Jakiś link?
To już jest cuś... Przydałaby się jeszcze tracklista. No i singiel...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Ta ta ehe. To tajemnica ale palne o tym w wywiadzie , poza tym co to jest za zespół ? 1 i zapewne ostatni raz o nim słyszę, z tego co wygooglowałem to grają jakiś folk metal a więc w czym przeszkoda żeby oba albumy wyszły razem ?
Może wydawca Warner Music?sekcjazwlok pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:46 pmTa ta ehe. To tajemnica ale palne o tym w wywiadzie , poza tym co to jest za zespół ? 1 i zapewne ostatni raz o nim słyszę, z tego co wygooglowałem to grają jakiś folk metal a więc w czym przeszkoda żeby nowe albumy wyszły razem ?
Jak dla mnie to beznadziejne zwrócenie na siebie uwagi.
Źle mnie zrozumiałeś, wydawcą obu jest Warner, może nie chcą tego hiszpańskiego zespołu przyćmić premierą IM.sekcjazwlok pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:53 pm Warner Music miałby na siebie zwracać uwagę ? Tylko po co ?
No może. Mimo wszystko wydaje mi się mocno naciągane. Maksymalnie liczę na singiel , a najrealniej to ogłoszenie że takowy album powstał i jakąs datę wydania.wojczi pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:55 pmŹle mnie zrozumiałeś, wydawcą obu jest Warner, może nie chcą tego hiszpańskiego zespołu przyćmić premierą IM.sekcjazwlok pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:53 pm Warner Music miałby na siebie zwracać uwagę ? Tylko po co ?
Zgadza się, wytwórnie zwracają uwagę na terminy. Może to fake, ale wygląda wiarygodnie.wojczi pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:55 pmŹle mnie zrozumiałeś, wydawcą obu jest Warner, może nie chcą tego hiszpańskiego zespołu przyćmić premierą IM.sekcjazwlok pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:53 pm Warner Music miałby na siebie zwracać uwagę ? Tylko po co ?
Na LOTB będą grać nowy utwór lub kilka, proste. Legacy of the Beast to tak uniwersalna nazwa trasy, że mogą grać ją do końca kariery. Wszystkie utwory są ich Legacysekcjazwlok pisze: ↑czw lip 08, 2021 4:53 pm Warner Music miałby na siebie zwracać uwagę ? Tylko po co ?
Poza tym , jakby album miał wyjśc we wrześniu , a na przyszłe lato mają przełożoną LOTB to kiedy by zaczęli promocje nowego ? Rok pózniej ?

Absolutnie wykluczone, bo reklamują go liczbą 17., a dotąd wydali 16 albumów studyjnych. Zresztą to już by granda była, gdyby wydali składankę
Bo Legacy to trasa typu Best of? Na niej co najwyżej zagrają singiel. IM nigdy nie grało na trasach Best of utworów premierowych, dla nich było miejsce na trasie promującej album. I uważam że pomimo pewnych zawirowań przez koronaschize, będą się tego trzymać.
A Wildest Dreams ?sekcjazwlok pisze: ↑czw lip 08, 2021 7:28 pmIM nigdy nie grało na trasach Best of utworów premierowych....
Ojj źle napisałem, chodziło mi o promocje płyty, nie singiel.