Składanie podpisów na nie swoich płytach
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- AncientMariner
- -#Clansman

Re: Składanie podpisów na nie swoich płytach
Na Ride the Lightning tez widnieje jego nazwisko pod The Call of Ktulu i Ride the Lightning ale nie wyobrazam sobie autografu Dave'a na Ride 
nie mialbym tez problemow z wzieciem grafu od Sneapa na Firepower skoro ją wyprodukował
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
- AncientMariner
- -#Clansman

no ale to chyba jednak co innego
wiem, nie nawiazuje teraz do poprzedniego posta
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Ja nie wiem jak można nawet rozważać podanie do podpisu płyty Metalliki pod nos Dave'a. To się wyklucza. To, że coś skomponował, to nie znaczy, że na niej grał. Tak jakbym nie dał do podpisu Lemmy'emu kurde No More Tears... Co z tego, że pomagał tworzyć kawałki jak to nie jego płyta. To jest dla mnie bezsensu.
Nawet teraz na ebay bez problemu można znaleźć pierwszych pięć płyt (cd i winyle) Metallicy podpisane przez Roberta TrujilloAdrian S.O.S. pisze: ↑ndz lut 16, 2020 1:57 pm Swego czasu na ebay był wystawiony cd The X Factor z autografami Dickinsona, Smitha, Harrisa i Murraya. Potem chciałem komuś te aukcje pokazać ale już była sprzedana. Ciekaw jestem jaki idiota tyo kupił.... Ponadto według mnie to idiotyzm dawac taką płyte a kolejna sprawa to to że taki Bruce i Adrian te płytę w ogóle podpisali
-
Deleted User 2259
+1. Mangini często podpisuje płyty na M&G na których nei grał. Ale James mnie kiedyś rozwalił jak nie podpisał IaW bo była bez książęczki ruskie wydanie, powiedział, ze pirata nie podpisze.blackmailer pisze: ↑sob lut 15, 2020 8:04 pm Dla mnie to w chuj głupie, ale jak kto lubi. Oczywiście co innego jak cały zespół podpisuje i nawet nie patrzy co, albo z rozbiegu ktoś da, nie spojrzy... ale dawanie z premedytacją no to dla mnie mija się z celem.
Bardzo dobrze!Invader pisze: ↑wt mar 31, 2020 2:43 pm+1. Mangini często podpisuje płyty na M&G na których nei grał. Ale James mnie kiedyś rozwalił jak nie podpisał IaW bo była bez książęczki ruskie wydanie, powiedział, ze pirata nie podpisze.blackmailer pisze: ↑sob lut 15, 2020 8:04 pm Dla mnie to w chuj głupie, ale jak kto lubi. Oczywiście co innego jak cały zespół podpisuje i nawet nie patrzy co, albo z rozbiegu ktoś da, nie spojrzy... ale dawanie z premedytacją no to dla mnie mija się z celem.![]()
może i dziwacznie ale jak już są w tym składzie to niech podpiszą
The X Factor jest niedocenianym dziełem, change my mind
- AncientMariner
- -#Clansman

No pewnie. Co to za różnica. Skoro grają to niech Dickinson podpisuje Virtual XI, Killers, The X Factor, wszystko jak leci
Ciekawie to potem wygląda 
Pewnie sobie myślą potem co za pajaców mamy za fanów
:)
Ogólnie autografami się nie podniecam ale takie Rock in Rio lub Killers podpisane przez Blaze'a na pewno ciekawie wyglądaLukaSieka pisze: ↑ndz lut 16, 2020 4:39 pm No właśnie nie raz mnie to też dziwi. Pamiętam, że na koncerty Blaze'a też wiara brała płyty Iron Maiden, z tym, że poza "The X Factor" i "Virtual XI" np. "Brave New World", "Fear Of The Dark", "Killers", "Rock In Rio". Nie widziałem, żeby Blaze specjalnie jakoś odpychał te płyty. Podpisywał jak leci, co troche mnie zaskoczyło. Ogólnie to ekstra - "Killers" z autografem Blaze'a albo "The X Factor" z Dickinsonem i Smithem![]()
.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A ja np. wziąłbym takie Rust in Peace z podpisami Kiko, skoro i tak grają wiekszosc płyty live
-
Deleted User 5490
Jak ktoś chce to mogę mu się podpisać np. na jakimś rzadkim japońskim wydaniu. Składać oferty.