Iron Maiden TV

Wszystko o koncercie Maiden w Chorzowie 29 maja 2005!

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
kobi
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Iron Maiden TV

Post autor: kobi »

IMHO jedyny sposob aby pokazali Maiden i nas w TV przez dluzsza chwile to zrobic jakas porzadna zadyme :twisted:
Awatar użytkownika
hiroszima
-#Invader
-#Invader

Post autor: hiroszima »

kobi pisze:IMHO jedyny sposob aby pokazali Maiden i nas w TV przez dluzsza chwile to zrobic jakas porzadna zadyme :twisted:
zgadzam sie w 100% :rocx
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

Tak... I zobaczycie przez chwilę Maiden w TV a potem za rok już do nas nie przyjadą :twisted:
Awatar użytkownika
Premus
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: Premus »

Nasza TV predzej by nadala caly koncert Ich3 albo inne badziewie słysze słowa -Jak mozna by puscic w tv Maiden przeciez to zle wpływa na ludzka psychike ach ci satanisci wstydu nie mają ale moze TV TRWAM cos pokaze :D :D jedyne na co mozna liczyc to ze stacji pl Viva pl MTV Pl-ale nie wszyscy mamy C+ metallice tak nadali
w PR 3 Trójka ale tam zaraz po koncercie w nocy byla godzinna audycja gdy IM byli w Spodku i Wrocku
Wiec najjwieksza nadzieja to w niekodowanym hellskitchen w viva pl :beer i kilka sekund w teleexpres i w 2jce program 12 ton
jajco
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: jajco »

Na MTV był fajny dzień z Metallica po Chorzowie z urywkami koncertu. Wydaje mi sie, że było widać ludków z sanktuarium ale to tylko moje wrażenie.
Wicker byłeś może na płycie bo wydaje mi się, że byłeś wśród nich :D
Fearmaiden

Post autor: Fearmaiden »

Co do tych satanistów to macie racje. Mnie sie pytają w szkole, czy odgryzam łby baranom. :oops:
Awatar użytkownika
Sabi
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Sabi »

To powiedz im że tak, a szczególnie takim jak oni.. :lol:
Awatar użytkownika
Piwowarus
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: Piwowarus »

Oj ja nawet jakiś rok temu widziałem Na Polonii ok 15 koncert KNŻ.
Awatar użytkownika
Tomek(JMM)
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Tomek(JMM) »

Po pierwsze: telewizja polska nigdy czegoś takiego by nie wyemitowała, ani wolą puszczac koncerty Krzysztofa Krawczyka iEnriqe Iglesiasa
Po drugie: na pewno nie byłoby jej stac na zakupienie praw do transmisji
Po trzecie: oby jednak pokazali nas w Telexpresie, żeby Hirek Wrona zrobił o Iron Maiden w swojej części programu.
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

I pewnie Hirek da konstruktywny komentarz jak przed Metallicą:"Scena będzie miała 22 metry wysokości, co oznacza że muzycy będą na wysokości 8-go piętra" dobre to było jak rzuce na jakiś serek to zapodam linka :) :D :D
kinder
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: kinder »

JMM pisze:Po pierwsze: telewizja polska nigdy czegoś takiego by nie wyemitowała, ani wolą puszczac koncerty Krzysztofa Krawczyka iEnriqe Iglesiasa
.
A Scorpionsi byli na Polsacie
Awatar użytkownika
Maiden20
-#Prodigal son
-#Prodigal son

TVP??

Post autor: Maiden20 »

Koncert Ironów w Telewizji nie ma najmniejszych szans. Za duze prawa autorskie i potem pewnie by był jakiś materiał z cyklu "Przystanek Woodstok" na TRWAM-ie -- CHŁAM-ie, jak to Szataniści okupują polską młodzież. Można by po koncercie ogłosic na forum aby każdy kto nagrał koncert na video zgadał się z innymi i powstał w ten sposób super Boot (po montażu) np. EDDIE RIPS POLAND. I niech go ktoś udostępni. UP THE IRONS!!!
kinder
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: kinder »

No to jest niezły pomysł
El Dorado

Post autor: El Dorado »

ej ale petycje mozna napisac.. do polskich programow telewizyjnych (niekoniecznie do tvp)
ile jest tych gowien typu tvn turbo, polsat zdrowie i uroda.. moze na ktoryms by zapodali??
kto pisze petycje ładnym jezykiem?? mzoe Wicker :D
El Dorado

Re: TVP??

Maiden20 pisze:Koncert Ironów w Telewizji nie ma najmniejszych szans. Za duze prawa autorskie i potem pewnie by był jakiś materiał z cyklu "Przystanek Woodstok" na TRWAM-ie -- CHŁAM-ie, jak to Szataniści okupują polską młodzież. Można by po koncercie ogłosic na forum aby każdy kto nagrał koncert na video zgadał się z innymi i powstał w ten sposób super Boot (po montażu) np. EDDIE RIPS POLAND. I niech go ktoś udostępni. UP THE IRONS!!!
oto rozwiazanie skrótu TRWAM : Tadeusz Rydzyk Wam :P
byc moze tak montaz bylby spoko .. .ale kazdy fragmencik bedzie mial inna jakosc :/
Fearmaiden

Post autor: Fearmaiden »

Ja na religii oglądałem film o Jarocinie, a właściwie wypowiedzi punk`ów po koncercie. Ale były jaja :P
Awatar użytkownika
Dariusz
-#Prodigal son
-#Prodigal son

Post autor: Dariusz »

w zyciu nie bendzie koncery w TV za zadne skarby to nie Szwecja czy Finlandia kiedy Ironi przyjedzaja tam lub inny zespol podobnej rangi tam jest swieto narodowe
u nas lepiej klan objerzec lub plebanie
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

_Sand_man_ pisze:I pewnie Hirek da konstruktywny komentarz jak przed Metallicą:"Scena będzie miała 22 metry wysokości, co oznacza że muzycy będą na wysokości 8-go piętra" dobre to było jak rzuce na jakiś serek to zapodam linka :) :D :D
:lol: To ciekawe... ;) Miejmy nadzieję, że na Maiden scena nie będzie tak wysoko, bo gdyby, nie daj Boże, Janickowi znów podwinęła się noga to upadek z takiej wysokości nie skończyłby się najlepiej. ;)
Ale przynajmniej w muzycznym alfabecie Teleekspresu znalazło się miejsce dla większości najważniejszych zespołów heavy, a Hirek relacjonuje większość koncertów itp.
tobink pisze:ej ale petycje mozna napisac.. do polskich programow telewizyjnych (niekoniecznie do tvp)
ile jest tych gowien typu tvn turbo, polsat zdrowie i uroda.. moze na ktoryms by zapodali??
kto pisze petycje ładnym jezykiem?? mzoe Wicker :D
Petycję możemy napisać (choć teraz są ważniejsze rzeczy do roboty), ale jeśli już to prosilibyśmy o jakiś reportaż z koncertu, puszczenie jakiegoś video itp, bo na cały gig w TV nie ma szans...
Na razie trzeba jeszcze poczekać i zobaczyć jaka stacja obejmie patronat medialny nad koncertem... Pewnie znowu będzie to VIVA więc może u nich da się coś wyprosić. ;)
El Dorado

WICKER MAN pisze:
Petycję możemy napisać (choć teraz są ważniejsze rzeczy do roboty), ale jeśli już to prosilibyśmy o jakiś reportaż z koncertu, puszczenie jakiegoś video itp, bo na cały gig w TV nie ma szans...
Na razie trzeba jeszcze poczekać i zobaczyć jaka stacja obejmie patronat medialny nad koncertem... Pewnie znowu będzie to VIVA więc może u nich da się coś wyprosić. ;)
No i gites :D mogli by RAZ chociaz zapodac cały koncert Ironow z Polanda :D
_Sand_man_
-#Invader
-#Invader

Post autor: _Sand_man_ »

WICKER MAN pisze:
Ale kiedyś mam nawet na kasecie TVP pusciła nie mal cały koncert The Rolling Stones w relacji brakowało może 3-4 piosenek
ODPOWIEDZ