Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
To jest o tyle ciekawe, że na logikę tak to wygląda, ale wg Wikipedii od 2022 jest oficjalnym członkiem zespołu (źródłem jest chyba wywiad z Halfordem, w którym mówi o decyzji Glenna, że chce Sneapa na swoim miejscu czy coś takiego)Sneap nie jest pełnoprawnym członkiem JP, on ma status muzyka koncertowego.
Dokładnie. Jak zespół za dużo miesza przy produkcji, to często nie wychodzi to dobrze. No i słychać, że JP pracuje nad kompozycjami, a IM klei je z fragmentów. U nich w większości przypadków można pozamieniać intra/outra, czy nawet solówki pomiędzy utworami i nie będzie specjalnej różnicy. U JP od poczatku do końca słychać, że to jest napisany numer od A do Z.To przecież nie jest tak, że zespół zawsze wie najlepiej, jak powinien nagrywać płyty, potrzebny jest ktoś, kto będzie cały ten proces ogarniał i patrzył na niego z większym dystansem, niż sami twórcy.
Przestań już marudzić na Maiden w tej sprawie. To temat o Priest.Prawda - tak to jest, kiedy inzynier ma za duzo władzy, muzyk nagrywa, idzie na plażę, a później jego partie są z uzyciem metody copy-paste.
Kirk zrobił tak samo na 72 Seasons - sola są jakie są
Swoją drogą - można jeszcze rozkminiać, CO taki Sneap MÓGŁBY wyciagnąć jeszcze z takiej Metallik, jeśli era Fidelmana by się skończyła - chciałbym![]()
Ja się odstawiłemNie gadajcie już o tym IM tutajświętowania Panic Attack ciąg dalszy. Miałem ponad 24h przerwy od niego i smakuje teraz jeszcze lepiej. Cudne cacko
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości