Napisałeś że życzysz sobie, to nie jest wyraz ciekawości. Ty tak na serio czy udajesz?Piotr Lange pisze: ↑pn lis 21, 2022 8:20 pmNie mówię tylko o Rumunii, sadzę że żadnych nowych koncertów oprócz Hellfestu już nie będzie, tyle w temacie.blackcocker pisze: ↑pn lis 21, 2022 8:07 pmNo ale piszesz, że liczysz, że nie ogłoszą, a co ci do tego czy będą grać w Rumunii czy nie XD proste pytaniePiotr Lange pisze: ↑pn lis 21, 2022 7:22 pm
Najzwyczajniej nie wydaje mi się żeby cokolwiek jeszcze dodali, już by było o tym słychać. W 2016 na Wacken zakończyli trasę na 99% tak będzie i tym razem.
The Future Past Tour 2023 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- blackcocker
- -#Moderator

Re: The Future Past Tour 2023 - trasa
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

No czepiasz się, niczego sobie nie życzę, najzwyczajniej napisałem, iż nie wydaje mi się aby coś jeszcze poza Hellfestem ogłosili. Co do Rumunii - nic mnie ona nie obchodzi i nigdy nie obchodziła. Liczyłem tylko na koncert w Paryżu bo mógłbym tam pojechać.
No skoro piszesz:Piotr Lange pisze: ↑pn lis 21, 2022 10:48 pm No czepiasz się, niczego sobie nie życzę, najzwyczajniej napisałem, iż nie wydaje mi się aby coś jeszcze poza Hellfestem ogłosili. Co do Rumunii - nic mnie ona nie obchodzi i nigdy nie obchodziła. Liczyłem tylko na koncert w Paryżu bo mógłbym tam pojechać.
to jest coś innego, niż jakbyś napisał "spodziewam się"Tak szczerze - liczę tylko na dodanie Hellfestu
www.MetalSide.pl
To trochę nadinterpretacja, że "liczę tylko na dodanie Hellfestu" oznacza, że innych nie chce. Spokojnie można to potraktować jako "chcę, żeby dodali Hellfest, inne mnie nie obchodzą", a nie że od razu "nie chcę, żeby dodawali inne" 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Hellfest/Paryż interesuje mnie ze względu na chęć uczestnictwa w tych imprezach. Napisałem tylko, iż odnoszę wrażenie, że już kolejnych miast/ krajów nie dodadzą po Wacken. Tak mi się najzwyczajniej wydaje. Czy bym tego chciał, czy nie - nie ma tutaj najmniejszego znaczenia. Póki co ja jeszcze tras Maidenom nie ustalam
Dobra, niech ogłoszą cokolwiek bo temat na psy zszedł 
Trasa skończy się na Wacken jak w 2016. Na moje jedyne co będzie dodane to Hellfest.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

A jednak! Trasa Future Past zacznie się w kwietniu

W sumie jakby zagrali rzeczy z pierwszych trzech...
Duran Duran - pierwszy ulubiony mój zespół, którego świadomie słuchałem, trując non stop rodzicom, by kupowali mi ich kasety. Wcześniej był Gang Marcela - ale to się nie liczy 
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Iron Maiden Italia potwierdzają, iż oprócz Hellfestu zespół nic więcej nie doda odnośnie trasy 2023. Na 99% oni zawsze maja sprawdzone informacje, wielokrotnie się o tym przekonałem.
Chyba zbyt dluga cisza, żeby mieli cos ogłosić jeszcze.
Hellfestu chyba nie mogą bo organizator czeka z ogłoszeniem.
Ta trasa specyficzna: sporo Hiszpanii, a Francja tylko fest, brak: Szwajcarii, Austrii, Grecji, Portugalii, Rumunii czy Węgier
Hellfestu chyba nie mogą bo organizator czeka z ogłoszeniem.
Ta trasa specyficzna: sporo Hiszpanii, a Francja tylko fest, brak: Szwajcarii, Austrii, Grecji, Portugalii, Rumunii czy Węgier
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Szwajcaria jest 
Brak Węgier, Portugalii czy Rumunii nie dziwi - małe rynki, dopiero co grali. Koncert w Lizbonie nie licząc Kowna i Rygi był najtańszy na trasie, zarobek z tego też pewnie średni dla zespołu.
Mnie dziwi brak Danii, skoro ostatnio grali tam swój koncert w 2018, a potem już tylko Copenhell.
Brak Węgier, Portugalii czy Rumunii nie dziwi - małe rynki, dopiero co grali. Koncert w Lizbonie nie licząc Kowna i Rygi był najtańszy na trasie, zarobek z tego też pewnie średni dla zespołu.
Mnie dziwi brak Danii, skoro ostatnio grali tam swój koncert w 2018, a potem już tylko Copenhell.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Jestem w tym momencie przekonany, że mają w planach wielką trasę europejską zaplanowaną na 2025. Coś podobnego do tegorocznych koncertów, celowo odłożyli na później niektóre rynki. W takim Paryżu mogą zagrać nawet na dużym stadionie (Parc des Princes, Stade de France). Przyszłoroczny odcinek trasy to trochę taka rozgrzewka.Bon Dzosef pisze: ↑czw lis 24, 2022 7:52 pm Szwajcaria jest
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Myślę, że panowie są już w wieku w którym nie powinni robić dwuletniej przerwy między europejskimi koncertami. Moim zdaniem będą stadiony+festy w 2024. Zwłaszcza, że jednak kasa z takich stadionów w Europie też jest pewnie bardzo dobra. A do tego sporo festiwali w 2024 byłoby do obskoczenia.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Zobaczymy, może ze względu na wiek Nicko, niemniej to by oznaczało zagranie w przyszłym roku około 60 - 65 sztuk, no ogrom jak na ich wiek!Bon Dzosef pisze: ↑czw lis 24, 2022 9:13 pm Myślę, że panowie są już w wieku w którym nie powinni robić dwuletniej przerwy między europejskimi koncertami. Moim zdaniem będą stadiony+festy w 2024. Zwłaszcza, że jednak kasa z takich stadionów w Europie też jest pewnie bardzo dobra. A do tego sporo festiwali w 2024 byłoby do obskoczenia.
Na 2025 to można planować trasę po Rosji. Resztę świata lepiej wcześniej.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Raczej na pewno obstawiam taki scenariusz:Bon Dzosef pisze: ↑czw lis 24, 2022 9:13 pm Myślę, że panowie są już w wieku w którym nie powinni robić dwuletniej przerwy między europejskimi koncertami. Moim zdaniem będą stadiony+festy w 2024. Zwłaszcza, że jednak kasa z takich stadionów w Europie też jest pewnie bardzo dobra. A do tego sporo festiwali w 2024 byłoby do obskoczenia.
2024 - obie Ameryki , ew. Japonia/Azja i Australia, ale nie sadze, zeby spielo sie to kosztowo , a same Stany i Kanada to ok. 35 koncertow + pewnie z 12-15 w Ameryce Lacinskiej.
2025 - stadiony i festiwale w Europie. Pewnie nadal jako "Future Past Tour", ale set z naciskiem na lata 80-te
Taaaa....Raczej na pewno obstawiam