02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
A jak się komuś nie chce korzystać i nie ma audiofilskich oczekiwań?? 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No właśnie... W Wawie mam na miejscu więc te wszystkie niby tańsze i lepsze opcje wychodzą drożej, a doba ma tylko 24h. A pobawić się w audiofila mogę nie wychodząc z domu 
być może masz okazję, żeby ostatni raz w życiu ich zobaczyć na żywo i wybrzydzasz? Nie rozumiem niektórych serio
Oni być może zaraz po trasie skończą karierę. Plułbym sobie w brodę do końca życia.
Dokładnie - rozpływanie się nad audio lepiej zostawić dla dobrego sprzętu domowego/przenośnego
- blackcocker
- -#Moderator

Ale kto tu mówi o rozpływaniu się nad audio? Na tym stadionie ludzie nie są w stanie przez pierwsze kilkanaście sekund rozpoznać kawałków, a wy tutaj pieprzycje o jakimś audiofilowaniu. Ze skrajności w skrajność 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
A to trzeba znać kawałki! 
Uważam, że dissowanie PGE jest przereklamowane.
Uważam, że dissowanie PGE jest przereklamowane.
Ostatnio zmieniony czw cze 26, 2025 1:19 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Hehe, w punkt!
Ja się wybiorę, bo jeden gig na trasie być musi. Do tego uważam podobnie jak Geri, nie wiadomo czy to nie ostatnia trasa.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Nie przegadaszblackcocker pisze: ↑czw cze 26, 2025 12:58 pm Ale kto tu mówi o rozpływaniu się nad audio? Na tym stadionie ludzie nie są w stanie przez pierwsze kilkanaście sekund rozpoznać kawałków, a wy tutaj pieprzycje o jakimś audiofilowaniu. Ze skrajności w skrajność![]()
Ktoś chce iść na Narodowy to idzie, bo: mu nie przeszkadza jak to tam zabrzmi, ma blisko, nie chce mu się jechać za granicę. Wolna wola przeca. Ja raz tam na Maiden byłem i teraz sobie do Pragi pojechałem, bo tam lepsze wrażenia.
Każdy wybiera co dla niego istotne.
www.MetalSide.pl
Maiden tam zabrzmiało tragicznie. I nie jest to jakieś dissowanie, tylko moje odczucia z tego gigu.
www.MetalSide.pl
Ja na koncert się teraz nie wybieram. A jeśli to ostatnia trasa, to... Okej, przeżyję. Jeśli moim ostatnim koncertem był Kraków 2023, to jest to dobry układ. Zespół grał dużo rzeczy z mojej ulubionej płyty (grał też Celtów i Wehikuł czasu, ale to pomińmy), był wymarzony Alexander, wciąż grał Nicko - przyjemne okoliczności. Pewnie słabe podsumowanie całej aktywności zespołu, ale dla mnie indywidualnie fajna sprawa. Aczkolwiek nie sądzę, by Maideni już mieli składać broń. Po pierwsze, mogą wrócić do Europy na drugi leg z lekko zmienionym setem (typu Clairvoyant -> Evil). Po drugie, oni w zasadzie nie muszą w przyszłości grać regularnych tras. Mogą robić coś takiego, jak Slayer teraz: pojedyncze koncerty bez narzuconej tematyki, więc mogliby grać to, co im się w danym roku podoba.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zapewne masa ludzi myśli inaczej i miała więcej szczęścia sonicznie, dlatego temat jest z dupy, jak generalna akustyka na stadionie
- blackcocker
- -#Moderator

Można do wszystkiego podejść na zasadzie "masa ludzi myśli inaczej, dlatego temat jest z dupy"... No przecież po to są dyskusje
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Nie wiem co myśli masa ludzi. Wiem czego ja doświadczyłem. A Ty piszesz co myślisz, że inni ludzie myślą.
www.MetalSide.pl
bcc, wiadomo, po to jest dyskusja, jeśli ktoś w nią umie, nie każdy ma tę umiejętność 
koniec końców jest taki, że można cały dzień płakać nad Narodowym, najlepiej przy dźwiękach Cry Me a River, a i tak nie zabraknie zwyczajnie zadowolonych ludzi, którym nawet nie w głowach dymać poza kraj dla może lepszego audio.
Pooch ma fajne zabawki, ale raczej niczego nie zagwarantuje
koniec końców jest taki, że można cały dzień płakać nad Narodowym, najlepiej przy dźwiękach Cry Me a River, a i tak nie zabraknie zwyczajnie zadowolonych ludzi, którym nawet nie w głowach dymać poza kraj dla może lepszego audio.
Pooch ma fajne zabawki, ale raczej niczego nie zagwarantuje
Do tego chyba dawno wszyscy powinnismy sie przyzwyczaic. Nugz jest mistrzem wyrabiania sobie wlasnej opinii na jakikolwiek temat, na podstawie opinii znajomych lub randomow z internetu, zamiast doswiadczen.gumbyy pisze: ↑czw cze 26, 2025 2:49 pmNie wiem co myśli masa ludzi. Wiem czego ja doświadczyłem. A Ty piszesz co myślisz, że inni ludzie myślą.
Ale przeciez po to jest dyskusja, hehehehe
UP THE IRONS !!!
Jeszcze Cie piecze, że napisałem w tamtym tygodniu, że nie śledzę już trasy, tylko bazuje na wpisach tutaj? 
Zgadza się, znasz mnie w końcu od dzieciaka
I co z moimi wieloma całkiem niezłymi DOŚWIADCZENIAMI z Narodowym, czasami wręcz dobrymi, mogę je mieć??? heheh, hehe, heh
I co z moimi wieloma całkiem niezłymi DOŚWIADCZENIAMI z Narodowym, czasami wręcz dobrymi, mogę je mieć??? heheh, hehe, heh
I wtedy już na 100% nie byłoby żadnych rarytasów
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Rozczarowujac Cie, nie piecze mnie nic, bo jestes forumowym randomem spamujacym gdzie popadnie, wiec ciezko brac cokolwiek na serio :-)nugz pisze: ↑czw cze 26, 2025 3:43 pm Jeszcze Cie piecze, że napisałem w tamtym tygodniu, że nie śledzę już trasy, tylko bazuje na wpisach tutaj?
I co z moimi wieloma całkiem niezłymi DOŚWIADCZENIAMI z Narodowym, czasami wręcz dobrymi, mogę je mieć??? heheh, hehe, heh![]()
Swoja wypowiedz bazuje nie tylko na „Twojej” opinii co jest najlepsze na tej trasie, ale m.in. na dyskusji, ktora kiedys odbylismy w temacie Senjutsu. Ciezko na powaznie rozmawiac z kims, komu do wyrobienia wlasnej opinii na temat czegokolwiek wystarczy poczytanie opinii w necie.
UP THE IRONS !!!
Wcale nie trzeba być na trasie osobiście, żeby dzięki uprzejmości dzisiejszych możliwości w sieci, mieć jakąś opinię, a ograniczone możliwości dźwiękowe PGE jej nie zmienią w moim przypadku, a jeśli się uda, to i tak tam skończę 
Co do Senjutsu, to znajdziesz tam tylko moją ironię, sam otwarcie wiele razy pisałem, że nie znam tego albumu, a raczej śladowo.
Przydaje się w sieci dystans i pewne wyczucie ironii.
Wszyscy jesteśmy randomami, why so serious
Co do Senjutsu, to znajdziesz tam tylko moją ironię, sam otwarcie wiele razy pisałem, że nie znam tego albumu, a raczej śladowo.
Przydaje się w sieci dystans i pewne wyczucie ironii.
Wszyscy jesteśmy randomami, why so serious