Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Xardas2309
- -#Invader

Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Zagrają nieco wolniej i będzie git
Ogólnie nie oglądałem tych filmików bo nie chce sobie psuć niespodzianki ale jeśli to prawda to czeka nas dziś chyba najlepsza setlista Maiden od lat
Są zdecydowanie zbyt leniwi, żeby nie zagrać numeru z próby 
To dawać zainteresowanym nr konta czy macie ?MaidenFan pisze: ↑ndz maja 28, 2023 9:18 amhttps://youtu.be/z6fUAcsgy4QPierre Dolinski pisze: ↑ndz maja 28, 2023 9:18 am NIe uwierzę dokąd nie zobaczę i nie usłyszę. Ale już chyba wrzucali jako dźwięk z próby słynny bootleg z chorym Dickinsonem z Somewhere On Tour.![]()
Łap
Jak zagrają dziś, to dostaniesz kasę, bądź spokojny.
-
Deleted User 8107
Przesłuchałem tego Alexanda z ''próby'' moim zdaniem to nie jest fejk, ale się będzie działo w necie i wszędzie, jak to zagrają.
Udanego koncertu wszystkim forumowiczom
Udanego koncertu wszystkim forumowiczom
Ten filmik podrzucił typ od wczorajszego leaku. Na tym etapie nie pozostaje nic innego, jak uznać że przeciek był legitny całościowo i numery z Syna są w secie.
Ale ogólnie wow, historyczny (dosłownie) moment.
Ale ogólnie wow, historyczny (dosłownie) moment.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8011
Mam nadzieje ze będzie Caught…Alex mnie nie grzeje zupełnie
Na tym dłuższym filmiku jest jeszcze HCW
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
WY, HCW, Stranger, Olek i Sea of Madness - tak myślę, jeśli będzie 5 wałków z Sit
-
Deleted User 8107
Z takimi kawałkami + 2 z synka, mogą sobie grać te 5 numerów z Senjutsu, i tak najlepszy set od lat to będzie wtedy. Dla niektórych pewnie najlepszy.
Na razie mamy potwierdzone 5 utworów:
Alexander the Great
Heaven Can Wait
Can I Play With Madness?
Hell on Earth
Fear of the Dark
+nie znajdują potwierdzenia w dotychczasowych filmikach, ale są wiarygodne: Moonchild, Stranger in a Strange Land
Paradoksalnie numery z Seventh Sona są tu największym zaskoczeniem
Obstawiam scenariusz Scarreda. Z puli SiT zostaje Sea i WY i tym sposobem mamy 5 utworów. Z kotletów oczywiście Iron Maiden i The Trooper/666. Do tego 4 z Senjutsu i wszystko się zgadza. Oczywiście to przy założeniu, że zostajemy przy 5-5-5.
Alexander the Great
Heaven Can Wait
Can I Play With Madness?
Hell on Earth
Fear of the Dark
+nie znajdują potwierdzenia w dotychczasowych filmikach, ale są wiarygodne: Moonchild, Stranger in a Strange Land
Paradoksalnie numery z Seventh Sona są tu największym zaskoczeniem
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

Jak myślicie czy są jakieś szanse na Hell on Earth.
mysle ze baaaardzo duzeIron fan Śląsk pisze: ↑ndz maja 28, 2023 12:08 pm Jak myślicie czy są jakieś szanse na Hell on Earth.
-
Deleted User 8107
Zakładamy się o paczkę Cameli? ja obstawiam Sea of Madness, skoro Moonchild ma się pojawić, to pewnie na miejsce Caught (może nie wychodziło im na próbach)