Kreator

Dyskusje o innych zespołach i albumach

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Re: Kreator

Post autor: Michał »

Mam i ja, również z autografem. (swoją drogą drugi najgorszy autograf muzyka jaki widziałem xD)
Przesłucham dopiero w weekend
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

Totalnie wyczesany teledysk, jak z dni szczytu chwały MTV. <3
www.youtube.com/watch?v=P6GrO1Xng4w
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Fanem Kreatora nigdy nie byłem, ale z ciekawości sprawdziłem ten nowy album. I jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Dobrze się go słucha.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Jestem świeżo po pierwszym odsłuchu i na razie mogę powiedzieć, że jest to dobra, ale jak dla mnie (na razie) najsłabsza płyta Kreatora w XXI wieku.

Najbardziej mi się podobają Hate Uber Alles i Dying Planet.
Najgorsze chyba wiadomo co :lol:

Pewnie jeszcze jescze kilka razy będę musiał posłuchać żeby dokładniej się określić, ale na razie poprzedniczka dużo bardziej mi się podobała.

Awatar użytkownika
Adrian S.O.S.
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Adrian S.O.S. »

Hate Uber Alles jest dla mnie dobre. Nie poczułem jakiegoś zawodu po przesłuchaniu płyty bo przekonany byłem o tym że gadanie Potrozzy o tym że płyta bedzie od poczatku do konca szybka i ostra na mnie nie działało. Ten zespół już jakis czas temu obrał taką a nie inną drogę i wątpię zeby jeszcze kiedyś zrobili ukłon w stronę starych fanów skoro widać ze ostatnie albumy mają dobry odzew i albumy sprzedają się wcale nie najgorzej. Na razie słuchałem 3 razy ale uwazam ze to dobry materiał. Chociaż bardziej mi się Phantom Antichrist podoba z tych ostatnich pozycji Kreatora
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

Adrian S.O.S. pisze: pt cze 17, 2022 12:24 pm Hate Uber Alles jest dla mnie dobre. Nie poczułem jakiegoś zawodu po przesłuchaniu płyty bo przekonany byłem o tym że gadanie Potrozzy o tym że płyta bedzie od poczatku do konca szybka i ostra na mnie nie działało. Ten zespół już jakis czas temu obrał taką a nie inną drogę i wątpię zeby jeszcze kiedyś zrobili ukłon w stronę starych fanów skoro widać ze ostatnie albumy mają dobry odzew i albumy sprzedają się wcale nie najgorzej. Na razie słuchałem 3 razy ale uwazam ze to dobry materiał. Chociaż bardziej mi się Phantom Antichrist podoba z tych ostatnich pozycji Kreatora
Ja jestem po 6-7 odsłuchach i coraz mniej momentów mi się nie podoba. Ogólnie dobry album z bardzo dobrymi momentami. Wkrótce pewno machnę recenzję, to wrzuce linka ;)
www.MetalSide.pl
Awatar użytkownika
AncientMariner
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: AncientMariner »

Płyta dobra ale wolę dwie poprzednie zdecydowanie. Co prawda jest parę utworów które w głowie zapadają ale czegoś mi brakuje na Hate Uber Alles
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: widman »

Może być, ale dupy nie urywa. Pół na pół.
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Betrayer z nowej koncertówki, gościnnie Dani Filth z Cradle of Filth
https://youtu.be/_Y3jr7albZE

Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Nawet znośny ten wykon.
Awatar użytkownika
octavian
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: octavian »

Widze Petrozza na prawdę sie wziął za dupe :D :D :D Jeżeli faktycznie będą taki set walili na koncertach jaki wrzucił Mille to po prostu zabójstwo i morderstwo w jednym :wink: :wink: :wink: :mryellow:
Załączniki
tttt.jpg
Zakkahletz
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Zakkahletz »

octavian pisze: sob sty 28, 2023 5:06 pmJeżeli faktycznie będą taki set walili na koncertach jaki wrzucił Mille to po prostu zabójstwo i morderstwo w jednym
Na żywo przekonają się ci, co zdążyli kupić tixy do Stodoły albo kupią z drugiej ręki.
Awatar użytkownika
LukaSieka
-#The Man Who Would Be Spammer

Post autor: LukaSieka »

To chyba jest tylko set przygotowany specjalnie na jeden koncert. A jeżeli faktycznie ruszą z takim w trasę, to byłoby skurwysyńsko dobrze. Ale jak już, to raczej w następną, bo grając przed Lamb Of God chyba nie ma szans, żeby dostali tyle czasu na odegranie wszystkich tych kawałków.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
Awatar użytkownika
Felcio
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Felcio »

Zestaw utworów niemalże jak w Spodku w 1990 roku :) Kurde aż gęsia skóra mi wyszła na łapach :wink: Na koncert Kreatora z TAKIM zestawem to bym chciał jeszcze w życiu pojechać
Zdan
-#Lord of light
-#Lord of light

Post autor: Zdan »

Jeśli kiedyś zagrają w Polsce koncert z taką setlistą to idę choćby na kikutach nóg.
Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

No właśnie ciekawe czy to tylko na 70000 of metal, czy ogólnie taki set będzie. Bo jak tak to naprawdę zaskoczenie, choć teraz obchodzą 40 lecie... Może, może...
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

widman pisze: pn sty 30, 2023 11:44 am No właśnie ciekawe czy to tylko na 70000 of metal, czy ogólnie taki set będzie. Bo jak tak to naprawdę zaskoczenie, choć teraz obchodzą 40 lecie... Może, może...
Zgaduje, że na próbę wleciało na to 70t metal. Jaki odzew będzie i jak się będą czuli w pełni napierdolskim secie.

Awatar użytkownika
widman
-#Lord of light
-#Lord of light

Tak powinni grać a nie te nowe smuty.
nugz
SMERF MARUDA

Post autor: nugz »

Awatar użytkownika
LukaSieka

Post autor: LukaSieka »

Świnta Tereso! Ile ja bym dał, żeby być na takim gigu. Nie koniecznie chodzi mi miejsce, lokalizacje, tylko o koncert z TAKIM setem oczywiście.
So what if the master walked on the water. I don't see him trying to stop the slaughter.
ODPOWIEDZ