Singiel THE NUMBER OF THE BEAST

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Hubik
-#Charlotte
-#Charlotte

Re: Singiel THE NUMBER OF THE BEAST

Post autor: Hubik »

dzis byłem w empiku i w trafiku i w blu city i nigdzie nie było:) mam nadzieje ze jutro go dostane Musze sie do MM wybrac
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Post autor: IvonMaiden »

wie ktos moze jaka jest cena tego singla w MM a jak w empiku ?
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Ivona pisze:wie ktos moze jaka jest cena tego singla w MM a jak w empiku ?
W warszawskich empikach ponoć 19.99 PLN... U nas jest zawsze drożej niż np. w Lublinie... :? :wink:
Co do Empików to nie wiem... Na razie chyba nawet nie mieli tego singla w zapowiedziach - ale to nie nowość jeśli chodzi o Empik. :wink:
Jutro spróbuję go dostać i dam Wam znać!
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

dzieki Wicker , w takim razie nie zamawiam przez net tylko w sobote robie natarcie na MM :D:D:D
CubeX
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: CubeX »

W Częstochowie jak do tej pory singiel nie do kupienia w żadnym sklepie. Goście z MM przebąkują coś o przyszłym tygodniu, ale mam wrażenie, jakby sami nie za bardzo w to wierzyli.
Awatar użytkownika
Hubik
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Hubik »

JA dzis kupiłem w MM na okęciu za 16.99. NIe był wyłożony na połke i kobitka mi go przyniosła dopiero z zaplecza wiec jak ktos tam dzis bedzie to niech sie dopytuje!!
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

Hubik pisze:JA dzis kupiłem w MM na okęciu za 16.99. NIe był wyłożony na połke i kobitka mi go przyniosła dopiero z zaplecza wiec jak ktos tam dzis bedzie to niech sie dopytuje!!
o to dla mnie jest bardzo istotna informacja :):):)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Dziś zakupiłem singielek w MM na Górczewskiej. 19.99 zł - zdzierstwo. :wink:
Całość robi naprawdę super wrażenie - zwłaszcza dla mnie, bo oba kawałki live oraz video pochodzą z ostatniego z trzech koncertów w Brixton, na którym właśnie byłem. :D Może uda mi się siebie wypatrzeć gdzieś w tłumie. ;)
Co do TNOTB i HBTN w wersjach koncertowych to produkcja i brzmienie są naprawdę bardzo dobre, podobnie wykonanie tych kawałków (co ostatnio jest zresztą normalne w przypadku Maiden). Chyba słucha się ich nawet lepiej od RIR!
Klip video z Brixton totalnie wymiata! Bardzo dobra jakość i super montaż! Steve wyraźnie się czegoś nauczył po RIR! Ośmielę się stwierdzić, że to ten koncert powinien zostać wydany na DVD zamiast w/w! :D Bardzo dobra ujęcia spod sceny (których nie było na znanym już "webcaście" z netu) i ogólnie bardzo dobra produkcja! Wróciły wszystkie wspomnienia z tamtego dnia... Może kiedyś doczekamy się większej ilości klipów, albo nawet całego DVD - np. w jakimś boxie czy dla członków FC. :D
Alexander_The_Great
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Alexander_The_Great »

Wczoraj kupiłem w MM przy Ostrobramskiej.
Przedtem byłem w 2 Empikach (Nowy Świat i ten w Galerii Centrum) i Trafficu. Nigdzie nie mieli (nie to, że ktoś im wykupił, co pop orstu nie dostali dostawy wcale).
Singiel wydany ciekawie. Fajne video z Brixton.
Ogólnie bez rewelacji ...
IvonMaiden
-#Invader
-#Invader

ja dzis byla w 2 empikach i MM i co?? jedno wielkie NIC w MM( w galerii) wykupione ( beda ok. poniedzialku) w empiku na piotrkowskiej nie ma (podobno nie bylo i beda rowniez od poniedzialku ) w empiku w galerii jak wyzej ....

chyba jednak kupie na fan.pl :roll:
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

chciałem właśnie zamówić na FaNie, ale to się mija z celem
17zł za CD, a 10 zł za wysyłkę, jutro pojeżdże za tym
Kro
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: Kro »

Man_Of_The_Edge pisze:chciałem właśnie zamówić na FaNie, ale to się mija z celem
17zł za CD, a 10 zł za wysyłkę, jutro pojeżdże za tym
No i dlatego wzialem w paczce jeszcze singiel RTTH i musze czekac do 60 dni :evil: Ale juz 30 dni minelo od zlozenia zamowienia, wiec moze wkrotce dojdzie :D
miki
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: miki »

to też może coś przy okazji sobie kupię :)
chociaż, nie wiem jak z kasą, niezależnie od tyego czy w FaNie czy nie, w przyszłym tygodniu nabędę TNOTB :)
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

Wlasnie sobie kupilem singielek w lubelskim MM za 16.99 zł. Bardzo fajne są te wersje z Brixton i tylko sie przez moment zdziwilem kiedy tuz po HBTN uslyszalem poczatek Run To The Hills :shock: Myslalem ze to jakis bonus track ale zaraz sie skonczylo :) A co do video to fajne rozki ma Janick :D a i Dickinson niezle wali w talerz :)
Tera ciagle szukam tej polskiej flagi wsrod publicznosci :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

kocian_jr pisze:Wlasnie sobie kupilem singielek w lubelskim MM za 16.99 zł. Bardzo fajne są te wersje z Brixton i tylko sie przez moment zdziwilem kiedy tuz po HBTN uslyszalem poczatek Run To The Hills :shock: Myslalem ze to jakis bonus track ale zaraz sie skonczylo :) A co do video to fajne rozki ma Janick :D a i Dickinson niezle wali w talerz :)
Tera ciagle szukam tej polskiej flagi wsrod publicznosci :wink:
No właśnie - szkoda, że nie dali RTTH... :? Ale przynajmniej wszystkie kawałki są z ostatniego koncertu. :twisted:
Flagi niestety nie widać (za to można ją zobaczyć w słynnym "webcaście" z tego koncertu - pod sam koniec, jak Clive jest na scenie) - za jestem pewnie gdzieś w tlumie na ostatnim ujęciu... :D
kocian_jr
-#Trooper
-#Trooper

Post autor: kocian_jr »

Szukanie Wicker Mana w tlumie - swietne zajecie na nude :D
A wracajac do samego singla, co tylko koncze sluchac tych utworow z Brixton to znow mam ochote ich przesluchac i tak w kolko. Dopiero tera odkrylem co to znaczy swietna produkcja. Lepiej toto nawet brzmi niz RiR :wink:
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

kocian_jr pisze:Szukanie Wicker Mana w tlumie - swietne zajecie na nude :D
A wracajac do samego singla, co tylko koncze sluchac tych utworow z Brixton to znow mam ochote ich przesluchac i tak w kolko. Dopiero tera odkrylem co to znaczy swietna produkcja. Lepiej toto nawet brzmi niz RiR :wink:
:D
Dokładnie - produkcja wymiata! Podobnie jak na kawałkach z DVD-singla Rainmaker (The Wicker Man i Children Of The Damned). IMHO powinni wydać ten koncert zamiast/obok Rock In Rio. :twisted: 8)
Awatar użytkownika
Madril
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Madril »

Na pewno nie zamiast! :twisted:
RiR jest bardzo dobre przecież, ale obok bardzo chętnie bym zobaczył... :)
Troop
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: Troop »

Crazy_Sam pisze:
KILLER pisze:
Nic dodać, nic ująć. Maideni znowu wzbiją się na szczyt, tylko że ze starym kawałkiem
A czy oni kiedy kolwiek spadli w rankingu HEAVY METALu ??
Ja mówie o mediach samych w sobie. Powiedz mi kiedy ostatnio słyszałeś coś w TV, albo radiu na temat Dziewicy?? Bo ja dawno. Wiadomo, że są cały czas na szczycie dla fanów, oraz ludzi, którzy znają się na Heavy Metalu.
Wynurzę się : ) Ja NIE chcę słyszeć o Maiden w h...i zwanej TV. Nie życzę sobie : ) Pomyśl, w niedzielę Młynarska, Dowbor czy inne gówno zapowiada: a teraz, po Sumie zaśpiewa dla państwa....:PP Albo np. Po...sat i jakaś wyfiokowana idiotka, kurwiszcze ( materac reżysera, operatora i dżwiękowca ) wykrzykuje: przed państwem Iron..... daj spokój przecież to już się nie dobrze robi. Żaden fiut ma nie wspominać o IM w mediach : )
Pozdrawiam
BeBe
-#Long distance runner
-#Long distance runner

Post autor: BeBe »

Koleś wyluzuj z tymi przekleństwami. Maiden było już w MTV i VIVI`e ze swoim teledyskiem Wildest Dreams. Wiem bo oglądałem go jako jedną z pierwszych teledysków i piosenek.
ODPOWIEDZ