Jak na lata 80? Dla mnie w normie - poza tapirowanymi włosami nic szczególnego.
Zresztą lepiej niż wyglądać tak:

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Jak na lata 80? Dla mnie w normie - poza tapirowanymi włosami nic szczególnego.

Normalni metalowcy w skórach i metalowych koszulkach z black metalowym corpse paintem na twarzy. Nie wiem czy ktoś wyobraża sobie dzisiaj black metal bez make upu wzięte z resztą od Alice Coopera który malował sobie tak twarz jeszcze w latach siedemdziesiatych

No właśnie jak komuś rock i metal kojarzy się z różem, cekinami i lukrem, to taki image jest jak najbardziej normalny.Adrian S.O.S. pisze: ↑pt kwie 23, 2021 10:46 am Najlepsze że ci goście przeważnie robili sobie zdjęcia na różowym tle![]()
![]()
Więcej to ma wspólnego z cyrkiem typu disco polo ale niech będzie że różowy i ten cały cukier bijący z fotek i muzyki to prawdziwy rock 'n' roll! yeah!!

Tak, wszystkie foty Bon Jovi sa na rozowym tleAdrian S.O.S. pisze: ↑pt kwie 23, 2021 10:46 am Najlepsze że ci goście przeważnie robili sobie zdjęcia na różowym tle![]()
![]()
Więcej to ma wspólnego z cyrkiem typu disco polo ale niech będzie że różowy i ten cały cukier bijący z fotek i muzyki to prawdziwy rock 'n' roll! yeah!!

Fakty to są takie że NIKT z tamtej norweskiej sceny nie chciał być kimś w rodzaju Bon Jovi. Dla nich to był totalny obciach. Oni nienawidzili tego typu pozy na "gwiazdy rocka" i śpiewaniu na okrągło o zakochiwaniu się w dziewczynach z liceum. Takie samo podejście wyznawali ludzie w zespołach thrash, death i doom metalowych. A skoro Ty chciałeś za wszelką cenę być Bon Jovim to wcale nie oznacza że każdy musi

no właśnie musi. Vorgel widocznie od zawsze chciał być Jonem Bon Jovi ale niestety mu nie wyszło i teraz tym swoim problemem i błazeńskim podejściem chce na siłe zaraz innych
Za cenę przebierania się za babę i występowania publicznie w takim stroju? Ja bym nie chciał. I co teraz? Wmówisz mi że bym chciał