Megadeth

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

najlepszy album MegadetH to:

Killing Is My Business... And Business Is Good
16
9%
Peace Sells... But Who's Buying?
20
11%
So Far, So Good... So What!
7
4%
Rust In Peace
81
46%
Countdown to Extinction
24
13%
Youthanasia
18
10%
Hidden Treasures
0
Brak głosów
Cryptic Writings
4
2%
Risk
2
1%
The World Needs a Hero
2
1%
The System Has Failed
1
1%
United Abominations
3
2%

Liczba głosów: 178

pz
-#Administrator
-#Administrator

Re: Megadeth

Post autor: pz »

Brak im doświadczenia, które mają starzy boomerzy ;)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Myślą, że są fajni a są zwykłymi pajacami.
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Czyli nawet nie wiecie kim jest boomer :mrgreen:

A moze chociaz znalezliscie cytat Mustaine'a o Bon Jovi?
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 12:43 am Czyli nawet nie wiecie kim jest boomer :mrgreen:
Według Twoich wytycznych to przede wszystkim ktoś kto ma inne zdanie niż Twoje

np. Lukasieka został nazwany przez Ciebie boomerem bo napisał ze Bon Jovi gra komercyjną muze pod ludzi
A wiek to tak jak pisałeś - głównie przedział 20-30 lat
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Nie, nie dlatego.

Niezłe bingo - brak umiejetnosci czytania i uzywanie infantylnych przezwisk, gratuluje panowie :D

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 11:51 am Nie, nie dlatego.

Niezłe bingo - brak umiejetnosci czytania i uzywanie infantylnych przezwisk, gratuluje panowie :D
Polecam w takim razie zmianę forum na takie gdzie mądrzejsi i lepsi są a nie takie młoty jak tu ;)
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 11:51 am Nie, nie dlatego.

uzywanie infantylnych przezwisk, gratuluje panowie :D
np nazywanie boomerami ludzi , którzy mają inne zdanie i kilka lat od Ciebie starszymi? faktycznie, gratulacje :lol:
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Dzosef pisze: pn maja 03, 2021 3:15 pm
LukaSieka pisze: pn maja 03, 2021 2:13 pm
Dzosef pisze: ndz maja 02, 2021 4:17 pm No tak, nie gra wtórnego hewi ani napierdolu, wiec gówno :mrgreen:
Grają głównie po to, żeby zarobić na swoich kawałkach jak najwięcej pieniędzy, więc chyba to się rozumie samo przez się. Typowe Backstreets Boys rockowej muzyki.
Ok boomer
Wypieranie się w żywe oczy tego co się samemu nie tak dawno napisało uważam za jeszcze bardziej dziecinne niż to nazywanie boomerami ludzi w podobnym wieku do Dzosefa
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Co ma podejście do granie tego czy tamtego zespołu z tym całym boomerstwem Dzosefa to ja nie wiem ale wiem że nazywanie boomerem każdego bez wyjątku tylko dlatego że ma inne zdanie na taki czy sraki temat jest na serio jednocześnie idiotyczne i na dziecinne
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

octavarium pisze: czw maja 20, 2021 12:55 pm
LukaSieka pisze: pn maja 03, 2021 2:13 pm Grają głównie po to, żeby zarobić na swoich kawałkach jak najwięcej pieniędzy, więc chyba to się rozumie samo przez się. Typowe Backstreets Boys rockowej muzyki.
Ok boomer
Wypieranie się w żywe oczy tego co się samemu nie tak dawno napisało uważam za jeszcze bardziej dziecinne niż to nazywanie boomerami ludzi w podobnym wieku do Dzosefa
Masz już cytat z Mustaine'a jebiącego po Bon Jovi?

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

AncientMariner pisze: czw maja 20, 2021 1:09 pm Co ma podejście do granie tego czy tamtego zespołu z tym całym boomerstwem Dzosefa to ja nie wiem ale wiem że nazywanie boomerem każdego bez wyjątku tylko dlatego że ma inne zdanie na taki czy sraki temat jest na serio jednocześnie idiotyczne i na dziecinne
Nie robię tego

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 1:22 pm

Ok boomer
Ja tego nawet nie widziałem ale po tym co Mustgej na przestrzeni lat wygaduje, jak zmienia zdanie to łatwo jest uwierzyć ze również zmienił zdanie odnośnie tego .Sam sobie na takie opinie ciężko przez lata pracował.
AncientMariner pisze: czw maja 20, 2021 1:09 pm Co ma podejście do granie tego czy tamtego zespołu z tym całym boomerstwem Dzosefa to ja nie wiem ale wiem że nazywanie boomerem każdego bez wyjątku tylko dlatego że ma inne zdanie na taki czy sraki temat jest na serio jednocześnie idiotyczne i na dziecinne
Nie robię tego
Wypieranie się tego co sie samemu pisało to na serio uprawianie czystej dziecinady. Ja np zostałem nazwany boomerem przez Ciebie bo miałem inne zdanie odnośnie Megadeth a jestem dosłownie kilka lat od Ciebie starszy
Dreamdeath
-#Invader
-#Invader

Post autor: Dreamdeath »

Dzosef pisze: śr maja 19, 2021 11:08 am Co prawda dalej nie potraficie zacytować ani jednego wywiadu Mustaine'a mówiącego negatywnie o Bon Jovi
Dokładnie nie pamiętam ale tak jak pisałem wcześniej tego typu wypowiedzi ze stronę Mustaine'a zdarzały się w latach osiemdziesiątych. Gdzie to było i kiedy dokładnie to nie pamiętam bo tych gazet i zinów nie mam już ze 20 lat
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Ok boomer
Po pierwsze to dziwie się strasznie ze ktoś kto rzekomo zna tak dobrze Megadeth nie jest w stanie uwierzyć że Mustgej mógł powiedzieć coś negatywnego o takim zespoliku jak bon Jovi kiedy obsmarowywał masę innych zespołów dużo cięższych niż to pitu pitu Bon Joviego
A po drugie to tak jak napisał AncientMariner - wypieranie się ciągle i ciągle tego co się nie tak dawno pisało nawet nie jest już śmieszne tylko żałosne
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

octavarium pisze: czw maja 20, 2021 1:51 pm
Po pierwsze to dziwie się strasznie ze ktoś kto rzekomo zna tak dobrze Megadeth nie jest w stanie uwierzyć że Mustgej mógł powiedzieć coś negatywnego o takim zespoliku jak bon Jovi kiedy obsmarowywał masę innych zespołów dużo cięższych niż to pitu pitu Bon Joviego
Dobrym przykładem jest choćby sytuacja z Diamondem I Mercyful Fate. Kiedyś marzył o tym żeby jechać z nim iw trasę a po latach nie mógł przeżyć dzielenia estrady z muzykami tego zespołu :D
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

A po drugie to tak jak napisał AncientMariner - wypieranie się ciągle i ciągle tego co się nie tak dawno pisało nawet nie jest już śmieszne tylko żałosne
Nie mówię, że nie jestem w stanie w to uwierzyć. Ja po prostu nie wiem czy tak mówił - nie znalazłem takiej wypowiedzi, a wy mówicie że tak mówił i nie potraficie tego udowodnić.

Nie wiem czy jesteście bardziej śmieszni, czy bardziej żałośni. Dorosłe konie piszące "Mustgej", nazywające Motley Crue "pedalstwem" na pełnej wczucie

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 3:56 pm

Nie mówię, że nie jestem w stanie w to uwierzyć. Ja po prostu nie wiem czy tak mówił - nie znalazłem takiej wypowiedzi, a wy mówicie że tak mówił i nie potraficie tego udowodnić.

Nie wiem czy jesteście bardziej śmieszni, czy bardziej żałośni. Dorosłe konie piszące "Mustgej", nazywające Motley Crue "pedalstwem" na pełnej wczucie
Bycie tego typu ultra fanem muzyki to też nie wiadomo czy bardziej śmieszne czy żałosne ;) Poważny dorosły człowiek to karierę robi, dzieci wychowuje a nie słucha jakiegoś rzępolenia ;)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Dlatego nie jestem ultrafanem :)

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Ja z kolei nie jestem poważnym człowiekiem więc mogę sobie być ultrafanem ;)
Awatar użytkownika
Felcio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Felcio »

Dreamdeath pisze: czw maja 20, 2021 1:29 pm
Dzosef pisze: śr maja 19, 2021 11:08 am Co prawda dalej nie potraficie zacytować ani jednego wywiadu Mustaine'a mówiącego negatywnie o Bon Jovi
Dokładnie nie pamiętam ale tak jak pisałem wcześniej tego typu wypowiedzi ze stronę Mustaine'a zdarzały się w latach osiemdziesiątych. Gdzie to było i kiedy dokładnie to nie pamiętam bo tych gazet i zinów nie mam już ze 20 lat
Tez już o tym napomknąłem że pamiętam takie wywiady gdzie komercyjne zespoły pokroju Bon Jovi i Motley były mieszane z błotem i wydaje mi się że to było jeszcze w kserowanych Thrash'em Allach ale sam te gazety wydałem jednemu gościowi z 15 albo więcej lat temu wiec teraz nie jestem tego w stanie sprawdzić
Dzosef pisze: czw maja 20, 2021 3:56 pm Nie wiem czy jesteście bardziej śmieszni, czy bardziej żałośni. Dorosłe konie piszące "Mustgej", nazywające Motley Crue "pedalstwem" na pełnej wczucie
w takim razie dlaczego tak gloryfikujesz Megadeth i masz awatar z Mustainem i jeździsz na jego koncerty tak często? Skoro on 100 razy bardziej niż wszyscy tutaj wzięci mieszał z gównem Motley Crue i inne zespoły glamowe z L.A. ? Mustaine był wtedy bardzo poważny, tak jak i reszta załóg thrashowych którzy mieli ponaklejane na gitarach "Anty Motley Crue' oraz takie same naszywki na katanach
ODPOWIEDZ