Bruce wyraźnie zmęczony, i to od samego początku gigu.
Oj tak... niestety Bruce brzmi kiepsko. Bez energii i w marnej formie wokalnej
Widać że zajechany tą trasą. Wieku nie oszukasz. Będzie się przepoczwarzał w Gillana
Nie wiem jakim trzeba być idiotą by wcisnąć Dickinsonowi na sam koniec setu Aces High. Katastrofalnie to wypadło na Rock In Rio, ale nawet go nie winię, bo ten utwór nie nadaje się na obecne Maiden, a z pewnością nie na koniec setu, gdzie gość ledwo oddycha.
Tak czy siak, najważniejsze jest by łapać Maiden na pierwszych kilku koncertach trasy. Największa szansa na relatywnie dobrą formę wokalną.
Zaskakujący jest dla mnie ten spadek formy , myślałem że miesiąc przerwy spokojnie styknie.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Zakkahletz pisze: ↑śr wrz 07, 2022 9:32 am
Bruce wyraźnie zmęczony, i to od samego początku gigu.
Oj tak... niestety Bruce brzmi kiepsko. Bez energii i w marnej formie wokalnej
Widać że zajechany tą trasą. Wieku nie oszukasz. Będzie się przepoczwarzał w Gillana
Nie wiem jakim trzeba być idiotą by wcisnąć Dickinsonowi na sam koniec setu Aces High. Katastrofalnie to wypadło na Rock In Rio, ale nawet go nie winię, bo ten utwór nie nadaje się na obecne Maiden, a z pewnością nie na koniec setu, gdzie gość ledwo oddycha.
Bruce już na pierwszym Senjutsu nie dojeżdzał... a na AH to klasycznie "umierał" przy tym ślimaczym tempie tego wykonania.
AH to chyba na każdym koncercie w tym roku był przeciętny wokalnie. Czas tego utworu dobiegł końca w 2018.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Bon Dzosef pisze: ↑czw wrz 08, 2022 6:27 pm
Mysle że nie będzie trwala miesiac
Przy Filipie trwała 2 tyg więc kij wie
Przecież nie grają teraz w UK więc jaki to ma związek? Nie sądzę, żeby Maiden zawiesili trasę ze względu na żałobę narodową - co najwyżej Bruce opowie na scenie anegdotę o swoim spotkaniu z Elżbietą przed "Blood Brothers".
Bon Dzosef pisze: ↑czw wrz 08, 2022 6:27 pm
Mysle że nie będzie trwala miesiac
Przy Filipie trwała 2 tyg więc kij wie
Przecież nie grają teraz w UK więc jaki to ma związek? Nie sądzę, żeby Maiden zawiesili trasę ze względu na żałobę narodową - co najwyżej Bruce opowie na scenie anegdotę o swoim spotkaniu z Elżbietą przed "Blood Brothers".
Mysle że bardziej chodzi o zalobe w Kanadzie i ewentualne utrudnienia w związku zaloba narodowa
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
johnny_o pisze: ↑wt sie 18, 2026 9:50 pm
Jebać czarnuchów
Cieszmy sie nadal z niezlej/dobrej formy wokalnej Bronka.
Taki Mustaine ostatnio u Trunka totalnie zniszczony na majku - po prostu zaglada
JBJ przy nim to pikus.