Według mnie to wymysły, ale co poradzisz
Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: Księga Skarg i wniosków
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie wyjebaliscie stad BJ - Nie ma Regulaminu. Vorgel to za malo.
Vorgel nie został wyjebany, sam odszedł
Sanatorium by czegoś tkaiego nie zrobiło
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
Aha, mozliwe, mialem wtedy przerwe od tego miejsca, nie zlapalem sie na ten okres, ale tez nie wnikalem.
-
Deleted User 8107
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Nie było chyba odkad tu jestem kogos aktywnego kto by dostal takiego twardego bana, Ralf, Vorgel, kazdy sam odchodzi
Kuuuurde, taki epizod ominąć?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Był ten co pisał ciągle o rerecordzie Iron Maiden i że jakby zmienić kolejność na płycie to by była lepsza, nie pamiętam nickuBon Dzosef pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:30 pm Nie było chyba odkad tu jestem kogos aktywnego kto by dostal takiego twardego bana, Ralf, Vorgel, kazdy sam odchodzi
-
Deleted User 8107
To on dostal bana? to chyba wtedy, jak mnie nie byloMaidenFan pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:31 pmBył ten co pisał ciągle o rerecordzie Iron Maiden i że jakby zmienić kolejność na płycie to by była lepsza, nie pamiętam nickuBon Dzosef pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:30 pm Nie było chyba odkad tu jestem kogos aktywnego kto by dostal takiego twardego bana, Ralf, Vorgel, kazdy sam odchodzi![]()
Scarred, tsk, ale przed rejestracja juz wlatywalem tutaj jakos od 2007.
-
Deleted User 8107
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Myslalem, ze po prostu sobie poszedł bo psycha siadła.MaidenFan pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:31 pmBył ten co pisał ciągle o rerecordzie Iron Maiden i że jakby zmienić kolejność na płycie to by była lepsza, nie pamiętam nickuBon Dzosef pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:30 pm Nie było chyba odkad tu jestem kogos aktywnego kto by dostal takiego twardego bana, Ralf, Vorgel, kazdy sam odchodzi![]()
-
Nomadosławski
- -#Invader

To co na tym forum robił Vorgel to jest 1/100 tego co robił na forum Defenders of the Faith z ksywą LSD. Niestety się tego przeczytać już nie da. Tam wszedł chyba jednego dnia w 10 kłótni w kilku różnych tematach. Pisali tam ludzie z podobnym podejściem do niego (kiedyś to było) więc to tymbardziej ciekawie. Poznałem go nawet kiedyś osobiście na zlocie KISS w Katowicach, na którym byłem troszkę przypadkowo.
Scarred, dla Hoglana zrobilem wyjatek 
Możliwe, ze byla to moja jedyna cala fajka w zyciu
Możliwe, ze byla to moja jedyna cala fajka w zyciu
Nie dostał bana. Zniknął. Miał 1 warnaBon Dzosef pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:33 pmMyslalem, ze po prostu sobie poszedł bo psycha siadła.MaidenFan pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:31 pmBył ten co pisał ciągle o rerecordzie Iron Maiden i że jakby zmienić kolejność na płycie to by była lepsza, nie pamiętam nickuBon Dzosef pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:30 pm Nie było chyba odkad tu jestem kogos aktywnego kto by dostal takiego twardego bana, Ralf, Vorgel, kazdy sam odchodzi![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Na forum Rush też robił niezły syf. Płakał jak na koncercie z trasy Clockwork Angels grali dużo numerów z...Clockwork Angels. A tak nie można robić bo płyta wydana po 1990, więc chujowa.Nomadosławski pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:35 pm To co na tym forum robił Vorgel to jest 1/100 tego co robił na forum Defenders of the Faith z ksywą LSD. Niestety się tego przeczytać już nie da. Tam wszedł chyba jednego dnia w 10 kłótni w kilku różnych tematach. Pisali tam ludzie z podobnym podejściem do niego (kiedyś to było) więc to tymbardziej ciekawie. Poznałem go nawet kiedyś osobiście na zlocie KISS w Katowicach, na którym byłem troszkę przypadkowo.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Właśnie tak kojarzyłem, że sam uciekłpz pisze: ↑pn lis 14, 2022 11:37 pmNie dostał bana. Zniknął. Miał 1 warna
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Nomadosławski
- -#Invader

Kiedyś tutaj (w 2006 r.) ktoś zaczął masowo zakładać konta dyktatorów, był Hussein, Mussolini, Kadafi (chyba?), to też była niezła akcja. Mam nawet podejrzenia pewne kto to był, ale nie mając pewności nie chcę ich zdradzać.
-
Deleted User 8107
Albo akcja z Herkim, co sie wlamali na serwer i usuneli sporo tematów.
-
Nomadosławski
- -#Invader

Tam w tamtych czasach jedyne co mi się nie podobało na tym forum to liczna grupa osób, które wchodziły tu tylko dla beki i tworzyły jakiś rodzaj starszyzny forum. Nie wiem w sumie z jakiego względu? Jak pojawiali się nowi użytkownicy to często od razu byli zniechęcani do pisania i w ogóle było to dość przykre. Jak poznałem swoją ekipę we Wrocławiu to z czasem przestało mieć to dla mnie znaczenie, no ale wcześniej było mi trochę przykro, że zamiast integracji fanów jest takie dosrywanie . Stare dzieje.