Kreator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kreator
Tak, też słyszałem głosy, że dziwni są ci, którzy zostają dłużej, bo kasa przecież ta sama
No ale wiadomo, kwestia priorytetów 
www.MetalSide.pl
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jeśli tę zimę będziesz wspominał, to ze względu na udział w kręceniu klipu, nie w koncertach, mam rację? 
No wiadomo, że z koncertów to jakieś lokalne tylko będą...Zakkahletz pisze: ↑pt sty 28, 2022 7:28 pm Jeśli tę zimę będziesz wspominał, to ze względu na udział w kręceniu klipu, nie w koncertach, mam rację?![]()
www.MetalSide.pl

Okładka nowego albumu
Skojarzyło mi się z okładką pleasure to kill
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Okładka wspaniała ale to wiadomo - Eliran Kantor zawsze na propsie.
Zobaczymy jak z muzyką będzie
Zobaczymy jak z muzyką będzie
No aż do takiej okładki się prosi jakaś oldschoolowa muzyka...
Łooo okładka czadowa.
Ale te ostatnie Kreatory mi nie siedziały, muzę umelodyjnili i wtedy zaczął mi się z nią gryźć wokal.
Ale sprawdzę.
Ale te ostatnie Kreatory mi nie siedziały, muzę umelodyjnili i wtedy zaczął mi się z nią gryźć wokal.
Ale sprawdzę.
Jutro o 10 singiel z klipem
https://www.instagram.com/tv/CZhdkB5FIq ... =copy_link
Gumby zobaczymy Cię?
https://www.instagram.com/tv/CZhdkB5FIq ... =copy_link
Gumby zobaczymy Cię?
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Sceny z gumbyym zostały wycięte, bo producenci stwierdzili, że za bardzo odciąga uwagę od zespołu.

-
Deleted User 4876
Poza tym zweryfikowali, że "aktor" kojarzy się za bardzo ze starymi niemieckimi filmami dla dorosłychZakkahletz pisze: ↑czw lut 03, 2022 8:05 pm Sceny z gumbyym zostały wycięte, bo producenci stwierdzili, że za bardzo odciąga uwagę od zespołu.![]()
![]()
Nowy kawałek cienki, sztampa.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

www.youtube.com/watch?v=YVfEW5mgrd0
Za szybko obrazy się zmieniają, ale zdaje się, że parę razy gdzieś tam gumbyy'ego można dostrzec.
Teledysk i numer bardzo spoko. 
Za szybko obrazy się zmieniają, ale zdaje się, że parę razy gdzieś tam gumbyy'ego można dostrzec.
-
Deleted User 5490
Sprawa jest prosta. Jak na planie przed nagraniami pozostali aktorzy zaczęli obskakiwać pana Gumbyy, żeby dał autograf, to Miland doznał nagłego wkurwu i kazał powycinać większość scen z kolegą, tak aby uczynić z niego artystę 3 planowego.
Który to gumbyy - z pałą czy bez pały? Kawałek i ciężki, i melodyjny - mnie się podoba.
Tak, tak... gdzieś tam się widziałem, więc pamiątka jest super. Montaż klipu mega agresywnyZakkahletz pisze: ↑pt lut 04, 2022 10:20 am www.youtube.com/watch?v=YVfEW5mgrd0
Za szybko obrazy się zmieniają, ale zdaje się, że parę razy gdzieś tam gumbyy'ego można dostrzec.Teledysk i numer bardzo spoko.
![]()
www.MetalSide.pl
thorgal_30 pisze: ↑Poza tym zweryfikowali, że "aktor" kojarzy się za bardzo ze starymi niemieckimi filmami dla dorosłychZakkahletz pisze: ↑czw lut 03, 2022 8:05 pm Sceny z gumbyym zostały wycięte, bo producenci stwierdzili, że za bardzo odciąga uwagę od zespołu.![]()
![]()
![]()
To stare dzieje, błędy młodości itp.
www.MetalSide.pl
Teledysku nie widziałem, ale utwór całkiem spoko.
6/10 po pierwszym odsłuchu
6/10 po pierwszym odsłuchu
W końcu naprawdę dobry Kreator. Oby cała płyta była jak ten singiel, to nawet kupię
Ostatnie były przeciętne, szkoda na to miejsca na półce, ale do tej pięknej okładki to chyba wrócą do cudownej młócki.
Ten numer w sensie kompozycji jest jak te na ostatnich płytach ale tutaj jest jakoś lepiej. Więcej w tym jakiegoś życia, agresji, doładowania. Może to nie jest jakieś mega dzieło ale słucha się bez żenady a to dobrze przy obecnej formie zespołu