Thrash Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash Metal
Ale generyczny syf, aż strach się bać.
Nowy singiel Dark Angel nienajgorszy, ale brzmienie katastrofa. Te triggery Hoglana to jakiś ponury żart.
Dziś przypadkowo wpadłem na nowy singiel Kreatora.
Nie znam kilku ostatnich albumów, ale czy Panowie się przełączyli na power metal?? Co to za pedalskie melodyjki w refrenie?
Nie znam kilku ostatnich albumów, ale czy Panowie się przełączyli na power metal?? Co to za pedalskie melodyjki w refrenie?
- Emilio
- -#Lord of the flies

Dobra, pedalstwo pedalstwem, ale jest Hellraiser w teledysku 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Nowy Exodus 20 marca, zapowiada się zacne otwarcie wiosny. Niektórzy na szczęście nadal dowożą 
Ja wczoraj tak jakoś randomowo przesłuchałem pół ostatniego Testamentu (wcześniej już słyszałem całość). No żre ten materiał, żre. Nie moja nisza, ale takiej płycie pochwał szczędzić nie można.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Szykuje nam się parę premier starej gwardii. Na tą chwilę prowadzi u mnie Death Angel. Oczywiście to pewno jeszcze parę razy będzie się zmienić. Kreator faktycznie powerowo się zapowiada, Forbidden mi nie podszedł, Mega też nie specjalnie.
Zapomniałbym, Testament bardzo mi podszedł.
Anthrax też już chyba kończy miksować, albo już skończył. O dacie jeszcze nie słyszałem.
Anthraxowi nie wierzy się na słowo 
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller