nikt nie pomoze ??helmik pisze:moj kolega szuka bootlega a real drunk one-wiem ze jest on dostepny dla klubowiczow ale poniewaz on nie ma netu a ja nie jestem jego czlonkiem niestety nie moge go pociagnac
czy ktos moglby mi (mojemu koledze) pomoc i wrzucic na np. moje edyski??
jesli komus by sie chcialo poswiecic mi chwile czasu bylbym bardzobardzo wdzieczny:beer
Poszukuje - kupno/wymiana
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Poszukuje - kupno/wymiana
Koniec świata nadejdzie jutro.
Czy ktoś wie dokładnie co się działo podczas bootlegu A Real DRUNK One ??? Czy byli poprostu pijani ???
zamienie zdjecie BRUCE'a na jakis plakat z ironami
Who am I ???
I am KILLER 
Jeżeli są jeszcze w ogóle na świecie ludzie, którzy mają blade pojęcie o internecie, a chętni są do wymiany bootów przy pomocy tak archaicznej instytucji, jak Poczta Polska, proszę o kontakt. Moja kolekcja nie jest może imponująca, ale trochę do zaoferowania mam. Natomiast BARDZO CHCĘ WIĘCEJ! Jeśli jest ktoś zainteresowany, proszę o kontakt. Dla scisłości proponuję układ: wysłanie płytki(ek) z nagranym(ymi) bootem(ami) za wysłanie płytki(ek) z innym(i) nagranym(ymi) bootem(ami). Czyż nie przecudownie proste?
-
butcher111
- -#Charlotte

cubex -chętnie sie z Tobą wymienie - wyslij mi Swój spis -
No More Lies
- Łukasz Bąk
- -#Wrathchild

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37221183
Wkrótce będę wystawiał Maiden England (VHS) i Rock In Rio (2 VHS).
Zapraszam do licytacji
Wkrótce będę wystawiał Maiden England (VHS) i Rock In Rio (2 VHS).
Zapraszam do licytacji
-
butcher111
- -#Charlotte

chętnie sie wymienie na booty Maiden (cd,vcd,video ),zainteresowanych prosze o kontakt -GG- 2713683
mail: butcher111@wp.pl
mail: butcher111@wp.pl
No More Lies
- New_better_satan777
- -#Charlotte

Byłby ktoś zainteresowany koncertem z wrocławia z 2003 r ( wideo ) w dobrej jakości , caly koncert jak cos to kontak na gg : 3261347 ( koncert sprawdzony bez palemek w tle jaki to można bylo zakupić na alegro )
"God is dead"-Nietzsche
"Nietzsche is dead"-God
Rowniez chetnie sie wymienie. Link do mojego spisu ponizej. Moje namiary tez 
Jasne że zainteresowaych będzie pełno tylko czy to na 200% Wrocław???New_better_satan777 pisze:Byłby ktoś zainteresowany koncertem z wrocławia z 2003 r ( wideo ) w dobrej jakości , caly koncert jak cos to kontak na gg : 3261347 ( koncert sprawdzony bez palemek w tle jaki to można bylo zakupić na alegro )
Bo było już kilka wpadek choćby niedawny Madryt zamiast Wrocławia ( też bez palemek)
777 -------> moglbys podac czas trwania tego koncertu?? To jest VHS czy VCD??
obawiam sie ze to tez Madryt - w miare biezaco sledze Allegro i nic nowego tam nie zauwazylem. 777 => od kogo to wytrzasnales ?
-
butcher111
- -#Charlotte

Pany nie ma co sie podniecać , jakby taki Wrocław był na video lub vcd ,juz dawno byłby w obiegu ,jak Katowice 2000 czy Katowice 2003 - więc lepiej skupic sie nad następnym koncertem Maiden w Polsce i zorganizować kamerke na koncercie - pozdrawiam Wszystkich i bez urazy ,ale nie ładujmy komuś kasy , bo naprawde Wrocka nie ma na nośniku video lub vcd .
No More Lies
- New_better_satan777
- -#Charlotte

sprawdze jeszcze raz doklanie czy to napewno wroclaw jutro i dam znać , jesli to nie wroclaw to nie bede wciskal a jesli to na stuwe wroclaw to wtedy będziemy gadac 
"God is dead"-Nietzsche
"Nietzsche is dead"-God
I jak z tym koncertem?
Cechy charakterystyczne Madrytu :New_better_satan777 pisze:sprawdze jeszcze raz doklanie czy to napewno wroclaw jutro i dam znać , jesli to nie wroclaw to nie bede wciskal a jesli to na stuwe wroclaw to wtedy będziemy gadac
Kamera ustawiona z lewej strony sceny
Jeden z fanów przed kamerą pali papierosa ( nie pamiętam podczas którego utworu)
Urwany No More Lies
Przeskok w Iron Maiden
Można usłyszeć : screem for me Madrit !
Poszukuje nagrania video (w dobrej jakosci) z trasy Metal 2000 na ktorym znajduje sie Fallen Angel... jak dotad mam tylko 2 nagrania w audio, dosc przecietnej jakosci zreszta... w razie czego podaje maila: flv1@wp.pl
- New_better_satan777
- -#Charlotte

New_better_satan777 pisze:sprawdze jeszcze raz doklanie czy to napewno wroclaw jutro i dam znać , jesli to nie wroclaw to nie bede wciskal a jesli to na stuwe wroclaw to wtedy będziemy gadac
Przepraszam za zamieszanie , to żeczywiście znowu ten piep***** madryt
"God is dead"-Nietzsche
"Nietzsche is dead"-God
Czy ktoś mógłby mi napisać wszystkie uboczne i solowe projekty członków Maiden ??? Był bym bardzo wdzięczny