Bez urazy, ale śmieszy mnie Twój poziom fanbojstwa. Cokolwiek Maiden nie wpuści, od razu piszesz, że jest zajebisty pomysł i świetne wykonanie. Fajnie, że jesteś zadowolony z ich ruchów muzycznych i marketingowych, ale zachwyt nad każdym pomysłem... to wydaje się mocno przesadzone.
Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Wywiady i newsy
Bez urazy, ale śmieszy mnie Twój poziom fanbojstwa. Cokolwiek Maiden nie wpuści, od razu piszesz, że jest zajebisty pomysł i świetne wykonanie. Fajnie, że jesteś zadowolony z ich ruchów muzycznych i marketingowych, ale zachwyt nad każdym pomysłem... to wydaje się mocno przesadzone.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Bo tak jest. Moje krytyczne głosy też tu znajdziesz chociażby na temat totalnie zaprzepaszczonego okresu Covidowego w porównaniu do Mety czy Nights of the Dead.pz pisze: ↑śr gru 01, 2021 3:21 pm
Marvel jest super pomysłem.
Ale co jest fajnego z Marvela skoro Maideni mają własną, super wykreowaną postać - Eddiego?
- blackcocker
- -#Moderator

Że 15-latki kupią
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no sam pomysł, żeby przedstawiać Eddiego w stylistyce komiksowych postaci jest mega fajny, tu akurat lepiej by to wypadło w crossoverze z DC, które ma o wiele ciekawszych villainów (Eddie-Joker, Eddie-Scarecrow, Eddie-Deathstroke), ale tu totalnie położyli ten koncept.
Sam pomysł spoko, dla mnie czy Marvel czy DC jeden pies, tylko wykonanie leży
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
-
Deleted User 357
Osobiście ogólnie nie trawię takiego crossoverowego merchu, ale nie przeszkadza mi sam fakt że coś takiego sobie zrobili, młodzież i fanatycy kupią 
Heh... no coś w tym jest, że nawet pierdnięcie Harrisa jest "objawione"pz pisze: ↑śr gru 01, 2021 3:21 pm
Wiadomo, że chodzi o hajs i skoro można sobie dorobić "na waciki" to dlaczego nie
www.MetalSide.pl
Przecież kiedyś była tu już teza, jakoby IM nie można było krytykować, jakiś mondry pan z YT tak stwierdził. Zresztą o ile dobrze pamiętam, to Remi tę tezę popierał xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie mam pytań
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Ha, przy olbrzymiej popularności tych postaci i marek teraz jeszcze podkręconej synergią, globalnym zasięgu sprzedaży i tylu koncertach (ze sprzedażą merchu) zaplanowanych na przyszły rok to zdecydowanie nie "na waciki".
Ech... serio?Zakkahletz pisze: ↑śr gru 01, 2021 8:11 pmHa, przy olbrzymiej popularności tych postaci i marek teraz jeszcze podkręconej synergią, globalnym zasięgu sprzedaży i tylu koncertach (ze sprzedażą merchu) zaplanowanych na przyszły rok to zdecydowanie nie "na waciki".
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

gumbyy pisze: ↑śr gru 01, 2021 9:51 pmEch... serio?Zakkahletz pisze: ↑śr gru 01, 2021 8:11 pmHa, przy olbrzymiej popularności tych postaci i marek teraz jeszcze podkręconej synergią, globalnym zasięgu sprzedaży i tylu koncertach (ze sprzedażą merchu) zaplanowanych na przyszły rok to zdecydowanie nie "na waciki".
No Panie J... przecież znasz slowa "ironia" i "szyderka"Zakkahletz pisze: ↑czw gru 02, 2021 6:25 amgumbyy pisze: ↑śr gru 01, 2021 9:51 pmEch... serio?Zakkahletz pisze: ↑śr gru 01, 2021 8:11 pm
Ha, przy olbrzymiej popularności tych postaci i marek teraz jeszcze podkręconej synergią, globalnym zasięgu sprzedaży i tylu koncertach (ze sprzedażą merchu) zaplanowanych na przyszły rok to zdecydowanie nie "na waciki".![]()
www.MetalSide.pl
Tymczasem Murray chyba ściga się z Gersem o tytuł największego alkoholika w zespole, bo nie wiem, jak inaczej to wytłumaczyć:
Myślę, że pierwszą, „Iron Maiden”, która pod względem produkcyjnym była dziełem niedorobionym, chociaż – jak mówiłem – nie brak na niej naprawdę dobrych utworów. Na szczęście już na następnej, „Killers”, produkcja była znacznie lepsza, a i zespół w tym czasie dojrzał i nabrał doświadczenia. Tak, bez wątpienia pierwsza płyta była tą najsłabszą. Ale, jak już wspomniałem, wszystkie utwory, jakie zawierała, nagraliśmy jeszcze raz, w końcu więc zyskały kształt, jaki powinniśmy im nadać wtedy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To jest fragment wywiadu z 1996 roku.Schizoid pisze: ↑czw gru 09, 2021 11:17 pm Tymczasem Murray chyba ściga się z Gersem o tytuł największego alkoholika w zespole, bo nie wiem, jak inaczej to wytłumaczyć:
Myślę, że pierwszą, „Iron Maiden”, która pod względem produkcyjnym była dziełem niedorobionym, chociaż – jak mówiłem – nie brak na niej naprawdę dobrych utworów. Na szczęście już na następnej, „Killers”, produkcja była znacznie lepsza, a i zespół w tym czasie dojrzał i nabrał doświadczenia. Tak, bez wątpienia pierwsza płyta była tą najsłabszą. Ale, jak już wspomniałem, wszystkie utwory, jakie zawierała, nagraliśmy jeszcze raz, w końcu więc zyskały kształt, jaki powinniśmy im nadać wtedy.
prodiża kabel wskazał mi drogę
Faktycznie, nie doczytałem... Co nie zmienia faktu, że już wtedy mieli kilka słabszych.
Co to znaczy, że nagrali jeszcze raz? Chodzi o remastery?
"Still my heart calculate and pray"
Nie wiem, strzelam że chodzi o te bisajdy z singli z okresu SSOASS