Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Wszystko na temat Legacy Of The Beast World Tour 2018

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Re: Legacy of the Beast World Tour 2022 - trasa

Post autor: Bon Dzosef »

W sumie z tych wyjazdów najbardziej podoba mi się strona towarzysko-gastronomiczna, a najmniej czekanie przed koncertem. Osobiście, nawet dysponując czasem i zasobami $$$, nie znalazłbym w sobie tylu sił fizycznych i nieprzymuszonej woli, żeby jeździć od miasta do miasta z koncertu na koncert i koczować pod halami/stadionami, poświęcając wygodne noclegi i swobodę pokręcenia się po mieście z obowiązkową częścią konsumpcyjną w kulturalnych warunkach. Może kwestia wieku prawie 45, a może ogólnego zblazowania. Choć to drugie nie bardzo, bo jednak na myśl o ostatnich spotkaniach szczerze się uśmiecham, bo były bardzo fajne i podwójnie je teraz doceniam.
Czekanie na koncert też ma w sobie dużo aspektów towarzyskich :D
Lubie Iron Maiden i Megadeth

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: wt sie 18, 2026 9:50 pm Jebać czarnuchów
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Co do Frankfurtu, jak zwykle było super. Airbourne już mnie bardzo męczy i nudzi, a do tego nie można siedziec na tel bo rzuca tym jebanym piwem idiota.

Powerwolf bardzo przyjemnie. W Bremie byłem wyczerpany słońcem, tutaj pogoda była fajna. Co prawda pół gigu na tel siedzialem, ale muzykę słyszałem i było w porzadku. Do tego za mna w 4 rzedzie była laska wymalowana i przebrana jak oni, więc poprosilem ochronę żeby przynieśli mi dla niej kostke jak coś spadnie. Mina laski jak nagle typ z barierki daje jej kostke ukochanego zespołu - bezcenna :)

Co do Maiden to naprawdę szkoda, że trasa się kończy. Mam wrażenie, że oni z kazdym gigiem bardziej się rozkręcają. Brus jest mega wyluzowany, ze srodka dużo go obserwowałem i kurde... to jest frontman, naprawdę. Dziś jako pierwszy kontakt ze mna złapał... Nicko :D Murray się usmial jak na Writing wyjalem flamaster i zacząłem pisac w powietrzu. Z Adrianem też kontakt szybko i kostka rzucona do rąk, potem ze Stefanem też sporo. Na Number zaśpiewałem "Greek Cunt" i wszyscy obok poskładali się ze smiechu xD . Jeszcze wpadla kostka Adriana, która oddalem chlopakowi obok (jego pierwsze fttb) i frota Adriana.

Po koncercie padłem jak zwłoki, a teraz lecę z gównianego lotniska 120km od Frankfurtu... i dobrze bo lufthansa strajkuje i polowa wyjazdowych fanow Maiden ma problem, żeby się dostać do Barcelony. A ja cyk ryanair, hehe.

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Post autor: Xardas2309 »

Ja to pierdziele. Następna trasa jadę gdzieś za granicę. Chyba muszę tak samo się zmęczyć do zerzygania. Może Praga i Niemcy i polska.

To by była pierwsza taka wyprawa samotna. No ale cóż kiedyś trzeba. Chyba że mnie jakaś dobra duszyczka przygarnie :D

Pamiętam jak 1 raz przeżywałem ten koncert po Bemowie 2011. Po Krakowie bardziej a teraz jeszcze bardziej. To magia sama w sobie.
Ale żeby się tak tym zmęczyć to zagranica musi być.

Oni się nie starzeją. Oni są coraz młodsi.
Deleted User 4876

Post autor: Deleted User 4876 »

Xardas2309 pisze: śr lip 27, 2022 11:15 am Chyba że mnie jakaś dobra duszyczka przygarnie :D
Forum się może przydać do takich wycieczek - pamiętam jak pierwszy raz wyprawę do Berlina na Maiden zapragnąłem zrobić w 2011 --- trafiłem tutaj przypadkiem...
"Starzy wyjadacze" zaopiekowali się świeżynką :D Legenda Forum jak IRONSPARTAN bezpiecznie zawiózł i odwiózł, kolega Budziol oprowadził po Berlinie i dał wsparcie duchowe.
W 2013 inna Legenda tego Forum - zorganizowała bilety na Paryż i pierwszy raz wzbiłem się w przestworza dzięki Sanktuarium i Maiden :)

Eh, łezka w oku się kręci - sorry za offtop, ale widząc kolejnego chętnego na takie tripy wzięło mnie na wspominki hehe. No i Maiden ( ale też każdy inny zespół) zagranicą to zupełnie inna jakość doznań koncertowych :)
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Xardas2309 pisze: śr lip 27, 2022 11:15 am Ja to pierdziele. Następna trasa jadę gdzieś za granicę. Chyba muszę tak samo się zmęczyć do zerzygania. Może Praga i Niemcy i polska.

To by była pierwsza taka wyprawa samotna. No ale cóż kiedyś trzeba. Chyba że mnie jakaś dobra duszyczka przygarnie :D

Pamiętam jak 1 raz przeżywałem ten koncert po Bemowie 2011. Po Krakowie bardziej a teraz jeszcze bardziej. To magia sama w sobie.
Ale żeby się tak tym zmęczyć to zagranica musi być.

Oni się nie starzeją. Oni są coraz młodsi.
Przy następnej trasie trzeba pisać w wątku dotyczącym wyjazdów na koncerty. W przypadku dalszych wypraw pewnie ciężko zgrać loty z różnych miast, ale zawsze można ogarnąć nocleg w tym samym hotelu czy umówić się na wspólne zwiedzanie i konsumowanie lokalnych smakołyków. :)
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Zawsze ktoś z Polski jest ;)

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

Bon Dzosef pisze: śr lip 27, 2022 12:18 pm Zawsze ktoś z Polski jest ;)
A tak w ogóle to coś tam zasłyszałeś czy jest szansa na halówki / festiwale w 2023 ? Czas chłopakom ucieka, a jakaś mała trasa miesięczna po Europie z kilkoma halówkami plus paroma festami typu Hellfest, Rock In Rome, Ressurection Festival czy Rock Fest Barcelona z zakończeniem na Wacken mogłaby wlecieć ? Coś jak w 2010 ? Chociaż to wtedy pewnie nie byłaby trasa Senjutsu ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
Awatar użytkownika
Bon Dzosef
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Szczerze mowiac nie było jakiegoś klimatu żeby wypytywać, ale po sukcesie tej trasy nie wyobrażam sobie żeby nie pocisnęli Europy za rok. Słyszałem tylko, że Azja pewna

pz = shakin stevens

oddawac długie podpisy
Awatar użytkownika
Kevin18
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kevin18 »

O proszę. Ale wiadomo że samej Azji by nie robili tylko bo za mała. To może Kwiecień/Maj Azja/Australia i Lipiec/Sierpień Europa ?
www.last.fm/user/darkfuneral18
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Kevin18 pisze: śr lip 27, 2022 1:19 pm O proszę. Ale wiadomo że samej Azji by nie robili tylko bo za mała. To może Kwiecień/Maj Azja/Australia i Lipiec/Sierpień Europa ?
Wydaje mi się to najprawdopodobny scenariusz. A rok później Ameryka
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Jeżeli wrócą do Polski w przyszłym roku, to obstawiam Stadion Śląski.
Awatar użytkownika
marekkraw
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: marekkraw »

Ja tam cały czas marzę o halówkach z całym S.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

A w kontekście Europy w przyszłym roku, to nie jest tak, że już trochę się wyjaśniło w związku z informacją po odwołaniu koncertu w Bolonii? Tam coś było że zagrają w przyszłym roku, więc Europa będzie na pewno
Lonerunner
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Lonerunner »

Dejavu pisze: śr lip 27, 2022 2:49 pm A w kontekście Europy w przyszłym roku, to nie jest tak, że już trochę się wyjaśniło w związku z informacją po odwołaniu koncertu w Bolonii? Tam coś było że zagrają w przyszłym roku, więc Europa będzie na pewno
Dokładnie tak było.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Dejavu pisze: śr lip 27, 2022 2:49 pm A w kontekście Europy w przyszłym roku, to nie jest tak, że już trochę się wyjaśniło w związku z informacją po odwołaniu koncertu w Bolonii? Tam coś było że zagrają w przyszłym roku, więc Europa będzie na pewno
Ale to jest takie kurtuazyjne gadanie. Tak jak na koniec koncertu myzycy ze sceny mowią "seeya next year" ;) Nie potwierdza to w żaden sposób koncertu.
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

No jednak komunikat po odwołaniu koncertu to trochę więcej niż "seeya next year".
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

marekkraw pisze: śr lip 27, 2022 2:45 pmJa tam cały czas marzę o halówkach z całym S.
Takie halówki byłyby najlepsze, ale widzę, że są raczej mało realne.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Xardas2309 pisze: śr lip 27, 2022 11:15 am

Jechać samemu i dogadać się z kimś z forum już na miejscu.
Sam pojechałem do Berlina, a skończyłem z naprawdę świetną forumową ekipą :)

No i co do do przyszłego roku to nie było też tak, że Ci z Bolonii dostaną wejście na następną trasę?
To trochę zobowiązujące, a wątpię, że tyle tysięcy ludzi organizator chciałby wkurzyć mrożeniem hajsu jeśli nie ma nic pewnego
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Xardas2309
-#Invader
-#Invader

To tak jak z rammsteinem. Znowu narodowy.

Może być tak że IM też zawita do narodowego. Na 2 miejscu stawiam śląski.

Będą chcieli nadrobić czas. Więc raczej za rok zobaczymy. Zresztą kończą w październiku to się dowiemy co dalej.
Xardas2309
-#Invader
-#Invader

Michał pisze: śr lip 27, 2022 4:08 pm
Xardas2309 pisze: śr lip 27, 2022 11:15 am

Jechać samemu i dogadać się z kimś z forum już na miejscu.
Sam pojechałem do Berlina, a skończyłem z naprawdę świetną forumową ekipą :)

No i co do do przyszłego roku to nie było też tak, że Ci z Bolonii dostaną wejście na następną trasę?
To trochę zobowiązujące, a wątpię, że tyle tysięcy ludzi organizator chciałby wkurzyć mrożeniem hajsu jeśli nie ma nic pewnego
Do: Warszawy pojechałem sam. Wystarczyło wtrącić się tylko w rozmowę. Pamiętam grupkę facetów co się przekamarzali ile do pałacu kultury jest z narodowego. Powiedziałem im że byłem tam i jest od 30-40 minut marszem.

I za chwilę gadki. Skąd przyjeżdżasz. Który raz jesteś. I już cię traktują jak swojego.
ODPOWIEDZ