Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Siedząc w pierwszych rzędach z pewnością jest się bliżej sceny, a i tak na tyle wysoko, że nikt nie zasłania. Nie wiem jak wygląda sprawa dźwięku...mam pytanie: czy z sektorów 27-33 lepiej jest mieć miejsce w pierwszym rzędzie, czy w dalszych?
Z tego co słyszałem na własne uszyprzed Metą organizator strasznie się chwalił, że dźwięk zorganizowano cudownie, czyli w każdym miejscu stadionu był słyszany identycznie
szczerz nie wiem czy to prawda, bo nie byłem we wszystkich miejscach stadionu
Slucham ??? <rotfl> Wybaczamy Ci tylko z tego wzgledu, ze jestes poczatkujacym koncertowiczem. Powiadasz wady czy zalety ? Przeciez od dawna wiadomo - i to jest pewnik - uwierz mi, ze koncerty Iron Maiden nie maja wad... :rocxDzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
Dzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
Stary nie warto daj sobie spokój. Ten ścisk, te przepychanki ja bym nie jechał na Twoim miejscu ! (I love stupid pytaniaDzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
Oj tak to coś lepszego !tego nie przezywa sie jak orgazmu ... to coś więcej , a i trwa dłużej
Bozesz ty moj jak mozna zadawac takie pytania? Stary koncert na tyle ludzi to jest ekstaza, bylem na Metallice (1 powazny koncert) i co tam sie dzialo a tu pewnie bedzie podobnie wiec musisz jechac i tyleDzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
Wróć do „29/05/2005 - Eddie Rips Up Mystic Festival - Chorzów @ Stadion Śląski”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość