Bruce Solo

Solowe dokonania byłych i obecnych członków Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
Beny82
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Re: Bruce Solo

Post autor: Beny82 »

gumbyy pisze: pt wrz 29, 2023 5:58 pm
Darkside to pewniak, podobnie jak Tears i Accident.

Pewniak, bo? ;)
Tears to największy utwór z jego solowych dokonań. Natomiast AoB i Darkside - grywał to kiedy puszczał oczko do IM, grywał też na trasie bez Smith'a. A jak mają jechać razem to nie wyobrażam sobie setu bez tych utworów. No nie, dużo mocne piwo masz jak tego nie upchnie na trasie.

Reszta już mniej do przewidzenia ponieważ faktycznie ostatni raz z prądem grał 20 lat temu...Ale czymś ten set musi wypełnić więc raczej wróci do sprawdzonych utworów na żywo.
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

50% setu bez problemu można przewidzieć.
Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Post autor: gumbyy »

MaidenFan pisze: pn paź 02, 2023 9:19 am 50% setu bez problemu można przewidzieć.
Taa... a później będzie płacz, że 5 nowych numerów, jakieś "Laughing in the Hiding Bush", "Gods of War", "Born in '58", "23:58" i ze dwa z "ToS". I tyle będzie z "pewniaczków" ;)
www.MetalSide.pl
jacob1
-#Invader
-#Invader

Post autor: jacob1 »

Geri666 pisze: ndz paź 01, 2023 7:47 pm Bruce nie gra solowo od ponad 20 lat a ludzie pewniaki tutaj wypisują... XD

Na pewno to zagra Tears of the dragon i może Jerusalem.
Czyli sugerujesz że jest jajaś szansa ze usłyszymy coś czego dawno nie słyszeliśmy ? :D
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Dawac daty na Europę :)
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Schizoid pisze: ndz paź 01, 2023 8:27 pm Road to Hell pewnie też zagra, ale nie będę dorzucał więcej pewniaków, bo zwyczajnie ciężko mi je jakoś uargumentować. Nie dość, że wychodzi nowa płyta, to Tyranny przecież też nie miało stosownej promocji w postaci koncertów.
Więc pewnie trafi do setu Navigate :) w końcu wchodzi w skład tej cyfrowej mini best of epki, co wyszła kilkanaście dni temu.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Piotr Lange »

remi pisze: wt paź 03, 2023 7:24 pm
Schizoid pisze: ndz paź 01, 2023 8:27 pm Road to Hell pewnie też zagra, ale nie będę dorzucał więcej pewniaków, bo zwyczajnie ciężko mi je jakoś uargumentować. Nie dość, że wychodzi nowa płyta, to Tyranny przecież też nie miało stosownej promocji w postaci koncertów.
Więc pewnie trafi do setu Navigate :) w końcu wchodzi w skład tej cyfrowej mini best of epki, co wyszła kilkanaście dni temu.
Tak, taka kompilacja może być jakąś wskazówką, mnie interesuje kiedy Bruce zakończy trasę oraz plany koncertowe Maiden w 2024 roku. Nie wyobrażam sobie aby Dickinson dał radę zrobić np. 70 koncertów łącznie wraz z Maiden. Liczmy że zagra 33 koncerty solo a potem kolejne 30+ w obu Amerykach z Maiden. To jest ogrom. A może trasa TFP zakończy się wraz z koncertem na Power Trip a zespół zrobi sobie roczną przerwę?
Deleted User 8107

Post autor: Deleted User 8107 »

Szkoda by było tej trasy, bo takie rarytasy z SiT się pojawiły, ze ja bym sie nie obraził na jeszcze jeden leg po Europie z tym setem :)
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Scarred pisze: wt paź 03, 2023 9:40 pm Szkoda by było tej trasy, bo takie rarytasy z SiT się pojawiły, ze ja bym sie nie obraził na jeszcze jeden leg po Europie z tym setem :)
W przyszłym roku raczej w Europie nie będą, nie miało by sensu granie zaraz po trasie Bruce'a solo. Czy będą chcięli robić trasę po obu Amerykach w dwa lata po koncertach w 2022 r. Rynek jest nasycony. Bruce mówił, że po ostatnim koncercie 2023 ogłoszą coś, co bardzo ucieszy fanów. Się zobaczy...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Nowa plyta ;)
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Budziol pisze: wt paź 03, 2023 10:05 pmNowa plyta ;)
No tak, tylko kiedy by ją nagrali? Może w okresie pandemii?
Deleted User 8107

Widziałem Nicko przed studio ostatnio na zdjeciu z Carmen albo Vinnie Appice (na jego profilu, nie pamietam juz ktory z nich to był) na fb
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

Scarred pisze: wt paź 03, 2023 10:40 pm Widziałem Nicko przed studio ostatnio na zdjeciu z Carmen albo Vinnie Appice (na jego profilu, nie pamietam juz ktory z nich to był) na fb
Tak było takie zdjęcie, tylko co to za studio? W Ameryce by nagrywali przed koncertami w Kanadzie?
Deleted User 8107

Moze zdjecie jeszcze z Europy było, a dopiero wrzucili, ale nie wiem. Moze Nicko nagrywał swoje partie w Stanach, a reszta zespolu w Europie, nie mam pojęcia o co moze chodzic. Chyba, ze to Nicko nagrywał nie Maiden a gdzies goscinnie wystapił :/
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

To były próby przed koncertami w Kanadzie.
Piotr Lange
-#Moonchild
-#Moonchild

MaidenFan pisze: śr paź 04, 2023 10:51 am To były próby przed koncertami w Kanadzie.
Zdecydowanie, cóż poczekajmy, w październiku powinniśmy poznać jakieś konkrety odnośnie koncertów Dickinsona i Maiden.
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

Na insta Bronka pojawił się fragment AoB... podgrzewa atmosferę, Adrian widoczny... ;) Staram się tym wszystkim nie jarać za bardzo, ale chyba powoli zaczyna mi się udzielać... 😅
IgorW
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: IgorW »

Ten fragment gdzie "Adrian widoczny" to fragment teledysku, w którym na takiej samej zasadzie widoczny jest Roy Z, Eddie Casillas czy Dave Ingraham, a więc pozostali członkowie ówczesnego składu. Widzę, że wasza ulubiona zabawa - wróżenie z fusów po kawie, tudzież zaschniętych kozich bobków, trwa w najlepsze ;)
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

IgorW pisze: śr paź 04, 2023 6:44 pm wróżenie z fusów po kawie, tudzież zaschniętych kozich bobków, trwa w najlepsze ;)
No jasne, przecież to od dawna wiadomo! :twisted:
Awatar użytkownika
Geri666
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Geri666 »

ODPOWIEDZ