Singiel THE NUMBER OF THE BEAST
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Singiel THE NUMBER OF THE BEAST
dzis byłem w empiku i w trafiku i w blu city i nigdzie nie było:) mam nadzieje ze jutro go dostane Musze sie do MM wybrac
-
IvonMaiden
- -#Invader

wie ktos moze jaka jest cena tego singla w MM a jak w empiku ?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W warszawskich empikach ponoć 19.99 PLN... U nas jest zawsze drożej niż np. w Lublinie...Ivona pisze:wie ktos moze jaka jest cena tego singla w MM a jak w empiku ?
Co do Empików to nie wiem... Na razie chyba nawet nie mieli tego singla w zapowiedziach - ale to nie nowość jeśli chodzi o Empik.
Jutro spróbuję go dostać i dam Wam znać!
-
IvonMaiden
- -#Invader

dzieki Wicker , w takim razie nie zamawiam przez net tylko w sobote robie natarcie na MM
:D:D
W Częstochowie jak do tej pory singiel nie do kupienia w żadnym sklepie. Goście z MM przebąkują coś o przyszłym tygodniu, ale mam wrażenie, jakby sami nie za bardzo w to wierzyli.
JA dzis kupiłem w MM na okęciu za 16.99. NIe był wyłożony na połke i kobitka mi go przyniosła dopiero z zaplecza wiec jak ktos tam dzis bedzie to niech sie dopytuje!!
-
IvonMaiden
- -#Invader

o to dla mnie jest bardzo istotna informacjaHubik pisze:JA dzis kupiłem w MM na okęciu za 16.99. NIe był wyłożony na połke i kobitka mi go przyniosła dopiero z zaplecza wiec jak ktos tam dzis bedzie to niech sie dopytuje!!
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Dziś zakupiłem singielek w MM na Górczewskiej. 19.99 zł - zdzierstwo.
Całość robi naprawdę super wrażenie - zwłaszcza dla mnie, bo oba kawałki live oraz video pochodzą z ostatniego z trzech koncertów w Brixton, na którym właśnie byłem.
Może uda mi się siebie wypatrzeć gdzieś w tłumie. 
Co do TNOTB i HBTN w wersjach koncertowych to produkcja i brzmienie są naprawdę bardzo dobre, podobnie wykonanie tych kawałków (co ostatnio jest zresztą normalne w przypadku Maiden). Chyba słucha się ich nawet lepiej od RIR!
Klip video z Brixton totalnie wymiata! Bardzo dobra jakość i super montaż! Steve wyraźnie się czegoś nauczył po RIR! Ośmielę się stwierdzić, że to ten koncert powinien zostać wydany na DVD zamiast w/w!
Bardzo dobra ujęcia spod sceny (których nie było na znanym już "webcaście" z netu) i ogólnie bardzo dobra produkcja! Wróciły wszystkie wspomnienia z tamtego dnia... Może kiedyś doczekamy się większej ilości klipów, albo nawet całego DVD - np. w jakimś boxie czy dla członków FC. 
Całość robi naprawdę super wrażenie - zwłaszcza dla mnie, bo oba kawałki live oraz video pochodzą z ostatniego z trzech koncertów w Brixton, na którym właśnie byłem.
Co do TNOTB i HBTN w wersjach koncertowych to produkcja i brzmienie są naprawdę bardzo dobre, podobnie wykonanie tych kawałków (co ostatnio jest zresztą normalne w przypadku Maiden). Chyba słucha się ich nawet lepiej od RIR!
Klip video z Brixton totalnie wymiata! Bardzo dobra jakość i super montaż! Steve wyraźnie się czegoś nauczył po RIR! Ośmielę się stwierdzić, że to ten koncert powinien zostać wydany na DVD zamiast w/w!
-
Alexander_The_Great
- -#Prisoner

Wczoraj kupiłem w MM przy Ostrobramskiej.
Przedtem byłem w 2 Empikach (Nowy Świat i ten w Galerii Centrum) i Trafficu. Nigdzie nie mieli (nie to, że ktoś im wykupił, co pop orstu nie dostali dostawy wcale).
Singiel wydany ciekawie. Fajne video z Brixton.
Ogólnie bez rewelacji ...
Przedtem byłem w 2 Empikach (Nowy Świat i ten w Galerii Centrum) i Trafficu. Nigdzie nie mieli (nie to, że ktoś im wykupił, co pop orstu nie dostali dostawy wcale).
Singiel wydany ciekawie. Fajne video z Brixton.
Ogólnie bez rewelacji ...
-
IvonMaiden
- -#Invader

ja dzis byla w 2 empikach i MM i co?? jedno wielkie NIC w MM( w galerii) wykupione ( beda ok. poniedzialku) w empiku na piotrkowskiej nie ma (podobno nie bylo i beda rowniez od poniedzialku ) w empiku w galerii jak wyzej ....
chyba jednak kupie na fan.pl
chyba jednak kupie na fan.pl
chciałem właśnie zamówić na FaNie, ale to się mija z celem
17zł za CD, a 10 zł za wysyłkę, jutro pojeżdże za tym
No i dlatego wzialem w paczce jeszcze singiel RTTH i musze czekac do 60 dniMan_Of_The_Edge pisze:chciałem właśnie zamówić na FaNie, ale to się mija z celem
to też może coś przy okazji sobie kupię
chociaż, nie wiem jak z kasą, niezależnie od tyego czy w FaNie czy nie, w przyszłym tygodniu nabędę TNOTB
chociaż, nie wiem jak z kasą, niezależnie od tyego czy w FaNie czy nie, w przyszłym tygodniu nabędę TNOTB
Wlasnie sobie kupilem singielek w lubelskim MM za 16.99 zł. Bardzo fajne są te wersje z Brixton i tylko sie przez moment zdziwilem kiedy tuz po HBTN uslyszalem poczatek Run To The Hills
Myslalem ze to jakis bonus track ale zaraz sie skonczylo
A co do video to fajne rozki ma Janick
a i Dickinson niezle wali w talerz
Tera ciagle szukam tej polskiej flagi wsrod publicznosci
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

No właśnie - szkoda, że nie dali RTTH...kocian_jr pisze:Wlasnie sobie kupilem singielek w lubelskim MM za 16.99 zł. Bardzo fajne są te wersje z Brixton i tylko sie przez moment zdziwilem kiedy tuz po HBTN uslyszalem poczatek Run To The HillsMyslalem ze to jakis bonus track ale zaraz sie skonczylo
A co do video to fajne rozki ma Janick
a i Dickinson niezle wali w talerz
![]()
Flagi niestety nie widać (za to można ją zobaczyć w słynnym "webcaście" z tego koncertu - pod sam koniec, jak Clive jest na scenie) - za jestem pewnie gdzieś w tlumie na ostatnim ujęciu...
Szukanie Wicker Mana w tlumie - swietne zajecie na nude
A wracajac do samego singla, co tylko koncze sluchac tych utworow z Brixton to znow mam ochote ich przesluchac i tak w kolko. Dopiero tera odkrylem co to znaczy swietna produkcja. Lepiej toto nawet brzmi niz RiR
A wracajac do samego singla, co tylko koncze sluchac tych utworow z Brixton to znow mam ochote ich przesluchac i tak w kolko. Dopiero tera odkrylem co to znaczy swietna produkcja. Lepiej toto nawet brzmi niz RiR
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

kocian_jr pisze:Szukanie Wicker Mana w tlumie - swietne zajecie na nude![]()
Dokładnie - produkcja wymiata! Podobnie jak na kawałkach z DVD-singla Rainmaker (The Wicker Man i Children Of The Damned). IMHO powinni wydać ten koncert zamiast/obok Rock In Rio.
Na pewno nie zamiast!
RiR jest bardzo dobre przecież, ale obok bardzo chętnie bym zobaczył...
RiR jest bardzo dobre przecież, ale obok bardzo chętnie bym zobaczył...
Wynurzę się : ) Ja NIE chcę słyszeć o Maiden w h...i zwanej TV. Nie życzę sobie : ) Pomyśl, w niedzielę Młynarska, Dowbor czy inne gówno zapowiada: a teraz, po Sumie zaśpiewa dla państwa....Crazy_Sam pisze:Ja mówie o mediach samych w sobie. Powiedz mi kiedy ostatnio słyszałeś coś w TV, albo radiu na temat Dziewicy?? Bo ja dawno. Wiadomo, że są cały czas na szczycie dla fanów, oraz ludzi, którzy znają się na Heavy Metalu.KILLER pisze:A czy oni kiedy kolwiek spadli w rankingu HEAVY METALu ??Nic dodać, nic ująć. Maideni znowu wzbiją się na szczyt, tylko że ze starym kawałkiem
Pozdrawiam
Koleś wyluzuj z tymi przekleństwami. Maiden było już w MTV i VIVI`e ze swoim teledyskiem Wildest Dreams. Wiem bo oglądałem go jako jedną z pierwszych teledysków i piosenek.