Zapewnemetal pisze:Tylko ten slyszalem w calosci, pewnie z tego zrodla co i Ty
No baaametal pisze:Poza tym slyszalem kilka kawalkow juz z Conklinem na wokalu i to zupełnie inna jakość
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Zapewnemetal pisze:Tylko ten slyszalem w calosci, pewnie z tego zrodla co i Ty
No baaametal pisze:Poza tym slyszalem kilka kawalkow juz z Conklinem na wokalu i to zupełnie inna jakość
yup :]Artur pisze:Zapewnemetal pisze:Tylko ten slyszalem w calosci, pewnie z tego zrodla co i TyI miło, że kolejny raz się zgadzamy :beer Zatem - syf prawda??
No a źródło to zapewne songofdemons
Czyż nie??
![]()
nope, z jakiegoś p2pNo baaametal pisze:Poza tym slyszalem kilka kawalkow juz z Conklinem na wokalu i to zupełnie inna jakośćJeszcze powiedz, że ściągnąłeś z ich strony, to znowuż te same źródło
Ależ proszę Cię bardzo :rocxM@ti pisze:Bóg Ci zapłać dobry człowieku.;]
WłaśnieM@ti pisze:Jeszcze gościa nie słyszałem, chyba najwyższa pora.
Nie ma takiej możliwościM@ti pisze:Pewnie że lubię, i dlatego raczej się Jagiem nie rozczaruję.
Pewnie, bliskie klasycznemu heavy, ale bez żadnej wiochy, co ważne :rocxM@ti pisze:Właśnie słucham Jagów z tej stronki i... podoba mi się to, fajne melodyjne granie.
No ja też, jakbyś miał to daj mi znać okej??M@ti pisze:Oblukam sobie kilka płytek.
Właśnie tak w kółko wmawiacie wszystkim, że NM to zbliżone do IE jest bardzo... ja tam wielkiego podobieństwa nie widzę, jakieś jest oczywiście ale nevermore jest bardziej...hmmm...zakręcone,liczne zmiany tempa, dziwaczny wokal...Artur pisze: podcza gdy NM jak sam wiesz wali po ryju prawie jak deathowy band, nie mówiąc o thrashowym... Bliższe to IE
NM nie ma obecnie prawie nic wspolnego z US powerM@ti pisze:więc powinni choć trochę podobnie do NM grać, czyż nie? Wink
Jak się tak zastanowić to nigdy nie miałŻelazny pisze:NM nie ma obecnie prawie nic wspolnego z US power
Wiesz, to podobieństwo jest jak najbardziej raczej słabo słyszalne, bo i nie ma tego podobieństwa zbyt wiele... A ja pisałem, że to coś jak Iced Earth trochę, bo raz, że niby ten sam nutr, choć wiem, że to żaden argument, ale bardziej mi chodziło o to, że w obydwu kapelach jest duża obecność wpływów thrash metalu, zwłaszcza w riffach, ale też obydwa zespoły mają wokalistów kompletnie nie-thrashowych, że tak powiem...syzygy pisze:Właśnie tak w kółko wmawiacie wszystkim, że NM to zbliżone do IE jest bardzo... ja tam wielkiego podobieństwa nie widzę, jakieś jest oczywiście ale nevermore jest bardziej...hmmm...zakręcone,liczne zmiany tempa, dziwaczny wokal... Może trochę podobne do BO no bo jak niby nevermore może być podobne do np. SWTWC gdzie wszystko jest raczej schematyczne (ale i tak cudowne )?
No bo jest się czym zachwycać :rocx A sam piszesz, że nie przepadasz za IE, więc trudno oczekiwać, żebyś nie powiedział, że VS lepszy, ale ja raczej i tak będę preferował IE, tego jestem prawie pewien, choć oczywiście z VS postaram się zapoznać....ThunderBird pisze:zachwycacie sie tym zespołem,a Virgin Steele jest jeszcze lepszy, ściągniejcie go sobie i posłuchajcie i zobaczycie
Co do IE to jakoś nie przepadam, nie wiem dlaczego.
Ani mi się ważŻelazny pisze:skończę to wrzucę tu wiązankę na Rippera
Właśnie, wrzuć jakiś numer Barlowa, chce zobaczyć jak sobie radziŻelazny pisze:Tej, zapodaj tego boota bom ciekaw
Jasne.Artur pisze:No ja też, jakbyś miał to daj mi znać okej??
Bo oni grają wogóle muzykę której nie zabardzo jest gdzie przypisać.Żelazny pisze:NM nie ma obecnie prawie nic wspolnego z US power
Ooo, to zajefajnie :rocx Wrzucisz go na rapida albo coś takiego ??M@ti pisze:Już niedługo powinienem mieć "Ample Destruction".
Jak wyżej :rocx Nie wiem, czy przejrzałeś Miki stronę wcześniej(albo i 2 :mrgreen ), ale była aktualizacja na www.icedearth.com i John album już zapowiadamiki pisze:i tak bym chciał ich zobaczyć na żywo.
Czyżbyś drogi PawleWrathchild_88 pisze:Wrzuci wrzuci