Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Holy Mother [USA] + Ironbound / 06.12. / Chorzów
Tbh nie miałem pojęcia o istnieniu tego zespołu, a jedyną informacją o koncercie, na jaką się natknąłem, jest ten temat. Podejrzewam, że takich osób jak ja jest więcej. O gigu Cirith Ungol słyszałem nieporównywalnie więcej razy, niż o sztuce Holy Mother.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ja również go nie znałem. Ale posłuchałem z Youtuba i warto jechać.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- blackcocker
- -#Moderator

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
W przypadku Holy Mother problemy są IMHO dwa: a) dwie ostatnie płyty są trochę bardziej "nowoczesne" stylistycznie, B) długa przerwa pomiędzy ostatnią płytą a poprzednią.
Oj, nie tylko
Problemem jest raczej podejście polskiego społeczeństwa do tego typu imprez. Po prostu u nas się nie słucha metalu.Zdan pisze: W przypadku Holy Mother problemy są IMHO dwa: a) dwie ostatnie płyty są trochę bardziej "nowoczesne" stylistycznie, B) długa przerwa pomiędzy ostatnią płytą a poprzednią.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
To ostatnie jest wręcz oczywiste. Poza tym Holy Mother to jednak niszowy zespół.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Pz na pewno odpadasz?
Tak, w ten poniedziałek nie ma szans
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jak zdrowie pozwoli to wpadnę do Chorzowa, choć o istnieniu zespołu dowiedziałem się kilka godzin temu, ale są całkiem ok z tego co sobie słucham. Za te 50zl warto.
Pomijam sanatorium, ale o CU na fb było po ogłoszeniu dosyć sporo postów
+1Schizoid pisze: Tbh nie miałem pojęcia o istnieniu tego zespołu, a jedyną informacją o koncercie, na jaką się natknąłem, jest ten temat. Podejrzewam, że takich osób jak ja jest więcej. O gigu Cirith Ungol słyszałem nieporównywalnie więcej razy, niż o sztuce Holy Mother.
Pomijam sanatorium, ale o CU na fb było po ogłoszeniu dosyć sporo postów
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
To pokażę wam ciekawostkę zakulisową
Statystyki wydarzeń na FB. Wiadomo, nie każdy wszedł na wydarzenie fejsbukowe po zobaczeniu informacji gdzieś tam, ale jednak wydarzenie na fejsie jest tym centralnym miejscem, gdzie są wszystkie informacje i dokąd kierują wszystkie inne informacje z innych miejsc. Jak widać ilość osób, do których dotarło wydarzenie z Holy Mother miażdży zasięgi Cirith Ungol. Ale żeby nie było, że promocja tylko na fejsie, o nie. Na większości portali tematycznych znajdziecie newsy o tym koncercie. Te wszystkie rockmetale.pl, Metalside, kejosy, metal centra itp.

Ok panowie, zespół szuka supportu w Oleśnicy. Ja nie mam pomysłu, ale może wy zasugerujecie coś może z okolic Wrocławia itd.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Zasugeruj cuś na support, prośba była.
Nie mam pojęcia komu będzie się chciało zagrać we wtorek (i pewno za darmo) koncert dla kilku osób
www.MetalSide.pl
Szkoda ,że nie weekend albo chociaż piątek ,tak to bym mocno rozważał.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

U mnie odwrotnie: dzień tygodnia nie jest żadnym problemem, tylko te miejscówki za siedmioma górami i siedmioma lasami. 
-
Deleted User 357
Dobra, możesz dopisać +1 do sprzedanych biletów 
-
Deleted User 357
Ktoś się wybiera poza mną? Btw posłuchałem sobie tej nowej i lepiej żeby jednak skupili się na Toxic Rain i tych utworach Dio 
Niestety, plany zawodowe mi się zmieniły
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
50/50 z mojej strony.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Oj tam, pojedź, zrób nagrania. Wzbogacisz swój kanał na YT, a tym, co nie mogli tam być dostarczysz materiału poglądowego i wrażeń.