Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Schizoid
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Post autor: Schizoid »

No nie wiem. Poza tymi dwoma krajami grają chyba 14 koncertów. Weźcie pod uwagę, że nawet dla Iron Maiden kolejny rok bez trasy to jest koszmarny kop w dupę. Oni są bogaci, ale pieniądz nigdy nie śmierdzi.

As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: Bon Dzosef »

Moim zdaniem bez Niemiec i Francji jak najbardziej trasa się odbędzie. Francja to raptem 1-2 koncerty (Paryż i ew. Hellfest).
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Dokładnie. To musi boleć jak na konto nie wpadają kolejne miliony , a jedynie jakieś marne grosze z odsetek. ;) Gdzieś na fejsie mignął mi nagłówek, że ponoć Bruce ma już nie latać samolotem - ale jak taka lipa z koncertami to chyba ciut za wcześnie z tą lotniczą emeryturą ;)
Awatar użytkownika
wojczi
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: wojczi »

Ja dzisiaj przeczytałem takie info na Facebooku na jednym z fanpage:

Uwaga!
Dobre wieści: dźwiękowiec Iron Maiden - Pooch zaczyna wysyłać swój sprzęt do Europy na to lato.
Na ten moment zespół nawet nie rozważa przełożenia lub odwołania któregokolwiek koncertu.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

thorgal_30 pisze: czw lut 03, 2022 3:54 pm Dokładnie. To musi boleć jak na konto nie wpadają kolejne miliony , a jedynie jakieś marne grosze z odsetek. ;) Gdzieś na fejsie mignął mi nagłówek, że ponoć Bruce ma już nie latać samolotem - ale jak taka lipa z koncertami to chyba ciut za wcześnie z tą lotniczą emeryturą ;)
Ma nie latać bo w jego wieku piloci wysyłani są na emeryturę.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

8) Zagrają jedyny koncert w Europie w Narodowym Szpitalu Covidowym w Warszawie, a do setlisty dołączą utwór Virus, choć to i tak będzie nie na temat. ;)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Trasa będzie na bank. Czuć w szpitalu w codziennej pracy, że omicron to ciołek przy delcie. Chyba, że jakiś nowy wymyślą wariant (bo naturalnie nie może być mocniejszy w swojej ewolucji).
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Obrazek
Awatar użytkownika
kolczasty
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: kolczasty »

Myślicie, że koncerty w Kijowie i Moskwie zostaną odwołane jako pierwsze :?: i oby jeśli już, to tylko one :wink:
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Nie chcę być złym prorokiem, ale właśnie przeniesiono całą tegoroczną trasę WASP na 2023...A przecież oni występują w zdecydowanie mniejszych lokalizacjach...
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Metalophil pisze: śr lut 16, 2022 10:50 am Nie chcę być złym prorokiem, ale właśnie przeniesiono całą tegoroczną trasę WASP na 2023...A przecież oni występują w zdecydowanie mniejszych lokalizacjach...
A Blind Guardian przełożył trasę na jesień...
www.MetalSide.pl
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

gumbyy pisze: śr lut 16, 2022 3:05 pm
Metalophil pisze: śr lut 16, 2022 10:50 am Nie chcę być złym prorokiem, ale właśnie przeniesiono całą tegoroczną trasę WASP na 2023...A przecież oni występują w zdecydowanie mniejszych lokalizacjach...
A Blind Guardian przełożył trasę na jesień...
Ale to halowe a nie stadionowe trasy. No i Dynie miały ruszać za miesiąc, a Maiden za kwartał.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ukraina na ten moment nawet jeśli trasa w koncu sie odbędzie z wiadomych przyczyn raczej sensu nie ma
Deleted User 5155

Post autor: Deleted User 5155 »

Budziol pisze: pn lut 21, 2022 4:17 pm Ukraina na ten moment nawet jeśli trasa w koncu sie odbędzie z wiadomych przyczyn raczej sensu nie ma
Ba - a co o Moskwie powiedzieć?
pz
-#Administrator
-#Administrator

W Moskwie raczej pociski nie będą spadały. A co do koncertu, zobaczymy jak brytyjsko-amerykańskie sankcje działają.

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Po jednej stronie jest zasada, że pieniądze nie śmierdzą, po drugiej moje przekonanie, że IM mogliby zaaplikować swoje sankcje, tzn. odwołać koncert w Moskwie, a utrzymać (możliwie długo) ten w Kijowie.
pz
-#Administrator
-#Administrator

Obstawiałbym odwrotną sytuację. Rosja zostaje, Kijów wypada. Chyba, że rzeczywiście USA i Brytyjczycy zawiesiliby kontakty gospodarcze z Rosją. Coś na wzór sankcji na Iran.

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

pz pisze: pn lut 21, 2022 9:13 pmObstawiałbym odwrotną sytuację. Rosja zostaje, Kijów wypada.
Gdyby tak zrobili, dla mnie byliby ostatnimi ciulami, oni i Rod.
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

pz pisze: pn lut 21, 2022 6:47 pm W Moskwie raczej pociski nie będą spadały. A co do koncertu, zobaczymy jak brytyjsko-amerykańskie sankcje działają.
W Moskwie pociski nie będą spadały, ale w drodze do Moskwy jakiś przypadkowy samolot może spaść trafiony rakietką. Do Moskwy trzeba dolecieć. Co to za problem dla kacapów zestrzelić samolot LOTu i powiedzieć, że to ukraińskie wojska to zrobiły?
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Zakkahletz pisze:
pz pisze: pn lut 21, 2022 9:13 pmObstawiałbym odwrotną sytuację. Rosja zostaje, Kijów wypada.
Gdyby tak zrobili, dla mnie byliby ostatnimi ciulami, oni i Rod.
Ja tu zawsze mam wątpliwość. Z jednej strony dobrze byłoby zrobić tak jak mówisz, z drugiej izolowanie niezaangażowanych politycznie osób od tego typu wydarzeń też nie jest rozwiązaniem. Sam nie wiem.
ODPOWIEDZ