Iron Maiden TV
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Iron Maiden TV
IMHO jedyny sposob aby pokazali Maiden i nas w TV przez dluzsza chwile to zrobic jakas porzadna zadyme 
zgadzam sie w 100% :rocxkobi pisze:IMHO jedyny sposob aby pokazali Maiden i nas w TV przez dluzsza chwile to zrobic jakas porzadna zadyme
Tak... I zobaczycie przez chwilę Maiden w TV a potem za rok już do nas nie przyjadą 
Nasza TV predzej by nadala caly koncert Ich3 albo inne badziewie słysze słowa -Jak mozna by puscic w tv Maiden przeciez to zle wpływa na ludzka psychike ach ci satanisci wstydu nie mają ale moze TV TRWAM cos pokaze
jedyne na co mozna liczyc to ze stacji pl Viva pl MTV Pl-ale nie wszyscy mamy C+ metallice tak nadali
w PR 3 Trójka ale tam zaraz po koncercie w nocy byla godzinna audycja gdy IM byli w Spodku i Wrocku
Wiec najjwieksza nadzieja to w niekodowanym hellskitchen w viva pl :beer i kilka sekund w teleexpres i w 2jce program 12 ton
w PR 3 Trójka ale tam zaraz po koncercie w nocy byla godzinna audycja gdy IM byli w Spodku i Wrocku
Wiec najjwieksza nadzieja to w niekodowanym hellskitchen w viva pl :beer i kilka sekund w teleexpres i w 2jce program 12 ton
Na MTV był fajny dzień z Metallica po Chorzowie z urywkami koncertu. Wydaje mi sie, że było widać ludków z sanktuarium ale to tylko moje wrażenie.
Wicker byłeś może na płycie bo wydaje mi się, że byłeś wśród nich
Wicker byłeś może na płycie bo wydaje mi się, że byłeś wśród nich
-
Fearmaiden
Co do tych satanistów to macie racje. Mnie sie pytają w szkole, czy odgryzam łby baranom. 
To powiedz im że tak, a szczególnie takim jak oni.. 
Oj ja nawet jakiś rok temu widziałem Na Polonii ok 15 koncert KNŻ.
- Tomek(JMM)
- -#Clairvoyant

Po pierwsze: telewizja polska nigdy czegoś takiego by nie wyemitowała, ani wolą puszczac koncerty Krzysztofa Krawczyka iEnriqe Iglesiasa
Po drugie: na pewno nie byłoby jej stac na zakupienie praw do transmisji
Po trzecie: oby jednak pokazali nas w Telexpresie, żeby Hirek Wrona zrobił o Iron Maiden w swojej części programu.
Po drugie: na pewno nie byłoby jej stac na zakupienie praw do transmisji
Po trzecie: oby jednak pokazali nas w Telexpresie, żeby Hirek Wrona zrobił o Iron Maiden w swojej części programu.
-
_Sand_man_
- -#Invader

I pewnie Hirek da konstruktywny komentarz jak przed Metallicą:"Scena będzie miała 22 metry wysokości, co oznacza że muzycy będą na wysokości 8-go piętra" dobre to było jak rzuce na jakiś serek to zapodam linka

A Scorpionsi byli na PolsacieJMM pisze:Po pierwsze: telewizja polska nigdy czegoś takiego by nie wyemitowała, ani wolą puszczac koncerty Krzysztofa Krawczyka iEnriqe Iglesiasa
.
TVP??
Koncert Ironów w Telewizji nie ma najmniejszych szans. Za duze prawa autorskie i potem pewnie by był jakiś materiał z cyklu "Przystanek Woodstok" na TRWAM-ie -- CHŁAM-ie, jak to Szataniści okupują polską młodzież. Można by po koncercie ogłosic na forum aby każdy kto nagrał koncert na video zgadał się z innymi i powstał w ten sposób super Boot (po montażu) np. EDDIE RIPS POLAND. I niech go ktoś udostępni. UP THE IRONS!!!
No to jest niezły pomysł
-
El Dorado
ej ale petycje mozna napisac.. do polskich programow telewizyjnych (niekoniecznie do tvp)
ile jest tych gowien typu tvn turbo, polsat zdrowie i uroda.. moze na ktoryms by zapodali??
kto pisze petycje ładnym jezykiem?? mzoe Wicker
ile jest tych gowien typu tvn turbo, polsat zdrowie i uroda.. moze na ktoryms by zapodali??
-
El Dorado
Re: TVP??
oto rozwiazanie skrótu TRWAM : Tadeusz Rydzyk WamMaiden20 pisze:Koncert Ironów w Telewizji nie ma najmniejszych szans. Za duze prawa autorskie i potem pewnie by był jakiś materiał z cyklu "Przystanek Woodstok" na TRWAM-ie -- CHŁAM-ie, jak to Szataniści okupują polską młodzież. Można by po koncercie ogłosic na forum aby każdy kto nagrał koncert na video zgadał się z innymi i powstał w ten sposób super Boot (po montażu) np. EDDIE RIPS POLAND. I niech go ktoś udostępni. UP THE IRONS!!!
byc moze tak montaz bylby spoko .. .ale kazdy fragmencik bedzie mial inna jakosc :/
-
Fearmaiden
Ja na religii oglądałem film o Jarocinie, a właściwie wypowiedzi punk`ów po koncercie. Ale były jaja 
w zyciu nie bendzie koncery w TV za zadne skarby to nie Szwecja czy Finlandia kiedy Ironi przyjedzaja tam lub inny zespol podobnej rangi tam jest swieto narodowe
u nas lepiej klan objerzec lub plebanie
u nas lepiej klan objerzec lub plebanie
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

_Sand_man_ pisze:I pewnie Hirek da konstruktywny komentarz jak przed Metallicą:"Scena będzie miała 22 metry wysokości, co oznacza że muzycy będą na wysokości 8-go piętra" dobre to było jak rzuce na jakiś serek to zapodam linka![]()
![]()
Ale przynajmniej w muzycznym alfabecie Teleekspresu znalazło się miejsce dla większości najważniejszych zespołów heavy, a Hirek relacjonuje większość koncertów itp.
Petycję możemy napisać (choć teraz są ważniejsze rzeczy do roboty), ale jeśli już to prosilibyśmy o jakiś reportaż z koncertu, puszczenie jakiegoś video itp, bo na cały gig w TV nie ma szans...tobink pisze:ej ale petycje mozna napisac.. do polskich programow telewizyjnych (niekoniecznie do tvp)
Na razie trzeba jeszcze poczekać i zobaczyć jaka stacja obejmie patronat medialny nad koncertem... Pewnie znowu będzie to VIVA więc może u nich da się coś wyprosić.
-
El Dorado
No i gitesWICKER MAN pisze:
Petycję możemy napisać (choć teraz są ważniejsze rzeczy do roboty), ale jeśli już to prosilibyśmy o jakiś reportaż z koncertu, puszczenie jakiegoś video itp, bo na cały gig w TV nie ma szans...
Na razie trzeba jeszcze poczekać i zobaczyć jaka stacja obejmie patronat medialny nad koncertem... Pewnie znowu będzie to VIVA więc może u nich da się coś wyprosić.
-
_Sand_man_
- -#Invader

Ale kiedyś mam nawet na kasecie TVP pusciła nie mal cały koncert The Rolling Stones w relacji brakowało może 3-4 piosenekWICKER MAN pisze:
Petycję możemy napisać (choć teraz są ważniejsze rzeczy do roboty), ale jeśli już to prosilibyśmy o jakiś reportaż z koncertu, puszczenie jakiegoś video itp, bo na cały gig w TV nie ma szans...