Przetrwają najsilniejsi - Propozycje

Zbiór ankiet i Waszych opinii dotyczących innych zespołów.

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Przetrwają najsilniejsi - Propozycje

Post autor: Bon Dzosef »

AncientMariner pisze: pt kwie 23, 2021 10:27 am
Dzosef pisze: wt kwie 20, 2021 12:46 pm W którym momencie Bon Jovi był transrockowy? :D Zawsze wyglądał jak normalny gośc.
Tak według Dzosefa wygląda normalny gość :lol:
Jak na lata 80? Dla mnie w normie - poza tapirowanymi włosami nic szczególnego.

Zresztą lepiej niż wyglądać tak:
Obrazek
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

Najlepsze że ci goście przeważnie robili sobie zdjęcia na różowym tle :D :D :D Więcej to ma wspólnego z cyrkiem typu disco polo ale niech będzie że różowy i ten cały cukier bijący z fotek i muzyki to prawdziwy rock 'n' roll! yeah!!
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Dzosef pisze: pt kwie 23, 2021 10:30 am Zresztą lepiej niż wyglądać tak:
Obrazek
Normalni metalowcy w skórach i metalowych koszulkach z black metalowym corpse paintem na twarzy. Nie wiem czy ktoś wyobraża sobie dzisiaj black metal bez make upu wzięte z resztą od Alice Coopera który malował sobie tak twarz jeszcze w latach siedemdziesiatych
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

Adrian S.O.S. pisze: pt kwie 23, 2021 10:46 am Najlepsze że ci goście przeważnie robili sobie zdjęcia na różowym tle :D :D :D Więcej to ma wspólnego z cyrkiem typu disco polo ale niech będzie że różowy i ten cały cukier bijący z fotek i muzyki to prawdziwy rock 'n' roll! yeah!!
No właśnie jak komuś rock i metal kojarzy się z różem, cekinami i lukrem, to taki image jest jak najbardziej normalny.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Vorgel »

Są też takie zdjęcia Bon Joviego

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Co w tym zabawnego?
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

I takie Mayhem

Obrazek

Obrazek

Zdecydowanie kolo nie mógł być Bon Jovim.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

Można dobrać odpowiednie pod założoną tezę.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Na każdym jednym zdjęciu Euronymous przy Bon Jovim to mała piczka bez stylu i klasy. Sorry, takie są fakty. Malowanie ryja nic tu nie zmienia.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Adrian S.O.S. pisze: pt kwie 23, 2021 10:46 am Najlepsze że ci goście przeważnie robili sobie zdjęcia na różowym tle :D :D :D Więcej to ma wspólnego z cyrkiem typu disco polo ale niech będzie że różowy i ten cały cukier bijący z fotek i muzyki to prawdziwy rock 'n' roll! yeah!!
Tak, wszystkie foty Bon Jovi sa na rozowym tle :D . Ja bym jeszcze się doczepił do miami vice - pedalski serial bo ma rózowo-niebieskie logo

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Dead lubił różowe ściany w pokoju ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Djuk_416
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Djuk_416 »

Vorgel pisze: pt kwie 23, 2021 11:33 am Na każdym jednym zdjęciu Euronymous przy Bon Jovim to mała piczka bez stylu i klasy. Sorry, takie są fakty. Malowanie ryja nic tu nie zmienia.
Fakty to są takie że NIKT z tamtej norweskiej sceny nie chciał być kimś w rodzaju Bon Jovi. Dla nich to był totalny obciach. Oni nienawidzili tego typu pozy na "gwiazdy rocka" i śpiewaniu na okrągło o zakochiwaniu się w dziewczynach z liceum. Takie samo podejście wyznawali ludzie w zespołach thrash, death i doom metalowych. A skoro Ty chciałeś za wszelką cenę być Bon Jovim to wcale nie oznacza że każdy musi
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Pisałem już, że takie dywagacje z ich strony jeśli w ogóle były, to śmiech na sali i obciach większy niż chęć bycia Bon Jovim. Chcieć, a móc to dwie różne sprawy. Żaden z nich się nie nadawał na Bon Joviego, gwiazdę rocka czy nawet muzyka z dużym kontraktem płytowym. Jedyne co im pozostawało to infantylne pieprzenie głupot 'nie chcę być gwiazdą rocka'. Koleś nie mógłbyś nią być, od tego trzeba zacząć. Tak można sobie gadać do woli, nikt im nie proponował kariery, która mogłaby z nich zrobić gwiazdy rocka, a sami znali swoją wartość. Ich wartość sprowadzała się do demówek nagranych w garażu i prowokacji z których głównie byli znani. I to wszystko co o tym zespoliku można powiedzieć. A co do całego norweskiego black metalu, były zespoły, które poważnie traktowały to co robią i poszły ścieżką kariery, na jaką było ich stać.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Tak, na pewno nie chcieliby mieć milionow dolków i posuwac panienki zamiast walenia konia w piwnicy rodzicow w pokoju oplakatowanym pentagramami i odwróconymi krzyżami :D

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Djuk_416 pisze: pt kwie 23, 2021 12:04 pm A skoro Ty chciałeś za wszelką cenę być Bon Jovim to wcale nie oznacza że każdy musi
no właśnie musi. Vorgel widocznie od zawsze chciał być Jonem Bon Jovi ale niestety mu nie wyszło i teraz tym swoim problemem i błazeńskim podejściem chce na siłe zaraz innych
Dzosef pisze: pt kwie 23, 2021 12:12 pm Tak, na pewno nie chcieliby mieć milionow dolków i posuwac panienki zamiast walenia konia w piwnicy rodzicow w pokoju oplakatowanym pentagramami i odwróconymi krzyżami :D
Za cenę przebierania się za babę i występowania publicznie w takim stroju? Ja bym nie chciał. I co teraz? Wmówisz mi że bym chciał :) ?
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Na szczęście obce mi są zarówno pragnienia bycia jakimś muzykiem, jak i gadanie, że nie chciałbym być gwiazdą rocka. To jest sensowne podejście kogoś, kto zna swoje możliwości z jednej strony, z drugiej nie ma kompleksów JBJ. Udało mu się spoko, nie ma sensu go za to hejtować, ja jestem sobą i tyle. Niektórzy tego nie potrafią zrozumieć, co więcej gloryfikują totalne lamerstwo i bylejakość, tak jakby to było coś fajnego.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Lepiej być krypto Bon Jovim przed lustrem, a sfalsyfikowanym Euronymusem na Sanktuarium. ;)
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Według Vorgela i Dzosefa jak jakiś zespołów punkowy wprost mówi że jest przeciwko polityce i politykom to znaczy że mają kompleks i gdyby tylko mogli to chcieliby być politykami, zarabiać kupę kasy i pieprzyć ekskluzywne laski w luksusowych apartamentach :D :D :D
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

Ja sądzę, że raczej woleliby, żeby nie brakowało im na butapren.
Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Przecież to oczywiste że Jello Biafra z Dead Kennedys, Johnny Rotten, Sid Vicious z Sex Pistrols i inni punkowcy marzyli być ważnymi politykami zarabiać mioliony i mieć te wszystkie luksusy jakie ma władza :wink:
Awatar użytkownika
Vorgel
-#Lord of light
-#Lord of light

Czym innym jest krytyka jakichś działań, czy nawet krytyka danej twórczości, a czym innym jest stawianie siebie w roli kogoś, kto odrzuca potencjalną propozycję za którą stoją sława i pieniądze. Ciekaw jestem ilu z tych punków dostając lukratywną propozycję pracy w gabinecie politycznym znanego polityka odrzuciłoby propozycję. Oj ciekaw jestem.
ODPOWIEDZ