Co?JMM pisze:Ha, ha, ha.WICKER MAN pisze: Oki. To poproś kogoś znajomego, żeby Ci zeskanował.
Oki, koniec off-topa.
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Co?JMM pisze:Ha, ha, ha.WICKER MAN pisze: Oki. To poproś kogoś znajomego, żeby Ci zeskanował.

A mozesz podesłac linka do tego pliku ?? SORRY za offtopaMichcio pisze:no dzis spadlem z krzesla!!!!!!!!! poprosilem kumpla zeby mi sciagnal the edge of darkness live... zapociclem sobie kawalek i w ktooryms momecie blaze zapomina tekstu i slychac tylbo łe łe łe bla bla bla![]()
![]()
ja nie moge!!!! arcydzielo!!! poozniej powiem ktoory to koncert bo narazie nie mam nazwy
Zabiło mnie.JMM pisze: Jednak moją uwagę przyciągają wyczyny Gersa, który skacze niczym porażona prądem baletnica. / To zasługa wspomnianej wcześniej baletnicy.
Akrobatyczno-taneczny szał?JMM pisze: Ogarnięty akrobatyczno-tanecznym szałem Gers powoduję niezliczona ilość sprzężeń. Jego gra ogranicza się do przeciągania strunami po udach, kolumnach i deskach estrady. Wygląda to dość imponująco, ale naprawdę, nie ma to nic wspólnego z muzyką.
JMM pisze: Mniej więcej w połowie tego utworu cofnięty w głąb sceny Gers zdejmuje gitarę i z wielką siłą rzuca nią o podłogę. Instrument skowycze. Jak chyba wszyscy myślałem, że to kolejny wariacki popis. Muzyk chwyta jednak kolejną gitarę i robi dokładnie to samo. Jego koledzy stoją na krawędzi estrady i jeszcze niczego nie widzą. Z głośników nadal płynie kanonada dźwięków. Gers zatacza kółko, dopada wzmacniaczy i spycha je na ziemie, Kolumnę kopniakami przesuwa niemal na środek sceny i po prostu znika. Ponosi również bohatera dzisiejszego wieczoru. Po krótkiej walce z kablami Gers wbija gitarę w jedna z kolumn.
Nie ma video, jesrt tylko te nagranie audio co udostepnilem dla klubowiczow.Stranger pisze:Ciekawe, nie wiedzialem ze na pozegnalnym koncercie cos takiego mialo miejsce. Jest jakies nagranie wideo z tego?
Byc moze to nie wina alkoholu, a Gers bardzo przezywal ta cala sytuacje z Brucem itp. Albo jedno i drugie.

Wiac ze ma chlop polskie korzenie...MaYeR pisze: Janek lubi wypic i tu pokazuje na co go stac

Koncert nie był pożegnalny (pożegnalnym występem był koncert Raising Hell - a w zasadzie 2 - próba i faktyczny występStranger pisze:Ciekawe, nie wiedzialem ze na pozegnalnym koncercie cos takiego mialo miejsce. Jest jakies nagranie wideo z tego?
Byc moze to nie wina alkoholu, a Gers bardzo przezywal ta cala sytuacje z Brucem itp. Albo jedno i drugie.

Zawsze możecie na mnie liczyć. Mówiłem, ze w końcu mi się uda to umieścić.WICKER MAN pisze:JMM ---> Wielkie piwo dla Ciebie! Dzięki! :beer![]()
Ponoć Janick miał duże problemy techniczne z gitarą - stąd też te jego akcje.Stranger pisze:Ciekawe, nie wiedzialem ze na pozegnalnym koncercie cos takiego mialo miejsce. Jest jakies nagranie wideo z tego?
swietny komentarzironpacy pisze:Stranger pisze:Ciekawe, nie wiedzialem ze na pozegnalnym koncercie cos takiego mialo miejsce. Jest jakies nagranie wideo z tego?
Byc moze to nie wina alkoholu, a Gers bardzo przezywal ta cala sytuacje z Brucem itp. Albo jedno i drugie.Jasne że Janick mocno przeżywał tę sytuację w końcu to dzięki Dickinsonnowi trafił do zespołu , teraz się okazało ze Bruce odchodzi . Chlapnął więc wkurzony jednego :beer za dużo przed koncertem no i " miał w trakcie duże problemy techniczne z gitarą ( a właściwie z gitarami bo co najmniej dwie na scenie rozwalił )Ponoć Janick miał duże problemy techniczne z gitarą - stąd też te jego akcje.Wyjaśnialiśmy to już wcześniej.
To chyba wtedy kiedy Pabla z BB rzuciła mu stringi z napisem 'From All Female Fans', czy cos takiego:)Michcio pisze:wlasne sluchalem sobie NML z 31 stycznia 2004 na samym poczatku bruce sie zaczyna sie smiac i nie spiewa kawaleczka hehe
O czym ty mowiszMichcio pisze:MAdrid 99 to czy mnie sie wydaje czy totalnie zepsuto intro??
no z tego co slysze odrazu leci intro churchila nagle jest koniec krootka przerwa i transylvania od polowy.... wiec chyba nie tak jak mialo byc??Kroczniok pisze:O czym ty mowiszMichcio pisze:MAdrid 99 to czy mnie sie wydaje czy totalnie zepsuto intro????
Intro jest w porzadku, przeciez i tak leci z tasmya jesli chodzi Ci o Aces High to tez nie widze nic zlego. Zastrzezenia jednak mam do Troopera
Janick kompletnie zepsul poczatek, ale najlepiej slychac to na tej realacji z TV, bo na audio jest slabo slyszalny