Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Judas Priest
Szekle z geszeftów... Tyle czasu Ozzy zmarnował JP że takie zastępstwo to namiastka sprawiedliwości. Wygląda na to że Ozjasz jest już na zejściu ale o Sharon jestem niestety spokojny.
W momencie ogłoszenia byłem zdziwiony, że Ozzy jest w zestawie. Przecież to nie miało najmniejszych szans realizacji...
www.MetalSide.pl
Ale dobrze wygląda na plakacie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Zwłaszcza, że to byłaby "ostatnia szansa na Ozza live". Dobry chwyt 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Taki sobie ten nowy KK's Priest. Zanim napiszę o nim coś bardziej konkretnego, to poświęcę mu jeszcze trochę uwagi, ale główny zarzut prawie na pewno się nie zmieni: generyczność. To są niestety proste metalowe utwory, których głównym zadaniem jest brzmieć metalowo. Niekiedy wychodzi to dość karykaturalnie (Sons of the Sentinel), innym razem neutralnie (The Sinner Rides Again), ale rzadko kiedy mam taki moment, że mogę powiedzieć "Wow, to jest naprawdę super". Reap the Whirlwind to chyba najlepszy numer, jaki wyszedł spod szyldu tego projektu, ale ze świecą szukać dla niego konkurencji na tej płycie. Ogólnie pod względem riffów nie ma biedy, Ripper śpiewa zajebiście, a całość brzmi lepiej niż debiut. Można posłuchać, nie będzie to przeżycie traumatyczne.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Kupię sobie nawet. Widziałem, że 35 zeta kosztujeSchizoid pisze: ↑sob wrz 30, 2023 4:25 pm Taki sobie ten nowy KK's Priest. Zanim napiszę o nim coś bardziej konkretnego, to poświęcę mu jeszcze trochę uwagi, ale główny zarzut prawie na pewno się nie zmieni: generyczność. To są niestety proste metalowe utwory, których głównym zadaniem jest brzmieć metalowo. Niekiedy wychodzi to dość karykaturalnie (Sons of the Sentinel), innym razem neutralnie (The Sinner Rides Again), ale rzadko kiedy mam taki moment, że mogę powiedzieć "Wow, to jest naprawdę super". Reap the Whirlwind to chyba najlepszy numer, jaki wyszedł spod szyldu tego projektu, ale ze świecą szukać dla niego konkurencji na tej płycie. Ogólnie pod względem riffów nie ma biedy, Ripper śpiewa zajebiście, a całość brzmi lepiej niż debiut. Można posłuchać, nie będzie to przeżycie traumatyczne.
www.MetalSide.pl
I to mnie nieźle zdziwiło, bo Sermons po premierze kosztowało jakieś niedorzeczne pieniądze, a ten album da się kupić za naprawdę fajną cenę. Szkoda tylko, że digi...
Kej Kej się już pobawił, teraz pora na prawdziwe ogłoszenia.
Powoli wchodzimy w cykl nowej płyty
Powoli wchodzimy w cykl nowej płyty
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Pewnie singel w piątek, premiera live na Power Trip
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Ekstra. Firepower bardzo mi się spodobało, więc jestem pewien, że nowy materiał będzie co najmniej solidny.
Ostatnio zmieniony śr paź 04, 2023 7:25 pm przez Max323, łącznie zmieniany 1 raz.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Czekam, czekam
Jak będzie poziom "Fajapała" to będę bardzo zadowolony 
www.MetalSide.pl
Nie. Między Powerslave, a Virtualem minęło 14 lat, wydano 5 albumów oraz zmienił się skład zespołu.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- blackcocker
- -#Moderator

A mi mówili, żebym nie pisał po pijaku. Co ty bredzisz chłopie. Kolejna płyta JP to będzie bezpośredni następca FP, można zakładać, że materiał będzie w podobnym stylu i na podobnym poziomie. Od Powera do Virtuala minęło trochę więcej
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ja się spodziewam słabszego poziomu na nowej płycie.