Thrash Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash Metal
Ale generyczny syf, aż strach się bać.
Nowy singiel Dark Angel nienajgorszy, ale brzmienie katastrofa. Te triggery Hoglana to jakiś ponury żart.
Dziś przypadkowo wpadłem na nowy singiel Kreatora.
Nie znam kilku ostatnich albumów, ale czy Panowie się przełączyli na power metal?? Co to za pedalskie melodyjki w refrenie?
Nie znam kilku ostatnich albumów, ale czy Panowie się przełączyli na power metal?? Co to za pedalskie melodyjki w refrenie?
- Emilio
- -#Lord of the flies

Dobra, pedalstwo pedalstwem, ale jest Hellraiser w teledysku 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nowy Exodus 20 marca, zapowiada się zacne otwarcie wiosny. Niektórzy na szczęście nadal dowożą 
Ja wczoraj tak jakoś randomowo przesłuchałem pół ostatniego Testamentu (wcześniej już słyszałem całość). No żre ten materiał, żre. Nie moja nisza, ale takiej płycie pochwał szczędzić nie można.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Szykuje nam się parę premier starej gwardii. Na tą chwilę prowadzi u mnie Death Angel. Oczywiście to pewno jeszcze parę razy będzie się zmienić. Kreator faktycznie powerowo się zapowiada, Forbidden mi nie podszedł, Mega też nie specjalnie.
Zapomniałbym, Testament bardzo mi podszedł.
Anthrax też już chyba kończy miksować, albo już skończył. O dacie jeszcze nie słyszałem.
Anthraxowi nie wierzy się na słowo 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Myślę, iż nie zgrzeszę nazywając nowy singiel Metal Church thrashem ha ha, patrząc na poziom agresji Kreatora oczekuję zrozumienia. https://www.youtube.com/watch?v=LS3h7q0 ... rt_radio=1
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Skandalicznie neidoceniany zespół.
Lubie Iron Maiden i Megadeth
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
pz = shakin stevens
oddawac długie podpisy
- Caracalized
- -#Clairvoyant

Ogólnie może niedoceniany, ale w pewnych kręgach x lat temu było spuszczania się nad nimi co nie miara. Lecz co by nie mówić, dobra kapela.
Nowe kawałki Metal Church instrumentalnie takie sobie, ale wokal jest naprawdę dobry!
A propos Metal Church, to oprócz nowego albumu, za parę tygodni wychodzą remastery albumów od Masterpeace do Generation Nothing włącznie, z odświeżonymi okładkami, także warto się zaopatrzyć, jeśli brakuje tych albumów na półce.
A propos Metal Church, to oprócz nowego albumu, za parę tygodni wychodzą remastery albumów od Masterpeace do Generation Nothing włącznie, z odświeżonymi okładkami, także warto się zaopatrzyć, jeśli brakuje tych albumów na półce.
Anthrax przesunięty na wrzesień, w maju pierwszy singiel.
Cyrk nie zespół
Spokojnie, Bello i jego duże umiejętności gadania bardzo dużo o niczym na pewno wyjaśnią opóźnienie 
Włączyłem sobie wczoraj fragmenty Wacken 2008 i koncert Exodusa to jest chyba najlepsze co spotkało thrash metal w XXI wieku 
Co tam się dzieje, wściekły Dukes, energia wstępu Blacklist po prostu topi twarz.
Co tam się dzieje, wściekły Dukes, energia wstępu Blacklist po prostu topi twarz.