Nic nie wpadnie do koszyczkaMizantrop pisze: ↑pn wrz 06, 2021 8:27 pm https://www.terazmuzyka.pl/biedronka-z- ... WLz1-xDom0
kolejne płyty w biedronce
kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: kupione/pożyczone/zamienione/ukradzione
www.MetalSide.pl
Ale której, bo tam 3 są
Tak, tak... wiem, że AS
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 357
Wątpisz w to że Zdan chce kupić Japończyka Senjutsu? 
Nie mam i jeśli nie będzie jewela to mieć nie zamierzam
ja czekam aż Senjutsu rzucą w Biedronce to może do bułki kupię
- Frank Drebin
- -#Clansman

W ostatnim miesiącu uzupełniłem kolekcję CD o:
1. Slayer "World Painted Blood"
2. Slayer "God Hates Us All"
3. Megadeth "Countdown to Extinction"
4. Megadeth "So Far So Good So What"
5. Rush "The Spirit of Radio"
6. Rainbow "Long Live Rock n Roll"
(wszystko z Biedronki^^)
7. Iron Maiden "Senjutsu"
8. WASP "the Headless Children"
9. Candlemass "Epicus Doomicus Metallicus"
10. Fates Warning "The Spectre Within"
Większą część z ww. wymienionych miałem już na plikach, ale jednak CD to CD:-)
1. Slayer "World Painted Blood"
2. Slayer "God Hates Us All"
3. Megadeth "Countdown to Extinction"
4. Megadeth "So Far So Good So What"
5. Rush "The Spirit of Radio"
6. Rainbow "Long Live Rock n Roll"
(wszystko z Biedronki^^)
7. Iron Maiden "Senjutsu"
8. WASP "the Headless Children"
9. Candlemass "Epicus Doomicus Metallicus"
10. Fates Warning "The Spectre Within"
Większą część z ww. wymienionych miałem już na plikach, ale jednak CD to CD:-)
FotD = TOP5 albumów Maiden
-
Deleted User 4876
Najbardziej rozbrają te komenty na fb za każdym razem jak Biedrona coś rzuci o treści " To ktoś jeszcze słucha z CD?" --- kuwa... jak coś mam przesłuchać z mp3 czy nawet flaca to mi to nie sprawia takiej przyjemności jak z SIDI, choć pewnie słuch mam taki, że nie czuć różnicy. Pewnie nie raz o tym było pisane, ile frajdy daje trzymanie pudełka, wkładanie i wyciąganie płyty i takie duperele. 
Najlepsi są specjaliści, którzy myślą, że te winyle z Biedronki to tłoczy sam sklep i na pewno są gorsze od tych z Media Markt itp 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zapraszam do grupy "a ja nadal kupuję płyty". Bardzo przyjemną atmosferę mamy, wrzucamy co tam kupiliśmy, dyskutujemy o płytachthorgal_30 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:13 pm Najbardziej rozbrają te komenty na fb za każdym razem jak Biedrona coś rzuci o treści " To ktoś jeszcze słucha z CD?" --- kuwa... jak coś mam przesłuchać z mp3 czy nawet flaca to mi to nie sprawia takiej przyjemności jak z SIDI, choć pewnie słuch mam taki, że nie czuć różnicy. Pewnie nie raz o tym było pisane, ile frajdy daje trzymanie pudełka, wkładanie i wyciąganie płyty i takie duperele.![]()
Gdzieś na Fejsie to jest?Geri666 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:16 pmZapraszam do grupy "a ja nadal kupuję płyty". Bardzo przyjemną atmosferę mamy, wrzucamy co tam kupiliśmy, dyskutujemy o płytachthorgal_30 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:13 pm Najbardziej rozbrają te komenty na fb za każdym razem jak Biedrona coś rzuci o treści " To ktoś jeszcze słucha z CD?" --- kuwa... jak coś mam przesłuchać z mp3 czy nawet flaca to mi to nie sprawia takiej przyjemności jak z SIDI, choć pewnie słuch mam taki, że nie czuć różnicy. Pewnie nie raz o tym było pisane, ile frajdy daje trzymanie pudełka, wkładanie i wyciąganie płyty i takie duperele.![]()
![]()
https://www.facebook.com/groups/368937926821492Zdan pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:18 pmGdzieś na Fejsie to jest?Geri666 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:16 pmZapraszam do grupy "a ja nadal kupuję płyty". Bardzo przyjemną atmosferę mamy, wrzucamy co tam kupiliśmy, dyskutujemy o płytachthorgal_30 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:13 pm Najbardziej rozbrają te komenty na fb za każdym razem jak Biedrona coś rzuci o treści " To ktoś jeszcze słucha z CD?" --- kuwa... jak coś mam przesłuchać z mp3 czy nawet flaca to mi to nie sprawia takiej przyjemności jak z SIDI, choć pewnie słuch mam taki, że nie czuć różnicy. Pewnie nie raz o tym było pisane, ile frajdy daje trzymanie pudełka, wkładanie i wyciąganie płyty i takie duperele.![]()
![]()
No też mnie to rozwala... mam trochę znajomych, którzy kupują płyty, na forum też co chwilę ktoś się chwali nowymi nabytkami. U mnie normalne, że odpalam sobie w domu CD. Mp3, czy streaming jak jestem na mieście, albo idę biegać. Mp3 zupełnie nie ściągam, przy laptopie nie mam nawet głośniczkówthorgal_30 pisze: ↑pt wrz 10, 2021 2:13 pm Najbardziej rozbrają te komenty na fb za każdym razem jak Biedrona coś rzuci o treści " To ktoś jeszcze słucha z CD?" --- kuwa... jak coś mam przesłuchać z mp3 czy nawet flaca to mi to nie sprawia takiej przyjemności jak z SIDI, choć pewnie słuch mam taki, że nie czuć różnicy. Pewnie nie raz o tym było pisane, ile frajdy daje trzymanie pudełka, wkładanie i wyciąganie płyty i takie duperele.![]()
www.MetalSide.pl
Ja z kolei mam trochę inne doświadczenia. Moje zbieractwo CD (inna sprawa, że faktycznie w moim przypadku jest to posunięte dość daleko szaleństwo) robi na ludziach wrażenie ale młodsi absolutnie tego nie podzielają. Muzyki słuchają dużo ale raczej ze Spotify niż z fizycznych nośników.
A jak słuchacie muzyki?
Ja mam tak, że nawet na streamingach jak znajdę jakiś album, to katuję go kilka dni w kółko, tak jakbym go z kaseciaka słuchał.
Moi znajomi to bardziej playlisty lecą jak kiedyś z winampa - 50 artystów na raz.
Ja mam tak, że nawet na streamingach jak znajdę jakiś album, to katuję go kilka dni w kółko, tak jakbym go z kaseciaka słuchał.
Moi znajomi to bardziej playlisty lecą jak kiedyś z winampa - 50 artystów na raz.
Zwykle mam kilka albumów na których się skupiam i raz słucham jednego wykonawcy a potem innego. Po pewnym czasie zmieniam rotację i biorę się za inne albumy.
-
Deleted User 4876
Jeden album - jeden wykonawca - repeat all. Po jakimś czasie repeat konkretnego songu "do porzygu" i następna płyta 
U mnie różnie i nie ma zasady. Poleci Maiden, za chwilę Testament, po nim Paradise Lost, Slayer, jakies mniej znane i tak maszyna losująca wybiera z regału. Misz-masz gatunkowy. Czasami płyta zrobi 2-3 obroty, ale to najczęściej nowości.
A jak CD do recenzji to leci raz-dwa dziennie. Czasami częściej, ale to zależy jak mi muza siądzie
A jak CD do recenzji to leci raz-dwa dziennie. Czasami częściej, ale to zależy jak mi muza siądzie
www.MetalSide.pl