Kreator
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Kreator
Mam i ja, również z autografem. (swoją drogą drugi najgorszy autograf muzyka jaki widziałem xD)
Przesłucham dopiero w weekend
Przesłucham dopiero w weekend
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Totalnie wyczesany teledysk, jak z dni szczytu chwały MTV. <3
www.youtube.com/watch?v=P6GrO1Xng4w
www.youtube.com/watch?v=P6GrO1Xng4w
- Saimon1995
- -#Moderator

Fanem Kreatora nigdy nie byłem, ale z ciekawości sprawdziłem ten nowy album. I jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Dobrze się go słucha.
Jestem świeżo po pierwszym odsłuchu i na razie mogę powiedzieć, że jest to dobra, ale jak dla mnie (na razie) najsłabsza płyta Kreatora w XXI wieku.
Najbardziej mi się podobają Hate Uber Alles i Dying Planet.
Najgorsze chyba wiadomo co
Pewnie jeszcze jescze kilka razy będę musiał posłuchać żeby dokładniej się określić, ale na razie poprzedniczka dużo bardziej mi się podobała.
Najbardziej mi się podobają Hate Uber Alles i Dying Planet.
Najgorsze chyba wiadomo co
Pewnie jeszcze jescze kilka razy będę musiał posłuchać żeby dokładniej się określić, ale na razie poprzedniczka dużo bardziej mi się podobała.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Hate Uber Alles jest dla mnie dobre. Nie poczułem jakiegoś zawodu po przesłuchaniu płyty bo przekonany byłem o tym że gadanie Potrozzy o tym że płyta bedzie od poczatku do konca szybka i ostra na mnie nie działało. Ten zespół już jakis czas temu obrał taką a nie inną drogę i wątpię zeby jeszcze kiedyś zrobili ukłon w stronę starych fanów skoro widać ze ostatnie albumy mają dobry odzew i albumy sprzedają się wcale nie najgorzej. Na razie słuchałem 3 razy ale uwazam ze to dobry materiał. Chociaż bardziej mi się Phantom Antichrist podoba z tych ostatnich pozycji Kreatora
Ja jestem po 6-7 odsłuchach i coraz mniej momentów mi się nie podoba. Ogólnie dobry album z bardzo dobrymi momentami. Wkrótce pewno machnę recenzję, to wrzuce linkaAdrian S.O.S. pisze: ↑pt cze 17, 2022 12:24 pm Hate Uber Alles jest dla mnie dobre. Nie poczułem jakiegoś zawodu po przesłuchaniu płyty bo przekonany byłem o tym że gadanie Potrozzy o tym że płyta bedzie od poczatku do konca szybka i ostra na mnie nie działało. Ten zespół już jakis czas temu obrał taką a nie inną drogę i wątpię zeby jeszcze kiedyś zrobili ukłon w stronę starych fanów skoro widać ze ostatnie albumy mają dobry odzew i albumy sprzedają się wcale nie najgorzej. Na razie słuchałem 3 razy ale uwazam ze to dobry materiał. Chociaż bardziej mi się Phantom Antichrist podoba z tych ostatnich pozycji Kreatora
www.MetalSide.pl
- AncientMariner
- -#Clansman

Płyta dobra ale wolę dwie poprzednie zdecydowanie. Co prawda jest parę utworów które w głowie zapadają ale czegoś mi brakuje na Hate Uber Alles
Może być, ale dupy nie urywa. Pół na pół.
Betrayer z nowej koncertówki, gościnnie Dani Filth z Cradle of Filth
https://youtu.be/_Y3jr7albZE
https://youtu.be/_Y3jr7albZE
Nawet znośny ten wykon.
Widze Petrozza na prawdę sie wziął za dupe
Jeżeli faktycznie będą taki set walili na koncertach jaki wrzucił Mille to po prostu zabójstwo i morderstwo w jednym

-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Na żywo przekonają się ci, co zdążyli kupić tixy do Stodoły albo kupią z drugiej ręki.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

To chyba jest tylko set przygotowany specjalnie na jeden koncert. A jeżeli faktycznie ruszą z takim w trasę, to byłoby skurwysyńsko dobrze. Ale jak już, to raczej w następną, bo grając przed Lamb Of God chyba nie ma szans, żeby dostali tyle czasu na odegranie wszystkich tych kawałków.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.
Zestaw utworów niemalże jak w Spodku w 1990 roku
Kurde aż gęsia skóra mi wyszła na łapach
Na koncert Kreatora z TAKIM zestawem to bym chciał jeszcze w życiu pojechać
Jeśli kiedyś zagrają w Polsce koncert z taką setlistą to idę choćby na kikutach nóg.
No właśnie ciekawe czy to tylko na 70000 of metal, czy ogólnie taki set będzie. Bo jak tak to naprawdę zaskoczenie, choć teraz obchodzą 40 lecie... Może, może...
Zgaduje, że na próbę wleciało na to 70t metal. Jaki odzew będzie i jak się będą czuli w pełni napierdolskim secie.
Tak powinni grać a nie te nowe smuty.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Świnta Tereso! Ile ja bym dał, żeby być na takim gigu. Nie koniecznie chodzi mi miejsce, lokalizacje, tylko o koncert z TAKIM setem oczywiście.
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.