A ja myślę, ze tak to odbierasz Nomad bo siedzisz w tym od podszewki. Przeciętny fan idzie na koncert i dostaje to co dostaje. Bez spinki. Garstka fanów czeka, deliberuje, narzeka, oczekuje. To jest mysle max 5% przeciętnej publikiÓsmyUtwórNaBNW pisze: ↑pt maja 26, 2023 4:38 pm Szczerze mam w dupie set. Naprawdę. Co zagrają to zagrają. Nawet gdy zagrają 3 utwory z SiT set będzie lepszy niż średnia Maidenowa. Takie nędzne standardy ma ten zespół. Jak ktoś jeździ na nich 20 lat już daaawno powinien usłyszeć takie utwory jak Caught Somewhere in Time czy Stranger. Alexander fajnie, że będzie ale 10 lat temu Dickinson jeszcze by to pociągnął wokalnie, a teraz to może być niesłuchalne, no ale tam najważniejsze są solówki jednak. Po raz ostatni idę na ten zespół i zamykam pewien etap. Tak się złożyło, że znów mieszkam w Krakowie to głupio by było nie iść.
Dlaczego oni nie mogą tak o sobie bez żadnego powodu zagrać Marinera, Seventh Sona czy Alexandra? Wszystko musi być odpowiednio zapowiedziane i zaplanowane.
Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Dokładnie... większość jara się "kotletami" typu Fear, Aces, czy Numberem. Tak było, jest i będzie. Nie ma co marudzić.
www.MetalSide.pl
2,6%, ale pewnie można zaniżyć poniżej 2 
Ostatnio zmieniony pt maja 26, 2023 10:44 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie testowałem tego nowego biedronkowego Żubra, co ma 7%. Ciekawy trunek, aczkolwiek brak mu tego specyficznego posmaku patologii i bydła.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Posmakujesz mieszanki pato-bydła w KRA, przez dwa dni, wyczekuj cierpliwie 
Eee, akurat nie zamierzam tam stać jakoś z przodu
Ale na Mysticu na pewno odczuję barierkę na żebrach 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na Mysticu niestety nie serwują Żubra, ale jest za to Specjal! To napój o podobnej hmmm klasie
Ale jeśli będzie opcja, to na pewno kupimy z kumplami Żuberki na nocne pokoncertowe pogawędki.
Żubr najlepsze to miał reklamy w tv. Te słynne już suchary.
#teamkożelczarny
#teamkożelczarny
A
B
C
D
E
B
C
D
E
To trafiłeś, bo akurat piję. Moje ulubione piwko
A żeby nikt się nie przyczepił o offtop, to super byłoby, gdyby zagrali Out of the Silent Planet.
Również i moje ulubione. Też właśnie je piję.
Tylko z takimi nieogarniętymi kumplami, którzy nie wiedzą, że Stranger jest w zajawce i będzie na 99% w secie. Bankowo.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Obecnie Piece of Mind wchodzi mi tak dobrze, że zaraz chyba otworzę drugie. Miłego piwka!
A jeżeli koledzy są nieuświadomieni, to powinieneś pokazać im filmik z restauracji Nicko, bo grał tam Strangera właśnie.
A jeżeli koledzy są nieuświadomieni, to powinieneś pokazać im filmik z restauracji Nicko, bo grał tam Strangera właśnie.
Również życzę miłego spożycia.
Nie chcę psuć kolegom zabawy i zdradzać im setlisty.
(Nie będą jej sprawdzać)
(Nie idą na koncert)
Nie chcę psuć kolegom zabawy i zdradzać im setlisty.
(Nie będą jej sprawdzać)
(Nie idą na koncert)
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Cholera... Ale ten raz na rok mogę zaryzykować 
- blackcocker
- -#Moderator

To nie zmienia faktu, że dupę im potruć można
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Rzekomo pierwsze przecieki już są i jest lekkie zaskoczenie...