Teraz słucham...
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Re: Teraz słucham...

So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
- Frank Drebin
- -#Clansman

U mnie M-16 z rzeczy wydanych przez Sodoma leci ostatnio zdecydowanie najczęściej.
Teraz:
Morbid Angel - Covenant
Teraz:
Morbid Angel - Covenant
FotD = TOP5 albumów Maiden
No u mnie na zmianę z Agent Orange, Persecution Mania i o dziwo Code Red.
- Frank Drebin
- -#Clansman

Psychotic Waltz - Into The Everflow (z pierwszego japońskiego tłoczenia)
FotD = TOP5 albumów Maiden
- LukaSieka

A czemu "Code Red" o dziwo? Przecież to świetna płyta. Jak dla mnie lepsza od "M-16".
"Code Red" kupiłem od razu po tym jak wyszła na kasecie. Katowałem ją aż do porzygu. Byłem tym materiałem zachwyconych. Po tym, powiedzmy fajnym, ale nierównym i niespójnym "'Til Death Do Us Unite" myślałem, że Sodom w ogóle zabrnie w coś w stylu Onkel Toma i będzie jeszcze bardziej jajcarsko niż na wspomnianym już "'Til Death Do Us Unite". Ale po tym jak zobaczyłem w gazecie okładkę, coś czułem, że będzie łomot
Najbardziej chyba zadowolony jestem z faktu, że udało mi się usłyszeć kilka petard z obu tych płyt podczas pobytu Sodom, Kreator i Destruction w Warszawie w święto trzech króli w 2002 roku, w trakcie promowania płyty "M-16" właśnie. To jest chyba mój drugi najlepszy albo nawet i najlepszy koncert na jakim w życiu byłem.

Darvaza - Ascending into Perdition
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
O dziwo "Code Red" bo ona w dyskusjach o Sodom pojawia się bardzo rzadko. Też mnie to dziwi bo to bardzo ale to bardzo dobry album - są tam pociski wszelkiego wagomiaru ale dominują prawdziwe rzeźnicze numery. Uwielbiam totalnie ten materiał i do tego jest bardzo ale to bardzo równy a w przypadku Sodom to nie zawsze się udaje bo płyty czasem mają kilka strzałów ale też fillery.
- LukaSieka

Wiem, że się o "Code Red" nie za wiele w trakcie dyskusji o Sodom mówi, ale mi to akurat osobiście wisiZdan pisze: ↑wt sty 10, 2023 11:16 pm O dziwo "Code Red" bo ona w dyskusjach o Sodom pojawia się bardzo rzadko. Też mnie to dziwi bo to bardzo ale to bardzo dobry album - są tam pociski wszelkiego wagomiaru ale dominują prawdziwe rzeźnicze numery. Uwielbiam totalnie ten materiał i do tego jest bardzo ale to bardzo równy a w przypadku Sodom to nie zawsze się udaje bo płyty czasem mają kilka strzałów ale też fillery.

Ostatnio zmieniony śr sty 11, 2023 8:39 am przez LukaSieka, łącznie zmieniany 2 razy.
- LukaSieka

The Horde - Thy Blackened Reign
Dlaczego oni nie nagrali zapowiadanej drugiej płyty?! ARGHHHH! Taki dobry band - ta płyta to świetna rzecz. Każdy fan thrashowego grania (czy nawet momentami rzeczy ala Cro-Mags) powinien to odpalić. Nie zapomniano o melodiach ale przede wszystkim - tona świetnych riffów. Taki "Odin's Blood" to hit!
Dlaczego oni nie nagrali zapowiadanej drugiej płyty?! ARGHHHH! Taki dobry band - ta płyta to świetna rzecz. Każdy fan thrashowego grania (czy nawet momentami rzeczy ala Cro-Mags) powinien to odpalić. Nie zapomniano o melodiach ale przede wszystkim - tona świetnych riffów. Taki "Odin's Blood" to hit!
- LukaSieka

Pyracanda "Two Sides Of A Coin"

Prong - Prove You Wrong
Slayer - Reign in Blood