Śmiechłam
Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- LittleMartin16
- -#Wrathchild

Re: Future Past Tour - setlista SPEKULACJE
Dla mnie set mocno średni. Nie kupię biletu.
Wolę, żeby set był lepszy niż graty
To ride the storm to an empire of the clouds...
Smallwood poskąpił na inflacji 
Z drugiej strony - mniej rozpraszaczy, wiecej muzy.
Z drugiej strony - mniej rozpraszaczy, wiecej muzy.
Ostatnio zmieniony ndz maja 28, 2023 11:02 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
I co, koniec? WY i do domu?
-
Deleted User 5490
Ciekaw jestem formy Dickinsona. Przydałby się jakiś dobrej jakości bootleg, bo w pierdolenie o szopenie rozentuzjazmowanych fanbojów raczej nie uwierzę.
Bzdura totalna.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Kawałki z Senjutsu bardzo zaniżyły wartość setlisty...
CSiT i Olek debeściaki !
CSiT i Olek debeściaki !
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
-
Deleted User 8107
Bardzo mi sie podoba ta setlista, dobranoc wszystkim do następnego. Ciekawe czy coś zmienią w secie (jakby ta się rozciągnęła do 2025) trzeba kuć żelazo póki gorące, bo potem wywala coś z SiT i dadzą Wratchild.
Tylko to senjutsu za duzo tych wałków, ale 5 do 5 było chyba? Brakowało mi tylko Sea of Madness, ale i tak Olek/Caught/Stranger wynagradzają wszystko.
Tak, finalnie było 5:5. Też chciałem usłyszeć "SoM"...Scarred pisze: ↑ndz maja 28, 2023 11:05 pm Bardzo mi sie podoba ta setlista, dobranoc wszystkim do następnego. Ciekawe czy coś zmienią w secie (jakby ta się rozciągnęła do 2025) trzeba kuć żelazo póki gorące, bo potem wywala coś z SiT i dadzą Wratchild.![]()
Tylko to senjutsu za duzo tych wałków, ale 5 do 5 było chyba? Brakowało mi tylko Sea of Madness, ale i tak Olek/Caught/Stranger wynagradzają wszystko.
Szkoda, że wcisnęli te utwory z "S". Wolałbym jakiś "Bring Your Daughter...", czy nawet "Rime...".
www.MetalSide.pl
Co by nie mowic, wszystkim nie dogodza. ale zle nie jest. Dzieki za linki do streamow.
-
Xardas2309
- -#Invader

Szkoda że ten moonchild nie został zagrany.
Mogliby coś Blazea odkurzyć, byle nie Clansmana i Sign. Lord of the Flies byłby super, o Man on the Edge czy Futureal nie wspomnę.
dziekuje wszystkim za wspaniałą atmosfere podczas ogladania koncertu przez streama 
Tell me why I had to be a Powerslave
I don't wanna die, Im a God, why can't I live on?
Dla mnie set WYBORNY
z tras na których byłem, czyli od 2008, to jest moje Top 3:
2008 - temat Powerslave i LAD (moja pierwsza płyta Ironów), wprost nie było lepszego setu na mój 1. koncert
2018 - mega odświeżony set, sporo ulubionych kawałków 1. raz usłyszałem: Icarus, Clansman, Orły; Wciąż pamiętam jaką świeżością się wydawał tamten set i jakim był zaskoczeniem, do tego super produkcja sceniczna.
2023 - bazujący na jednej z moich 2 ulubionych płyt (Powerslave i SiT), połowa setu słyszana 1. raz w życiu, a poza tym sporo dawno nie słyszanych (HCW, WY, Prisoner); no i Alexander - jeden z moich ulubionych epików, dla niego samego warto jechać na koncerty
2008 - temat Powerslave i LAD (moja pierwsza płyta Ironów), wprost nie było lepszego setu na mój 1. koncert
2018 - mega odświeżony set, sporo ulubionych kawałków 1. raz usłyszałem: Icarus, Clansman, Orły; Wciąż pamiętam jaką świeżością się wydawał tamten set i jakim był zaskoczeniem, do tego super produkcja sceniczna.
2023 - bazujący na jednej z moich 2 ulubionych płyt (Powerslave i SiT), połowa setu słyszana 1. raz w życiu, a poza tym sporo dawno nie słyszanych (HCW, WY, Prisoner); no i Alexander - jeden z moich ulubionych epików, dla niego samego warto jechać na koncerty
Mogli dac Stratego, Parchement i Phantoma 
Ja również dziękuję wszystkim, fajnie było śledzić wspólnie ten historyczny występ
(A jak ktoś narzeka - pamiętajcie że mogli dać Wrathchilda
)
(A jak ktoś narzeka - pamiętajcie że mogli dać Wrathchilda