gumbyy pisze: ↑pt wrz 29, 2023 5:58 pm
Darkside to pewniak, podobnie jak Tears i Accident.
Pewniak, bo?
Tears to największy utwór z jego solowych dokonań. Natomiast AoB i Darkside - grywał to kiedy puszczał oczko do IM, grywał też na trasie bez Smith'a. A jak mają jechać razem to nie wyobrażam sobie setu bez tych utworów. No nie, dużo mocne piwo masz jak tego nie upchnie na trasie.
Reszta już mniej do przewidzenia ponieważ faktycznie ostatni raz z prądem grał 20 lat temu...Ale czymś ten set musi wypełnić więc raczej wróci do sprawdzonych utworów na żywo.
MaidenFan pisze: ↑pn paź 02, 2023 9:19 am
50% setu bez problemu można przewidzieć.
Taa... a później będzie płacz, że 5 nowych numerów, jakieś "Laughing in the Hiding Bush", "Gods of War", "Born in '58", "23:58" i ze dwa z "ToS". I tyle będzie z "pewniaczków"
Schizoid pisze: ↑ndz paź 01, 2023 8:27 pm
Road to Hell pewnie też zagra, ale nie będę dorzucał więcej pewniaków, bo zwyczajnie ciężko mi je jakoś uargumentować. Nie dość, że wychodzi nowa płyta, to Tyranny przecież też nie miało stosownej promocji w postaci koncertów.
Więc pewnie trafi do setu Navigate w końcu wchodzi w skład tej cyfrowej mini best of epki, co wyszła kilkanaście dni temu.
Schizoid pisze: ↑ndz paź 01, 2023 8:27 pm
Road to Hell pewnie też zagra, ale nie będę dorzucał więcej pewniaków, bo zwyczajnie ciężko mi je jakoś uargumentować. Nie dość, że wychodzi nowa płyta, to Tyranny przecież też nie miało stosownej promocji w postaci koncertów.
Więc pewnie trafi do setu Navigate w końcu wchodzi w skład tej cyfrowej mini best of epki, co wyszła kilkanaście dni temu.
Tak, taka kompilacja może być jakąś wskazówką, mnie interesuje kiedy Bruce zakończy trasę oraz plany koncertowe Maiden w 2024 roku. Nie wyobrażam sobie aby Dickinson dał radę zrobić np. 70 koncertów łącznie wraz z Maiden. Liczmy że zagra 33 koncerty solo a potem kolejne 30+ w obu Amerykach z Maiden. To jest ogrom. A może trasa TFP zakończy się wraz z koncertem na Power Trip a zespół zrobi sobie roczną przerwę?
Scarred pisze: ↑wt paź 03, 2023 9:40 pm
Szkoda by było tej trasy, bo takie rarytasy z SiT się pojawiły, ze ja bym sie nie obraził na jeszcze jeden leg po Europie z tym setem
W przyszłym roku raczej w Europie nie będą, nie miało by sensu granie zaraz po trasie Bruce'a solo. Czy będą chcięli robić trasę po obu Amerykach w dwa lata po koncertach w 2022 r. Rynek jest nasycony. Bruce mówił, że po ostatnim koncercie 2023 ogłoszą coś, co bardzo ucieszy fanów. Się zobaczy...
Scarred pisze: ↑wt paź 03, 2023 10:40 pm
Widziałem Nicko przed studio ostatnio na zdjeciu z Carmen albo Vinnie Appice (na jego profilu, nie pamietam juz ktory z nich to był) na fb
Tak było takie zdjęcie, tylko co to za studio? W Ameryce by nagrywali przed koncertami w Kanadzie?
Moze zdjecie jeszcze z Europy było, a dopiero wrzucili, ale nie wiem. Moze Nicko nagrywał swoje partie w Stanach, a reszta zespolu w Europie, nie mam pojęcia o co moze chodzic. Chyba, ze to Nicko nagrywał nie Maiden a gdzies goscinnie wystapił :/
Na insta Bronka pojawił się fragment AoB... podgrzewa atmosferę, Adrian widoczny... Staram się tym wszystkim nie jarać za bardzo, ale chyba powoli zaczyna mi się udzielać...
Ten fragment gdzie "Adrian widoczny" to fragment teledysku, w którym na takiej samej zasadzie widoczny jest Roy Z, Eddie Casillas czy Dave Ingraham, a więc pozostali członkowie ówczesnego składu. Widzę, że wasza ulubiona zabawa - wróżenie z fusów po kawie, tudzież zaschniętych kozich bobków, trwa w najlepsze