Nowy album w 2015

Wszystko na temat nowej płyty

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Awatar użytkownika
mikdyb
-#Trooper
-#Trooper

Re: Nowy album w 2015

Post autor: mikdyb »

Ace pisze:gadamy tu o planach na 2015...

a co myslicie o 2016?
http://www.rollingstone.c...rcraft-20140327

prawda li to?
Info z marca. Było na forum już dawno. I tak, to prawda. W przypadku Bruca nikogo to nie powinno dziwić ;-)
Awatar użytkownika
Ace
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Ace »

podejrzewałem, że mogło być - i szukałem - nie znalazłem - poszukam lepiej i poczytam

dzieki za info
The lover of life's not a sinner.
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wydra77 »

Pojawiły sie ploteczki odnośnie 2015 roku.
Megadeth ogłosiło ze będzie koncertować z dużym brytyjskim metalowym zespołem w Stanach i Ameryce Południowej w sierpniu 2015
Awatar użytkownika
thekingcrimson
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: thekingcrimson »

Nowa płyta Iron Maiden? - kartka świąteczna zespołu dyskretnie zapowiada płytę i trasę koncertową?

Obrazek

Nowa płyta Iron Maiden ukaże się w 2015 roku? Póki co to jedynie przypuszczenia, ale podparte na mocnych przesłankach. Jak wiemy fanklub Iron Maiden to jeden z najprężniej działających i najlepiej zorganizowanych na świecie. Zespół docenia ich zaangażowanie i co roku przesyła kartki świąteczne z życzeniami. W tym roku również, ale kartka przynosi też pewien ukryty przekaz.

Na pocztówce widzimy ulubieńca fanów - Eddiego. To co jednak wzbudza największe nadzieje fanów to sama zawartość oraz dwa symboliczne znaki na grafice. W kartce obok podpisów członków zespołu czytamy: Eddie ma świąteczny prezent dla wszystkich, którzy w tym roku byli NAPRAWDĘ NIEGRZECZNI! Nie możecie go jednak otworzyć przed 2015. To jednak jeszcze o niczym nie świadczy prawda? Dopóki nie przyjrzymy się samej grafice świątecznej kartki od Iron Maiden.

Na samej grafice widzimy Eddiego przy tajemniczym domku z wojownikami ninja na dachu. Najważniejsze są jednak znaki. Na domku do którego wchodzi Eddie widnieje podpis "Studio". Natomiast drogowskaz po prawej stronie wskazuje "Uroton 51". Co to może znaczyć? Wystarczy przestawić litery, żeby wyszło z tego "On Tour 15". Czy zespół szykuje nowy album i trasę na 2015 rok? Najwyższy czas, ostatnim albumem Iron Maiden pozostaje wydane w 2010 roku The Final Frontier. Spójrzcie jeszcze raz na kartkę świąteczną i oceńcie sami czy podejrzenia członków fanklubu są słuszne.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

Przecież to wszystko już było, śpisz czy co ?
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

http://www.eskarock.pl/eska_rock_news/1 ... wa_zdjecia

Daniel Wardziński 25.12.2014 (12:12) - I wszystko :D
Deleted User 4783

Post autor: Deleted User 4783 »

a ja z innej beczki, ale też o nowym wydawnictwie. Myślicie, że w 2015 wyjdzie DVD z tegorocznej trasy? Jeśli miałbym obstawiać jakiś koncert nadający się, to chyba Rock am Ring, co myślicie w tej kwestii? Nie widziałem żadnego info na ten temat.

https://www.youtube.com/watch?v=KIqRzJOEv8o
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

Może na początku roku (luty/marzec) wyjdzie DVD z Donington 2013 a płyta dopiero we wrześniu. Coś mi się nie chce wierzyć w premierę nowego albumuna wiosnę.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

To wtedy chyba nie robiliby zamieszania z ta kartka swiateczna
Po za tym chyba warto zamknac juz temat ME po 3 latach i ruszyc z nowa plyta! :pijak:
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Porównując Donington 2013 i Rock am Ring 2014 moim zdaniem muzycznie lepiej wypadł koncert na Rock am Ring, więc ja wolałbym tamten koncert, ale cokolwiek wyjdzie z tej trasy - będę zadowolony.
RALF pisze:Coś mi się nie chce wierzyć w premierę nowego albumuna wiosnę.
Mnie też nie, ja obstawiałbym sierpień. Nie wiem czemu, przeczucie ;)
Awatar użytkownika
WICKER MAN
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: WICKER MAN »

Jeśli mieliby wydać DVD/CD z Download 2013 to zrobiliby to przy okazji tegorocznej trasy po Europie - byłaby to doskonała okazja do promocji wydawnictwa i zwiększenia jego sprzedaży. Skoro tego nie zrobili to obawiam się, że plany premiery tego DVD zostały wstrzymane, a koncert ujrzy światło dziennie na ich emeryturze. Podobnie sytuacja wyglądała z DVD z trasy AMOLAD - również wycofano się z jego premiery, chociaż zarówno album jak i CD były już zmiksowane przez Kevina Shrileya.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

To już tylko możemy na płytę czekać,,,
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

I mysle ze nie beda czekac az do lata ;-)
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Ja sądzę, że pierwsze newsy dotrą do nas w styczniu.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

W grudniu juz raczej na pewno nie ;-)
Ja obstawiam, ze wszystkiego juz dowiemy sie w 2015 roku :-P
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No, to na bank. Pytanie - jak długo jeszcze bedziemy musieli czekać...
Awatar użytkownika
wydra77
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: wydra77 »

thekingcrimson pisze:Nowa płyta Iron Maiden? - kartka świąteczna zespołu dyskretnie zapowiada płytę i trasę koncertową?

Obrazek

Nowa płyta Iron Maiden ukaże się w 2015 roku? Póki co to jedynie przypuszczenia, ale podparte na mocnych przesłankach. Jak wiemy fanklub Iron Maiden to jeden z najprężniej działających i najlepiej zorganizowanych na świecie. Zespół docenia ich zaangażowanie i co roku przesyła kartki świąteczne z życzeniami. W tym roku również, ale kartka przynosi też pewien ukryty przekaz.

Na pocztówce widzimy ulubieńca fanów - Eddiego. To co jednak wzbudza największe nadzieje fanów to sama zawartość oraz dwa symboliczne znaki na grafice. W kartce obok podpisów członków zespołu czytamy: Eddie ma świąteczny prezent dla wszystkich, którzy w tym roku byli NAPRAWDĘ NIEGRZECZNI! Nie możecie go jednak otworzyć przed 2015. To jednak jeszcze o niczym nie świadczy prawda? Dopóki nie przyjrzymy się samej grafice świątecznej kartki od Iron Maiden.

Na samej grafice widzimy Eddiego przy tajemniczym domku z wojownikami ninja na dachu. Najważniejsze są jednak znaki. Na domku do którego wchodzi Eddie widnieje podpis "Studio". Natomiast drogowskaz po prawej stronie wskazuje "Uroton 51". Co to może znaczyć? Wystarczy przestawić litery, żeby wyszło z tego "On Tour 15". Czy zespół szykuje nowy album i trasę na 2015 rok? Najwyższy czas, ostatnim albumem Iron Maiden pozostaje wydane w 2010 roku The Final Frontier. Spójrzcie jeszcze raz na kartkę świąteczną i oceńcie sami czy podejrzenia członków fanklubu są słuszne.
:lol: :lol:

Swoją droga jak poprzestawialem litery to mi wyszło "No Tour 15" :D
Deleted User 5490

Post autor: Deleted User 5490 »

wydra77 pisze:Swoją droga jak poprzestawialem litery to mi wyszło "No Tour 15" :D
:D Też miałem podobne skojarzenia.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

No nie krakajcie! :roll:
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Pierre Dolinski pisze:
wydra77 pisze:Swoją droga jak poprzestawialem litery to mi wyszło "No Tour 15" :D
:D Też miałem podobne skojarzenia.
Nie straszcie Ralfa :lol:
ODPOWIEDZ