Witam.
Mam na imie Krzysztof i jestem z Poznania.
Czy wybiera się ktoś może 5 Sierpnia na Helloween?
Bardzo bym chciał tam jechać, tymbardziej, że wjazd jest za free a obok Ironów to - moim zdaniem - najlepsza kapela heavy metalowa. Problem w tym, że samemu tak nie bardzo mi się uśmiecha jechać.
Pomyślałem, że może tutaj znajde jakąś grupke fanów wybierających się z Poznania?
Pozdrawiam.
Helloween - Kostrzyn nad Odrą - 5.08.2011 (Woodstock)
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- BodyChrist
- -#Charlotte

Re: Helloween - Kostrzyn nad Odrą - 5.08.2011 (Woodstock)
free free ale ponoć tylko godzinę grają
Koncertowy rok 2026: Polish Metal Alliance, Turbo, Wishbone Ash, Małgorzata Ostrowska, Galahad/ Millenium, Turbo, Old Breakout, Smith/ Kotzen, Schenker, DiMeola, Helicon, Another Pink Floyd, Turbo, K. Cugowski, Clapton ...
- BodyChrist
- -#Charlotte

No ponoć tak - przynajmniej tak wynika z rozpiski na oficjalnej stronie Woodstocku. No ale jak znam świat są to czasy orientacyjne i przeważnie mijają się z rzeczywistym czasem grania danej kapeli.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Zmienia sie co najwyzej czas wyjścia na sceneBodyChrist pisze:przynajmniej tak wynika z rozpiski na oficjalnej stronie Woodstocku. No ale jak znam świat są to czasy orientacyjne i przeważnie mijają się z rzeczywistym czasem grania danej kapeli.
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."