Wywiady i newsy

Tu dyskutujemy tylko o Iron Maiden

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 1499

Re: Wywiady i newsy

Post autor: Deleted User 1499 »

Czysto teoretycznie mogli by , aczkolwiek troszkę by mnie tym faktem wku**ili :)
Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: MaidenFan »

sekcjazwlok pisze: śr cze 05, 2019 11:48 pm Wszystko zależy od tego czy album faktycznie powstał no i kiedy zostanie wydany. Bo przecież jeśli będzie miał premierę pod koniec roku, to chyba nie będą ciągnąć się z LOTB.
LOTB zima 2020, po niej zapowiedź płyty + singiel na wiosnę i w lecie płyta. Chociaż czasu mają coraz mniej, więc może darują sobie LOTB w Azji i Oceanii :P Steve jedzie z BL w trasę w lutym, więc LOTB musi zostać zakończona do tego czasu.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Roberrcik pisze: czw cze 06, 2019 12:16 am mogliby się pokusić o zagranie nowego singla na amerykańskiej trasie w celu podrasowania sprzedaży nowego krążka.
Jak usłuszałem Wildest Dreams w 2003, a w 2010 czy 2009 El Dorado, to wcale nie paliłem się do odkrycia nowego LP :lol:
MaidenFan pisze: Steve jedzie z BL w trasę w lutym, więc LOTB musi zostać zakończona do tego czasu.
W lutym leci na rejs po Karaibach, taki sam jak w 2018. Wówczas było to pojedyncze zdarzenie, teraz może być tak samo, ewentualnie parę gigów w USA. Europę obstawiam raczej na listopad, jak w 2016.

M.
Awatar użytkownika
Roberrcik
-#Ancient mariner
-#Ancient mariner

Post autor: Roberrcik »

beaviso pisze: czw cze 06, 2019 9:57 am Jak usłuszałem Wildest Dreams w 2003, a w 2010 czy 2009 El Dorado, to wcale nie paliłem się do odkrycia nowego LP :lol:
Oj no dobra :B Zabieg z graniem singla i tak jest skierowany bardziej do ludzi, którzy nawet nie wiedzą, że szykuje się jakiś nowy album - jest masa ludzi, którzy naprawdę są mocno oderwani od rzeczywistości i taka "zapowiedź" płyty mogłaby na nich zadziałać.

A płyta lato 2020? Nie ma szans. Za późno - chyba, że naprawdę teraz w Paryżu nagrali tylko kilka kawałków ale znając Maidenów i patrząc ile zajęło im nagrywanie TFF czy TBoS - wszystko wskazuje na to, że nowy krążek jest już gotowy. Rok na miksowanie to raczej zdecydowanie za dużo. Na moje, wszystko wskazuje na to, że nowa płyta pojawi się jeszcze w tym roku, a najpóźniej - na samym początku 2020.
Awatar użytkownika
beaviso
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: beaviso »

Invader pisze: pt maja 31, 2019 12:05 pm Oct. 26 - Lisinski, Zagreb, Croatia
Oct. 27 - Vienna Stadhalle F, Vienna, Austria
Nov. 02 - Congress Centre, Budapest, Hungary
Nov. 04 - Pallas Theatre, Athens, Greece
Nov. 13 - Madetoja Hall, Oulu, Finland
Nov. 29 - Cartuja Centre, Seville, Spain
Dec. 01 - Hotel Catalonia, Barcelona, Spain
Dec. 07 - Teatro Principal, Alicante, Spain
Dec. 08 - Alua Magna, Lisbon, Portugal
Dec. 13 - National Stadium, Dublin, Ireland
...
2020
Feb. 08 - Sala Radio, Bucharest, Romania

Do tego ogłoszenia z 31.05 doszła kolejna data j.w. i wielokropek przed nią. Warto obserwować, bo to nie jest nowy anons, tylko update istniejącego. Raczej na pewno dojdą kolejne daty.

M.
Deleted User 2259

Post autor: Deleted User 2259 »

25th October 2019 - O2 Universum, Prague, Czech Republic
Awatar użytkownika
Michał
-#Nomad
-#Nomad

Post autor: Michał »

Invader pisze: pt cze 14, 2019 11:49 am 25th October 2019 - O2 Universum, Prague, Czech Republic
Jesli nie będzie Polski to robię Prage :mryellow:
NAJWIĘKSZY FAN DAWIDA PODSIADŁO NA SANATORIUM

Deleted User 2259

Myślicie, że można wziąc jakąś płytę do podpisania, czy tylko książki?
Deleted User 357

Post autor: Deleted User 357 »

Pytanie bardziej czy tam w ogóle na tej trasie przewidziane jest jakieś m&g czy tylko pogadanka i q&a?
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

Jak są Czechy, to Polska... no, kurczę. Bez jaj. Mam nadzieję, że niebawem pojawi się wpis na stronie, że Bronek odwiedzi także nas.
Deleted User 2259

Żelazny pisze: pt cze 14, 2019 1:43 pm Pytanie bardziej czy tam w ogóle na tej trasie przewidziane jest jakieś m&g czy tylko pogadanka i q&a?
Mam nadzieję, ze ktos zna odpowiedź na to pytanie z naszych userów.
Awatar użytkownika
Pati

Post autor: Pati »

beaviso pisze: czw cze 06, 2019 9:57 am
MaidenFan pisze: Steve jedzie z BL w trasę w lutym, więc LOTB musi zostać zakończona do tego czasu.
W lutym leci na rejs po Karaibach, taki sam jak w 2018. Wówczas było to pojedyncze zdarzenie, teraz może być tak samo, ewentualnie parę gigów w USA. Europę obstawiam raczej na listopad, jak w 2016.

M.
Nie robiłabym takich planów na chwilę obecną, tylko łapała bilety na Bronka. ;)
Awatar użytkownika
dostoevsky
-#Assassin
-#Assassin

Post autor: dostoevsky »

Invader pisze: sob cze 15, 2019 2:05 pm
Żelazny pisze: pt cze 14, 2019 1:43 pm Pytanie bardziej czy tam w ogóle na tej trasie przewidziane jest jakieś m&g czy tylko pogadanka i q&a?
Mam nadzieję, ze ktos zna odpowiedź na to pytanie z naszych userów.
Bylem na spotkaniu z Brucem w Edynburgu w pazdzierniku 2017. W cenie wejsciowki byla podpisanka ksiazka i butelka zimnego Troopera. Pogadanka, Q&A i to wszystko. Kazdy uczestnik moze zapisac swoje pytanie, kartki z pytaniami przekazywane sa w trakcie przerwy, a Bruce stara sie odpowiedziec na wszystkie pytania. W zaleznosci od pytania udziela dluzszych lub krotkich odpowiedzi na odwal sie. :wink:
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Tymczasem ogloszono MYSTIC na 2020 jako open air.
Czyzby gwiazda byl IRON MAIDEN?
Historia zatoczylaby kolo?
niehouse
-#Charlotte
-#Charlotte

Post autor: niehouse »

Nie, proszę nie. Wszystko tylko nie IM na festiwalu open air...
pz
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: pz »

I znowu w 40 stopniach z wodą po 20zł za kubeczek :)

02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Mystic odbywa sie wlasnie w 40stopniowy upal.
Niby za rok 2tyg wczesniej, ale pamietny mystic z woda po 20zl byl pod koniec maja a skwar niesamowity
Awatar użytkownika
Mr. M
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Post autor: Mr. M »

Chyba wciąż za duży kaliber. Poza tym - jak duży jest ten teren Muzeum Lotnictwa? Na IM nawet w pesymistycznych prognozach te 25k ludzi powinno się odliczyć, a może i więcej, w zależności od tego z jaką trasą przyjadą :wink:
Awatar użytkownika
Metalophil
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: Metalophil »

Będą co-headlinerzy: Sortilege & Heavy Load ;)

Nie mogłem się powstrzymać, bo właśnie oglądam koncert tych pierwszych ;) :P
Deleted User 1499

Post autor: Deleted User 1499 »

Mr. M pisze: śr cze 26, 2019 8:33 pm Chyba wciąż za duży kaliber. Poza tym - jak duży jest ten teren Muzeum Lotnictwa? Na IM nawet w pesymistycznych prognozach te 25k ludzi powinno się odliczyć, a może i więcej, w zależności od tego z jaką trasą przyjadą :wink:
No w przyszłym roku to chyba już z nowym materiałem. Ale tego wolał bym słuchać na hali.
ODPOWIEDZ