Nowy album w 2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album w 2015
Może przez moment, to długotrwałe milczenie IM może do takich wniosków skłaniać. Dlaczego na liczniku użytkowników forym ubyło 6 osób?
A skad TUTAJ to pytanie?
Przy okazji...
Dawno mnie nie było na forum, mam jedno konkretne pytanie. Czy w sprawie albumu padła jakakolwiek wypowiedź członka zespołu czy kogoś z otoczenia ich ekipy?
Przysługa, jaką pieniądz daje społeczeństwu, jest niezależna od jego ilości.
-
Deleted User 6661
Tutaj zawsze widzimy szklankę do połowy pełną. Jeśli nie powiedzieli, że nie wydadzą, to znaczy, że wydadzą! Optymizm ma być 
Z tego co mi wiadomo - nie. Shirley pisał że pracował (pracuje?) nad jakimś nowym albumem, do tego Maiden byli w Paryżu przez pewien czas i to może sugerować pracę nad nową płytą, ale wprost nic nie zostało przez nikogo powiedziane z tego co wiem.vyrus pisze:Dawno mnie nie było na forum, mam jedno konkretne pytanie. Czy w sprawie albumu padła jakakolwiek wypowiedź członka zespołu czy kogoś z otoczenia ich ekipy?
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Prawda jest taka, że to fani myślą iż pobyt IM w Paryżu oznacza nagrywanie albumu. A mogło być dokładnie inaczej. Może jest tak, że na ten moment mają tylko napisane i ograne kawałki a w zamyśle dopiero rejestrację. To nie jest nieprawdopodobne(...)
To po kiego byłby tam Shirley?
RALF proszę...
RALF proszę...
Może ustawiali brzmienie, postanowili rejestrować piloty utworów, przedprdukcja, jest wiele opcji...
-
Deleted User 1499
Bruce na fotce bez Troopera ?? To jakieś stare fotoMikojaski pisze:http://www.ironmaidenbrasil.com.br/2014 ... izado.html
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Po co w ogóle zaśmiecać forum takimi bzdurnymi przypuszczeniami?RALF pisze:Prawda jest taka, że to fani myślą iż pobyt IM w Paryżu oznacza nagrywanie albumu. A mogło być dokładnie inaczej. Może jest tak, że na ten moment mają tylko napisane i ograne kawałki a w zamyśle dopiero rejestrację. To nie jest nieprawdopodobne(...)
No i to jest konkret. Jeszcze jedna rzecz mnie interesuje Wicker. Były jakies przecieki na temat stylu tego albumu? Kontynuacja poprzednich dwóch czy zrywają z tym definitywnie?
http://www.ironmaidenbrasil.com.br/
W czerwcu Bruce ma wykłady w Sao Paulo.
Stawiam na premierę płyty w okolicach początku czerwca i start amerykańskiej trasy w lipcu. Ciekawe, że w rozpisce trasy "Redeemer of Souls" Priest jest luka w lipcu - niemal cały miesiąc.
Teoretycznie właśnie wówczas będzie dostępny akustyk M. Walker. Marzeniem byłoby aby na miejsce tego pana IM zatrudnili kogoś bardziej kompetentnego a moze nawet zakopali toporek wojenny z legendarnym Dougiem Hallem.
Odnośnie moich "insynuacji" zaśmiecających forum - gdyby to od mojej woli zależało, chciałbym aby wydali aż trzy albumy po pięcioletniej przerwie ale to już SF
W czerwcu Bruce ma wykłady w Sao Paulo.
Stawiam na premierę płyty w okolicach początku czerwca i start amerykańskiej trasy w lipcu. Ciekawe, że w rozpisce trasy "Redeemer of Souls" Priest jest luka w lipcu - niemal cały miesiąc.
Teoretycznie właśnie wówczas będzie dostępny akustyk M. Walker. Marzeniem byłoby aby na miejsce tego pana IM zatrudnili kogoś bardziej kompetentnego a moze nawet zakopali toporek wojenny z legendarnym Dougiem Hallem.
Odnośnie moich "insynuacji" zaśmiecających forum - gdyby to od mojej woli zależało, chciałbym aby wydali aż trzy albumy po pięcioletniej przerwie ale to już SF
Z konkretow swiateczna kartka, ale jej interpretacja dowolna 
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Jedynie Adrian kilka lat temu wspomniał, że chciałby, aby na nowej płycie znalazło się więcej krótszych, bardziej rockowych kawałków. Natomiast osobiście obstawiałbym na kontynuację brzmienia z ostatnich czterech LP, z naciskiem na BNW, który obecnie jest już wśród fanów uznawany za płytę wręcz kultową, a zespół zdaje sobie z tego sprawę...vyrus pisze:No i to jest konkret. Jeszcze jedna rzecz mnie interesuje Wicker. Były jakies przecieki na temat stylu tego albumu? Kontynuacja poprzednich dwóch czy zrywają z tym definitywnie?
-
Deleted User 1499
Kontynuacja 4 poprzednich LP będzie najlepszym wyjściem bo po krótkich rockerach zwłaszcza z 3 LP widać że pany już nie mają smykałki i pomimo tego że są to całkiem niezłe kawałki to w takim stylu całej płyty bym z pewnością nie chciał , to co nagrywają obecnie pasuje im najbardziej , i przede wszystkich pasuje to mi także jako następce FF widzę jego kontynuację.
Ja już od dawna postuluję żeby zrobili coś jak Bruce solo, szybko i nisko, szczególnie wokal niski. Ale Steve pewnie na to nie pójdzie. Swoją drogą, szkoda, że Bruce nic nie nagrał od ToS.
Ja liczę na płytę bliższą BNW i Maiden z lat 1983 - 1986.