Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

O ile nie wytnie 5 kawałków z setu w trakcie trasy, jak to było ostatnio przy okazji koncertu w WarszawieGra dużo Police na tej trasie (w sumie jak zawsze, a wiadomo że to jeden z najlepszych zespołów na świecie), ale kurde chyba bardziej bym wolał zobaczyć Copelanda z tym materiałem...może może

Mam tak samo. Tzn. widziałem Stinga w The Police, ale solo nigdy. A już parę razy byłem "blisko". Kraków - lokalizacja, dla mnie, niezła. Więc może w 2025 się w końcu uda.Ja też go nigdy nie widziałem, co roku sobie obiecuję że nadrobię i nigdy nie wychodzi. Tak samo mam z Lennym Kravitzem i miałem ze Scorpionsami (udało się w tym roku). Ci artyści perfekcyjnie balansują u mnie na granicy "o, będzie grał, rozważam" a "ee, drogo, termin kiepski, nie chce mi się" xD
Zazdro, miałem jechać do Chorzowa ale nie wyszło, podobnie z Genesis i do dziś żałuję bardzo.Mam tak samo. Tzn. widziałem Stinga w The Police, ale solo nigdy. A już parę razy byłem "blisko". Kraków - lokalizacja, dla mnie, niezła. Więc może w 2025 się w końcu uda.

Właśnie trochę mnie zdziwiło, że gość wszedł tylko na ostatni utwór, bo raczej średnio by jeździł z nimi całą trasę. Bardzo fajny guest appearance.
Miłą niespodzianką było wykonanie Fragile wraz z gościnnym występem legendarnego (stwierdzenie nie na wyrost, wystarczy zerknąć na jego CV) Mino Cinelu - oryginalnego perkusjonisty z płyty ...Nothing Like the Sun - jedyny raz na trasie - Mino kilka dni temu grał w Krakowie ze swoim zespołem i po prostu chyba został na miejscu![]()
Wróć do „Koncerty, Imprezy, Spotkania”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości