No niestety, naiwniak ze mnie.Shedao Shai pisze: ↑śr paź 30, 2024 10:32 amTo jakaś nowość dla Ciebie?Recit The Thornographer pisze: ↑śr paź 30, 2024 10:04 amCzyli ludzie pozwalają traktować się jak gówno i jeszcze się cieszą![]()
Ghost
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Re: Ghost
Co do idei koncertu bez fona ja też jestem za, ale zmuszanie ludzi, żeby ktoś obcy wkładał im ich własność do jakiegoś yądra, bez ponoszenia konsekwencji za ewentualne szkody, jest uwłaczające. Róbcie tak dalej, to z pewnością będzie lepiej na tych wszystkich koncertach.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Nie wiem, skąd tu się wziął wątek braku odpowiedzialności za szkody, ale to nie jest tak, że przedsiębiorca może tak o umyć rączki od takich rzeczy.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Zabranianie ludziom wchodzenia na koncert z małą torebką też jest uwłaczające, i co? I ludzie się denerwują w komentarzach na fejsie, na forach, pewnie jeszcze w paru miejscach, a pociąg zwany Live Nation i ma to wszystko gdzieś. Wprowadzili i jest, nie podoba się to nie kupować - kupią inni (bilety Platinum w dodatku)Recit The Thornographer pisze: ↑śr paź 30, 2024 5:29 pm Co do idei koncertu bez fona ja też jestem za, ale zmuszanie ludzi, żeby ktoś obcy wkładał im ich własność do jakiegoś yądra, bez ponoszenia konsekwencji za ewentualne szkody, jest uwłaczające. Róbcie tak dalej, to z pewnością będzie lepiej na tych wszystkich koncertach.
W teorii tak, w praktyce - taki kolos jak Live Nation? Bo komuś pękła szybka w ekranie? To sprawa, którą zleją i po sprawie. Pewnie, poszkodowany może iść z tym na policję, i... chyba wiecie jak to się dalej potoczy.
Podsumowując: piękny jest los prawie-monopolisty. Nasz, niestety, mniej.
Z pękniętą szybką nie idzie się na policję 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ciekawe, ze na eventy sportowe, jak gale boksu na jakie czasem chodzę, nigdy nie ma problemu żeby wejsć z plecakiem, laski wbijają z torebkami itp. Koncerty, szczególnie te duże to w ostatnich latach więcej frustracji niż przyjemności, jeszcze za jaką kasę...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nowy papież i nowy utwór (Satanized) na dniach 
Tytuł faktycznie jednoznacznie kojarzący się z wczesnym Ghostem, no ale to niczego nie warunkuje. Wszystko okaże się w ciągu kilkudziesięciu godzin.
Franciszek ma wykończeniu raczej, więc może celować z premierą
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

O ile jest szansa na kilka ciezszych, mroczniejszych numerow to nie liczylbym na to, ze zespol odwroci sie ze sciezki, ktora Tobias z premedytacja obral juz dekade temu - na pewno beda tez przebojowe, radiowe numery - i chyba wiekszosc fanow kocha takze taka, black-pop'owa odslone zespolu. 
1,5 miesiąca oczekiwania od momentu ogłoszenia to jest taki standard Ghosta. Jeśli teraz zapowiedzą album, to najpewniej wyjdzie z początkiem trasy.