Tak to Pan Mariusz, tutaj jako organista w kościele w czasach jak grał w NHL:herki pisze:Czy to jest Mariusz Czerkawski?

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Tak to Pan Mariusz, tutaj jako organista w kościele w czasach jak grał w NHL:herki pisze:Czy to jest Mariusz Czerkawski?

Staż stażem, ale to nie był przynajmniej ostatnio duży zespół. Powiedziałbym, że średniej wielkości. Wiem, że to trochę inna sytuacja, ale polskie zespoły mimo stażu nawet na rodzimej scenie ledwo przędą.thorgal_30 pisze: ↑śr wrz 23, 2020 12:24 pm a tak poważnie.. to dziwnie to wszystko wygląda, że zespoły z takim stażem nie są w stanie przetrwać roku bez koncertowania...
Nie każdy jest U2, Stonsami czy innym Stingiem, ale przez 20 lat grania, z czego kilka przynajmniej bardzo dobrego grania i nie odłożyć sobie z 10 tys euro z funtów na przeżycie to trochę słabo. Nawet jeśli wyłożyli na ten merch ze 100k GBP to dogadać się z bankiem o jakąś prolongatę...czy kredyt to chyba nie jest jakiś problem? Ta pandemia wiecznie trwać nie bedzie i ten merch w końcu by się sprzedał. To ich wczorajsze oświadczenie zabrzmiało jakby naprawdę mieli kończyć działalność... nie że 16 stycznia mieli zaplanowany gig w Wiedniu i nawet chcialem Vouchera zużyć na ten gig w ubiegłym tygodniu, ale postanowiłem jeszcze poczekać. Bywa.. Grunt, że kosteczki od Vincenta i Dannyego w kolekcji sąblackmailer pisze: ↑śr wrz 23, 2020 2:26 pmStaż stażem, ale to nie był przynajmniej ostatnio duży zespół. Powiedziałbym, że średniej wielkości. Wiem, że to trochę inna sytuacja, ale polskie zespoły mimo stażu nawet na rodzimej scenie ledwo przędą.thorgal_30 pisze: ↑śr wrz 23, 2020 12:24 pm a tak poważnie.. to dziwnie to wszystko wygląda, że zespoły z takim stażem nie są w stanie przetrwać roku bez koncertowania...