No napisałem wyżej, że jest potwierdzone.Iron fan Śląsk pisze: Jak myślicie czy są jakieś szanse na Hell on Earth.
Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Bruce z filmiku nie brzmi jak ktoś, kto byłby w stanie śpiewać CSiT.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Przesłuchałem to rzekome nagranie z próby i jestem sceptyczny. Coś zbyt wyraźnie to brzmi, jak na nagrane na zewnątrz średniej wielkości sali. Z drugiej strony Bruce brzmi jak to on, dzisiaj. Nie zdziwiłbym się jednak, jakby ktoś się natrudził i przepuścił wokal przez jakiś model AI wytrenowany, aby brzmieć jak współczesny Bruce, a następnie dodał do tego studyjne nagranie instrumentów a całość zamulił, żeby brzmiała jak nagrana tosterem. Niektórzy zrobią wszystko, aby strollować fanów, dla tych 5 minut satysfakcji, zanim prawda nie wyjdzie na jaw - vide fejkowe setlisty itd.
. Ale nie będę też zaskoczony, jeśli faktycznie ten numer zagrają. Wieczorem się przekonamy. Tym, którzy są w Laibach, życzę świetnego koncertu.
Są dwa filmiki z próby, nie jeden. Na obu słychać Alexandra.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8107
Ja słuchałem jednego, ale wierzę, że będzie. Może jestem naiwny. Rod nie jest głupi i wie, że niedawno byli w Europie i muszą czymś zaskoczyć. Maiden to sprawdzona marka i zawsze się koncerty będą dobrze sprzedawać, ale okazja na Olka jest odpowiednia, jak nie teraz to kiedy?
Jeśli te przecieki są prawdziwe, to z jednej strony rewelacja, że w końcu doczekamy się Olka. Z drugiej strony na tych filmach Bruce brzmi co najmniej nędznie. Istnieje jeszcze opcja, że na próbach śpiewał na ćwierć gwizdka. Może nawet siedział w kapciach i szlafroku z Trooperem w ręku
A z resztą, to wszystko i tak straci na znaczeniu, gdy zgasną światła i wytoczą się na scenę
A z resztą, to wszystko i tak straci na znaczeniu, gdy zgasną światła i wytoczą się na scenę
- Iron fan Śląsk
- -#Charlotte

-
Deleted User 8107
Mam tylko nadzieję, że Janick nie zabierze żadnych solówek Adrianowi z SiT (poza HCW)
Generalnie na Maiden England też mieli grać numery z SS i Infinite Dreams nie zagraliScarred pisze: ↑ndz maja 28, 2023 12:20 pm Ja słuchałem jednego, ale wierzę, że będzie. Może jestem naiwny. Rod nie jest głupi i wie, że niedawno byli w Europie i muszą czymś zaskoczyć. Maiden to sprawdzona marka i zawsze się koncerty będą dobrze sprzedawać, ale okazja na Olka jest odpowiednia, jak nie teraz to kiedy?
O ile się nie mylę, to Infinite Dreams nie było grane na próbie bezpośrednio przed startem trasy. Sądzę, że utwory grane wczoraj w arenie to już pewniaki, bo co miało odpaść, to odpadło podczas wcześniejszych przygotowań w Splicie.
Dokładnie, jak coś dojedzie na dress reh to już na 99% będzie w ostatecznym secie
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Zdecydowanie jak coś wczoraj grali, to będzie dzisiaj. Bo to już nie czas na zmiany w secie
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8107
No w sumie masz rację, ale 5 kawałków z Syna było. Still Life i Killers mogli też zagrać, ale co tam.widman pisze: ↑ndz maja 28, 2023 12:23 pmGeneralnie na Maiden England też mieli grać numery z SS i Infinite Dreams nie zagraliScarred pisze: ↑ndz maja 28, 2023 12:20 pm Ja słuchałem jednego, ale wierzę, że będzie. Może jestem naiwny. Rod nie jest głupi i wie, że niedawno byli w Europie i muszą czymś zaskoczyć. Maiden to sprawdzona marka i zawsze się koncerty będą dobrze sprzedawać, ale okazja na Olka jest odpowiednia, jak nie teraz to kiedy?:) A też mieli okazję idealną. Poczekamy do wieczora.
Ja chyba pójdę spać przed 20 żeby się nie denerwować
Infinite Dreams to w ogóle pewnie nie brali pod uwagę a klepali te trasę 3 lata i kurwa Fear musieli zagrać, ale ID kojarzone z tą trasą historycznie olali, więc okej, spoko, będzie Alexander to zajebiście, ale po prostu jak nie zobaczę setu to nie uwierzę.
-
Deleted User 8107
Schizoid pisał, że koleś który zapodał te wałki, również wrzucił Alexa z próby, dlatego tak obstawiam. Po co mialby tak trollować ludzi. No, ale wszystko jest możliweqracoss pisze: ↑ndz maja 28, 2023 12:29 pmA skad pewnosc co do Moon,....Na filmiku slychac Olka i CSiT wiec mysle ze beda te numery grane![]()
Infinite Dreams było brane pod uwagę, po prostu nie wyszło dobrze na próbach. Set na Maiden England był dziwny, ale takie naprawdę złe rzeczy podziały się dopiero w momencie wywalenia The Clairvoyant, wstawienia Wrathchild i wyrzucenia go po kilku koncertach. Nie wiem, czy to nie był najgłupszy ruch w historii ich koncertowania. Oby tu było bez takich akcji.
W którym miejscu jest CSiT? Może coś przegapiłem. W pierwszych kilkunastu sekundach leci HCW.qracoss pisze: ↑ndz maja 28, 2023 12:29 pmA skad pewnosc co do Moon,....Na filmiku slychac Olka i CSiT wiec mysle ze beda te numery grane![]()
Sorry zagalopowalem sie niczym Harris na swoim basie hehe,faktycznie jest HCW i Olek
Set z CSiT jako opener może być 10/10. W innym wypadku będzie 9/10