Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Janick musi zagrać pitu pitu na akustyku co trasęThe Time Machine to pewniak niestety.

Tzn chodziło mi o kotlety. Pewnie będzie Wasted Years którym już rzygam no i Heaven Can Wait które fakt grane dawno nie było ale mnie osobiście nudzi.Jakim cudem? W ostatnich latach grali tylko Wasted Years. Heaven Can Wait ostatni raz w 2008, a reszta w czasach prehistorycznych.Ogólnie to materiał z SiT jest dla mnie trochę ograny. Nie liczę na cuda rzędu wspomniany otwieracz czy chyba raz zagrany Loneliness. Jedyne co wydaje się być pewne to Sea of Madness i Stranger. Bardziej mnie ciekawi co z nowego materiału poleci.
Temat trasy super, jak nie zagrają teraz Alexandra, to palę wszystkie płyty Maidenżartuję
Bardzo dobry trop, świetnie by się wpasowało w tematykę trasy.Może Futureal wpaść, to byłby mocny strzał.

Absolutny killer, jeszcze jakby nie zwolnili go względem oryginału to w ogóle rzeźnia.Bardzo dobry trop, świetnie by się wpasowało w tematykę trasy.Może Futureal wpaść, to byłby mocny strzał.

ale fejurem wali na kilometr![]()

No właśnie patrząc wstecz i biorąc pod uwagę to całe medialne zamieszanie jakie dotyczyło wspominkowych tras Somewhere Back in Time i Maiden England World Tour to własnie może tak bycoby nie był to trick marketingowy właśnie i zagrają ze dwa kawałki z SIT A reszta oklepane plus 5 z Senjutsu.
O no I jest. Na razie kupię Kraków pewnie z 2 gigiem i kilka w UK, liczę na rynek typu Słowacja/Estonia.Już wiele razy tu pisano, co będzie, wyżej.

za takie deja vu dałbym się pokroić i 100x bardziej chciałbym usłyszeć, niż tak wielbionego tu alexandraCzyli słowa Bruce'a nie były od tak. Co do początku trasy raczej wpadną inne daty, chociaż gdyby znów zaczęli w Pl to byłaby miazga! SiT ma tak niewykorzystany materiał, że liczę na Deja Vu, The Loneliness/Stranger, Caught i pewnie dadzą WY, które na żywo robi robotę. Oby odświeżyli setlistę o jakieś mniej grane kawałki, ale samo granie trasy SiT to marzenie![]()
Wróć do „The Future Past Tour 2023/2024”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość