XDDDDDD ja jebie
08-23/11/2024 - Scream Maker - Wrocław/Gdańsk/Warszawa/Kraków/Łódź/Chełmża
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Re: 1-2/09/2022 - ScreamFest - Warszawa, klub Rejs
Są metody....i metody jak widać XD
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie wiem czy organizator odwołujący koncerty powinien tak szydzić z innych organizatorów
To nie spam ,Seba pisze do Ciebie jako znajomy w dobrej wierze ,przypomina Ci ,hehehe
Oprócz smsów i maili ciągłe są też przypominajki na FB.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Daj z jeden przykład koncertu, który ja odwołałem.Bon Dzosef pisze: ↑czw sie 18, 2022 4:38 pmNie wiem czy organizator odwołujący koncerty powinien tak szydzić z innych organizatorów
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Byłoby latwiej jakbyś publikował informacje dlaczego dany koncert się nie odbylAtreju pisze: ↑czw sie 18, 2022 6:36 pmDaj z jeden przykład koncertu, który ja odwołałem.Bon Dzosef pisze: ↑czw sie 18, 2022 4:38 pmNie wiem czy organizator odwołujący koncerty powinien tak szydzić z innych organizatorów
Zarzucasz mi coś, ale nie wiem co masz na myśli.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Dokładne oświadczenie, czemu nie doszedł do skutku Cirith Ungol. Czy band się wysrał, czy zawalila komunikacja z polskiej strony.
I czemu nie jest jeszcze ogloszony Kodex
Myślę, że właściwym miejscem na ustalanie czemu koncert CU nie doszedł do skutku jest temat o tym koncercie. Wydaje mi się też, że Atrej pisał na forum że został o tym poinformowany przez fb. Nie wiem jak sam przekazywał ta informację dalej, ale, jak pisałem, to nie ten temat.Bon Dzosef pisze: ↑czw sie 18, 2022 8:39 pmDokładne oświadczenie, czemu nie doszedł do skutku Cirith Ungol. Czy band się wysrał, czy zawalila komunikacja z polskiej strony.
I czemu nie jest jeszcze ogloszony Kodex
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Jedna odpowiedź z mojej strony i więcej nie napiszę na ten temat nic - obiecuję.
Po pierwsze primo - ja nie byłem organizatorem tego koncertu tylko Mintaj z Left Hand Sounds. Helicon był doklejony bardziej w charakterze pomocy w promocji. Nie miałem nic wspólnego z jakimikolwiek ustaleniami między Left Hand Sounds a Cirith Ungol.
Po drugie primo - nawet nie będąc organizatorem, ani nie znając żadnych ustaleń, dwukrotnie publikowałem oświadczenia, których brak mi Dzozef zarzuca. Pierwsze o tu: https://www.facebook.com/HeliconMetal/p ... 7088538542 zaraz po tym, jak o odwołaniu trasy z winy jakichś Niemców, którzy nie zapłacili zaliczek wszyscy dowiedzieli się (nawet Mintaj) z posta na Facebooku, a także o tu: https://www.facebook.com/HeliconMetal/p ... 470074037/ kiedy czekaliśmy na decyzję zespołu co do nowej oferty Mintaja. Kiedy po dłuższym milczeniu zapytał jak tam decyzja, dowiedział się, że "A sorry, ale my już mamy od dawna bilety na powrót do domu".
A zatem w wielkim skrócie: 1. Nie organizowałem tego; 2. Mimo wszystko informowałem na bieżąco raczej szczegółowo; 3. Zespół poleciał w chuja po gwiazdorsku, a głównie chyba dlatego, że zależało im tylko na Wacken, a wszystko dookoła postanowili olać, bo coś tam. I jeszcze na dodatek wszyscy (ja, Mintaj i inni zainteresowani), dowiadywali się o decyzjach zespołu z ich fejsa.
I koniec tematu.
Po pierwsze primo - ja nie byłem organizatorem tego koncertu tylko Mintaj z Left Hand Sounds. Helicon był doklejony bardziej w charakterze pomocy w promocji. Nie miałem nic wspólnego z jakimikolwiek ustaleniami między Left Hand Sounds a Cirith Ungol.
Po drugie primo - nawet nie będąc organizatorem, ani nie znając żadnych ustaleń, dwukrotnie publikowałem oświadczenia, których brak mi Dzozef zarzuca. Pierwsze o tu: https://www.facebook.com/HeliconMetal/p ... 7088538542 zaraz po tym, jak o odwołaniu trasy z winy jakichś Niemców, którzy nie zapłacili zaliczek wszyscy dowiedzieli się (nawet Mintaj) z posta na Facebooku, a także o tu: https://www.facebook.com/HeliconMetal/p ... 470074037/ kiedy czekaliśmy na decyzję zespołu co do nowej oferty Mintaja. Kiedy po dłuższym milczeniu zapytał jak tam decyzja, dowiedział się, że "A sorry, ale my już mamy od dawna bilety na powrót do domu".
A zatem w wielkim skrócie: 1. Nie organizowałem tego; 2. Mimo wszystko informowałem na bieżąco raczej szczegółowo; 3. Zespół poleciał w chuja po gwiazdorsku, a głównie chyba dlatego, że zależało im tylko na Wacken, a wszystko dookoła postanowili olać, bo coś tam. I jeszcze na dodatek wszyscy (ja, Mintaj i inni zainteresowani), dowiadywali się o decyzjach zespołu z ich fejsa.
I koniec tematu.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A to nie było takiego info wcześniej, jak tak to zwracam honor.Po pierwsze primo - ja nie byłem organizatorem tego koncertu tylko Mintaj z Left Hand Sounds. Helicon był doklejony bardziej w charakterze pomocy w promocji. Nie miałem nic wspólnego z jakimikolwiek ustaleniami między Left Hand Sounds a Cirith Ungol.
Ja już dawno kupiłem bilet na ten festiwal, na oba dni. Natomiast zgodzę się, ze ilość natarczywych reklam zarowni na fb jak i na maila, jest nie na miejscu. I pewnie dla niektórych, którzy nie kupili biletu, może odnieść odwrotny skutek.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
- blackcocker
- -#Moderator

Też kupiłem, a te posty wkurwiajà strasznie. Okrutnie agresywny, bezsensowny według mnie marketing
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Jak będziecie dalej tak się pastwić za ten spam, imprezę trzeba będzie przemianować na CringeFest. 
Ja się nie pastwię. Fajnie, że jest taki festiwal w Warszawie. Tylko natarczywość a wręcz naprzykrzanie się organizatora mnie zaczyna irytować. Ciekawe czy będą tradycyjne plakaty na mieście....czy też szkoda na to kasy?Zakkahletz pisze: ↑pt sie 19, 2022 4:34 pm Jak będziecie dalej tak się pastwić za ten spam, imprezę trzeba będzie przemianować na CringeFest.![]()
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Chłopaki, bardzo Was przepraszam za irytujący spam. Macie rację. Ograniczę to. Co do tradycyjnych plakatów, to niestety ich koszt znacznie przekracza to, co można nimi osiągnąć.
Pozdrawiam,
Sebastian
Pozdrawiam,
Sebastian
A próbowałeś zagadać w Antyradiu o objęcie patronatem? To może być dobra forma promocji. Ja bym jednak zaryzykował zrobienie kilkudziesięciu afiszy.....eksponując na nich nazwę Turbo. To ich jedyny koncert w Warszawie w wakacje, więc kilkanaście afiszy w strategicznych miejscach Warszawy i np Łodzi, może zrobić różnicę. W takich Pionkach jest też trochę metalowej wiary, czy w Siedlcach. Wystarczy powiesić plakat w Domu Kultury. Wierzę, że frekwencyjnie będzie OK:)
Ostatnio zmieniony sob sie 20, 2022 9:48 pm przez cezi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Z plakatu internetowego wynika, że impreza ma patronat Antyradia.
www.facebook.com/photo/?fbid=464525259017683
www.facebook.com/photo/?fbid=464525259017683
Ma patronat. Niestety, nie uwierzycie jak skape sa swiadczenia ze strony radia.
Co do plakatow, sa rozwieszone dzieki Wierze Rocka w kilku knajpach, a takze dzieki inicjatywie Kacpra Suchomskiego na kilku festach ale serio kalkulacja druku i rozwieszania vs potencjalne korzysci jest malo optymistycznaa. Chyba ze robisz to na naprawde duza skale, ale wsad finansowy jest wowczas bardzo duzy. Ale pomysle o dodatkowym rozwieszaniu. Jest jeszcze kilka dni.
Chciałbym zrobić impreze, ktora naprawde stanowi pewien staly pkt na rockowej mapie Warszawy. Prawda jest taka, ze robie to niemal sam i moze porwalem sie z motyka na slonce. Zobaczymy. Jak nie wypali, zajme sie hodowla jedwabnikow
Tak czy siak, dziekuje za sugestie!
Seb
Co do plakatow, sa rozwieszone dzieki Wierze Rocka w kilku knajpach, a takze dzieki inicjatywie Kacpra Suchomskiego na kilku festach ale serio kalkulacja druku i rozwieszania vs potencjalne korzysci jest malo optymistycznaa. Chyba ze robisz to na naprawde duza skale, ale wsad finansowy jest wowczas bardzo duzy. Ale pomysle o dodatkowym rozwieszaniu. Jest jeszcze kilka dni.
Chciałbym zrobić impreze, ktora naprawde stanowi pewien staly pkt na rockowej mapie Warszawy. Prawda jest taka, ze robie to niemal sam i moze porwalem sie z motyka na slonce. Zobaczymy. Jak nie wypali, zajme sie hodowla jedwabnikow
Seb
Życzę powodzenia i trzymam kciuki. Do zobaczenia 01-go!Sto$ pisze: ↑sob sie 20, 2022 9:31 pm Ma patronat. Niestety, nie uwierzycie jak skape sa swiadczenia ze strony radia.
Seb