Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Dostał w innej kategorii niż "całokształt", więc... Nie od dziś wiadomo, że te festyny są absolutnie chuja warte, udowadniają to coraz bardziej z roku na rok. Najlepsze jest wchodzenie w dupy wykonawcom, którzy zasłużyli się milion lat temu, a teraz dostają statuetki za jakiś nagrany za bajońskie sumy paździeż, albo za samo oddychanie lub pierdnięcieZa całokształt pewnie. Po tej deklaracji o przejściu na emeryturę zafiksowali się na nim.
Zapewne w wakacje pojedzie w trasę i nazwie ją Immortal Tiitanium Spine Tour 2023
Dokładnie tak, Led Zeppelin, The Who czy nawet Queen nigdy nie dostali nagrody dopiero na koniec im przyznano "Lifetime Achievement Award", bo nie wypadało. Pink Floyd dostali Grammy tylko raz(!) a Deep Purple NIGDY NIE BYLI NOMINOWANI! Wstyd i hańba. Z resztą, tak jak Oskary, Grammy jest "kupione", to tylko cyrk dla gojów.Dostał w innej kategorii niż "całokształt", więc... Nie od dziś wiadomo, że te festyny są absolutnie chuja warte, udowadniają to coraz bardziej z roku na rok. Najlepsze jest wchodzenie w dupy wykonawcom, którzy zasłużyli się milion lat temu, a teraz dostają statuetki za jakiś nagrany za bajońskie sumy paździeż, albo za samo oddychanie lub pierdnięcieZa całokształt pewnie. Po tej deklaracji o przejściu na emeryturę zafiksowali się na nim.
Zapewne w wakacje pojedzie w trasę i nazwie ją Immortal Tiitanium Spine Tour 2023szkoda czasu, żeby w ogóle śledzić te wszystkie nominacje i konkursy
Dokładnie, lepiej bym tego nie ujął.To jest tyle samo warte co te wszystkie rankingi NAJ - chuja warte![]()
Po raz pierwszy po Ozzmosis przesłuchałem mniej więcej całośc nowego Ozza. Ale nie wrócę do tego LP.Nowy Ozzy bardzo mi siadł, zresztą o tym albumie parę słów napisałem: https://sztukmix.pl/ozzy-osbourne-patient-number-9/.
Nigdy nie wnikałem kto, co i kiedy w tym temacie. Mam totalnie wywalone. Polecamszkoda czasu, żeby w ogóle śledzić te wszystkie nominacje i konkursy
Jest lepsza od kilku późniejszych, ale co kto lubi.Po raz pierwszy po Ozzmosis przesłuchałem mniej więcej całośc nowego Ozza. Ale nie wrócę do tego LP.
Czyli daję płycie 6 na 10
Ozzy zgarnął wczoraj dwie nagrody Grammy.
Nie pamiętam zupełnie w jaki sposób za to płaciłem te 4 lata temu. Może kartą, której już nie mam. I teoretycznie jest tu link do formularza do podania numeru konta, ale jeszcze nie testowałem.Z obchodu www.ticketportal.cz jsme přijali požadavek k vrácení platby ve výši 4 980 CZK, kterou vám převedeme na účet.
Jedná se o vrácení již zaplacené platby, která proběhla dne 17.5.2019 v původní výši 4 990 CZK.
Zadat číslo bankovního účtu pro vrácení peněz
Zadejte číslo bankovního účtu, na který vám částku 4 980,00 CZK bezodkladně převedeme.
V případě dotazů souvisejících s vrácením platby kontaktujte obchodníka na help@ticketportal.cz.
Tato zpráva je generována automaticky. Prosíme, neodpovídejte na ni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość