Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: ??? Somewhere on Tour 2023 SPEKULACJE
The Time Machine to pewniak niestety.
Trzeba brac poprawke na lata Bronka wiec na Dlugodystansowca i CSiT nie ma co liczyc.Stranger mysle ze bedzie na bank,do tego WY no i moze wreszcze panowie sie skusza na zagranie Alexandra.Generalnie zapowiada sie bardzo ciekawie.No i fajnie by bylo zeby pierwsza data zostala bez zmian i cala trasa zaczela sie od Krakowa 
- last_samurai
- -#Charlotte

Niestety nie mogę się podzielić w pełni swoją wiedzą, ale mogę sprzedać info że Tauron jest zablokowany do 15.06. włącznie. Oczywiście trzeba liczyć stosowny czas na sprzątanie sceny etc., ale zwykle odbywa się to w ciągu jednego, dodatkowego dnia, nie dwóch 
rock'n'roll driver
Może Futureal wpaść, to byłby mocny strzał.
Re: The Future Past Tour 2023
No ciekawe jak to będzie wyglądać. Ja daję temu szansę chociaż oby nie był to trick marketingowy właśnie i zagrają ze dwa kawałki z SIT A reszta oklepane plus 5 z Senjutsu.
Tzn chodziło mi o kotlety. Pewnie będzie Wasted Years którym już rzygam no i Heaven Can Wait które fakt grane dawno nie było ale mnie osobiście nudzi.
Killery z tej płyty są niestety mniej prawdopodobne a aleksandra to wykreśliłem z marzeń w 2008 roku. Poza tym ten zespół nie gra utworów nie granych przy premierze płyty.
Tematyka spoko tylko obawiam się pójścia na łatwiznę w przypadku SiT.
Tak czy inaczej widzę że się nie pomyliłem twierdząc że nie odpuszczą promocji S. Rozbita na dwie trasy, oby odpuścili tytułowy i Stratego. Writing dobrze się sprawdził więc pewnie zostanie.
Ostatnio zmieniony czw paź 06, 2022 1:22 pm przez marekkraw, łącznie zmieniany 1 raz.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Eh, po co to senjustsu
Bardzo dobry trop, świetnie by się wpasowało w tematykę trasy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Najgorsze w ogłoszeniu takiej trasy jest to, jak długo trzeba na koncert czekać 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Absolutny killer, jeszcze jakby nie zwolnili go względem oryginału to w ogóle rzeźnia.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam jak sie podoba
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
- AncientMariner
- -#Clansman

No właśnie patrząc wstecz i biorąc pod uwagę to całe medialne zamieszanie jakie dotyczyło wspominkowych tras Somewhere Back in Time i Maiden England World Tour to własnie może tak byc
Chyba czas otworzyć nowy wątek i założyć ulubiony przez wszystkich temat SETLISTA SPEKULACJE
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie no nie ma opcji zeby nie zagrali Strangera. Jest na plakacie, jest w tle trailera.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
Czyli słowa Bruce'a nie były od tak. Co do początku trasy raczej wpadną inne daty, chociaż gdyby znów zaczęli w Pl to byłaby miazga! SiT ma tak niewykorzystany materiał, że liczę na Deja Vu, The Loneliness/Stranger, Caught i pewnie dadzą WY, które na żywo robi robotę. Oby odświeżyli setlistę o jakieś mniej grane kawałki, ale samo granie trasy SiT to marzenie 
don't waste your time always searching for those wasted years
za takie deja vu dałbym się pokroić i 100x bardziej chciałbym usłyszeć, niż tak wielbionego tu alexandraAlchemist pisze: ↑czw paź 06, 2022 1:57 pm Czyli słowa Bruce'a nie były od tak. Co do początku trasy raczej wpadną inne daty, chociaż gdyby znów zaczęli w Pl to byłaby miazga! SiT ma tak niewykorzystany materiał, że liczę na Deja Vu, The Loneliness/Stranger, Caught i pewnie dadzą WY, które na żywo robi robotę. Oby odświeżyli setlistę o jakieś mniej grane kawałki, ale samo granie trasy SiT to marzenie![]()