Plan sektorów na Stadionie Śląskim
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- aniloratka
- -#Charlotte

Re: Plan sektorów na Stadionie Śląskim
czyli plyta bo mam zamiar sie porzadnie wyszalec! wybierajac sie na koncert i tak bede musiala uciekac z chaty(rodzice srednio trawia IM:( )
dzien wczesniej pojade sobie prawdopodobnie pociagniem chyba, ze ktos mnie powiezie (poznan)
przespie sie gdzies i od rana bede wyczekiwac zeby dostac ta cholerna opaske!!! :rocx
"urodziłem się ze zbyt małą liczbą środkowych palców"
opaske spokojnie sie dostanie o ile bedą
spokoiniem zna od 11 koczowac pod stadionem
nie trzeba jakinni planuja od 7 rano po co?
ja bede o 12 i mi wystarczy
spokoiniem zna od 11 koczowac pod stadionem
nie trzeba jakinni planuja od 7 rano po co?
ja bede o 12 i mi wystarczy
mam pytanie: czy z sektorów 27-33 lepiej jest mieć miejsce w pierwszym rzędzie, czy w dalszych?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Siedząc w pierwszych rzędach z pewnością jest się bliżej sceny, a i tak na tyle wysoko, że nikt nie zasłania. Nie wiem jak wygląda sprawa dźwięku...Sz_elka pisze:mam pytanie: czy z sektorów 27-33 lepiej jest mieć miejsce w pierwszym rzędzie, czy w dalszych?
przed Metą organizator strasznie się chwalił, że dźwięk zorganizowano cudownie, czyli w każdym miejscu stadionu był słyszany identycznie
szczerz nie wiem czy to prawda, bo nie byłem we wszystkich miejscach stadionu
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Z tego co słyszałem na własne uszyMan_Of_The_Edge pisze:przed Metą organizator strasznie się chwalił, że dźwięk zorganizowano cudownie, czyli w każdym miejscu stadionu był słyszany identycznie
jak mówiłem - nie wiem jak to było w praktyce, tak słyszałem tylko 
-
Fender stratocaster
O co chodzi?
O co chodzi z tymi miejscami pod sceną i z dzieloną murawą. Jestem początkujący w koncertach.
ze względu na bardzo dużą płytę, dla bezpieczeństwa ludzi dzieli się ją na dwie części z czego jedna - mniejsza jest po sceną, sektor ten jest odgrodzony barierką od reszty płyty
-
MissMadness
- -#Prodigal son

Na wielu koncertach open air dzieli się też płytę prostopadle do sceny, w celu położenia tam jakiś kabli. Mam nadzieję, że u nas tego nie będzie... Ktoś wie, czy coś takiego było organizowane na Metallice?
Na metallice tak niebyło więc teraz raczej też niebedzie.
- Maidenholik
- -#Ancient mariner

Re: dzięki
Slucham ??? <rotfl> Wybaczamy Ci tylko z tego wzgledu, ze jestes poczatkujacym koncertowiczem. Powiadasz wady czy zalety ? Przeciez od dawna wiadomo - i to jest pewnik - uwierz mi, ze koncerty Iron Maiden nie maja wad... :rocxFender stratocaster pisze:Dzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
Fender stratocaster pisze:Dzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
po co jechać? a juak już pojedziesz to weź discmena, bo może, któryś utwór z seta Ci nie przypasuje to będziesz mógł sobie włączyć taki, który lubisz
Iron Maiden nie ma wad!!!
-
_Sand_man_
- -#Invader

Stary nie warto daj sobie spokój. Ten ścisk, te przepychanki ja bym nie jechał na Twoim miejscu ! (I love stupid pytaniaFender stratocaster pisze:Dzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
No i jeszcze ta okropna muzyka bleeeeeeeeeeeeeeeee 
-
ToMek CauseWere Metallica
- -#Wrathchild

Troche wyrozumiałości - na koncert U2 tez nie kazdy z was sie pali a ma byc (miało) równie wielkie wydarzenie
ze swojej strony odpowiadam - mozesz nie lubic muzyki IM , ale byc na stadionie obok 50 tys innych uśmiechnietych ludzików i oglądać gre na scenie ... tego nie przezywa sie jak orgazmu ... to coś więcej , a i trwa dłużej
ze swojej strony odpowiadam - mozesz nie lubic muzyki IM , ale byc na stadionie obok 50 tys innych uśmiechnietych ludzików i oglądać gre na scenie ... tego nie przezywa sie jak orgazmu ... to coś więcej , a i trwa dłużej
-
_Sand_man_
- -#Invader

Oj tak to coś lepszego !ToMek CauseWere Metallica pisze: tego nie przezywa sie jak orgazmu ... to coś więcej , a i trwa dłużej
Bozesz ty moj jak mozna zadawac takie pytania? Stary koncert na tyle ludzi to jest ekstaza, bylem na Metallice (1 powazny koncert) i co tam sie dzialo a tu pewnie bedzie podobnie wiec musisz jechac i tyleFender stratocaster pisze:Dzięki za wytłumaczenie na temat dzielonej murawy. I mam jeszcze jedno pytanie. CZY NA TAKI DUŻY KONCERT JAK IRON MAIDEN WARTO JECHAĆ CZY LEPIEJ OLAĆ ? prosze o wszystkie wady i zalety
będzie lepiej niż na Metallice, bo wielu ludzi nie poszło na Metę, a teraz żałują i tym razem nie odpuszczą, mówię o osobach, które znają i nawet lubią, fani to co innego