Slayer
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Slayer
ja tam Tobie radzę Decade of Agression ;]
tam jest to co najlepsze w Slayerze, choć ja tę erę późniejszą też lubię
takie God Hates Us All albo Diabolus in Musica też chętnire słucham
tam jest to co najlepsze w Slayerze, choć ja tę erę późniejszą też lubię
takie God Hates Us All albo Diabolus in Musica też chętnire słucham
Może sobie potrawię troche na razie DVD War At The Warfield co? 
obydwa DVD Slayera są miazgą ;]
god hates kopie dupe niesamowicie, co prawda nie jest to klasyczny styl slayer (lekko skazony nowymi brzmieniami, ale i tak fajny).MiKi pisze:takie God Hates Us All albo Diabolus in Musica też chętnire słucham
ale z tym diabolusem Miki wyjechales, az sie sprobuje z nim przeprosic, bo jakos nie za bardzo lubie ta plytke
God Hates Us All właśnie za to świeże brzeminie lubię, ale od nowego albumu mimo wszystko wymagam powrotu do korzeni ;]
a Diabolusa nikt nie lubi, nie wiem czemu
a Diabolusa nikt nie lubi, nie wiem czemu
nie wiem jak dla innych: dla mnie (moze oprocz kilku kawalkow) album jest duszny, panowie graja bez polotu, baaa mecza sie tym graniem zamiast kopac tylki, mimo to wlasnie walcze z ta plytka

a ja to chyba nawet od Diabolusa zacząłem ;]
Perversions of Pain, Screaming From the Sky, In the Name of God i wiele innych...ahh
nie wiem, mnie tam to równo kopie ;]
Perversions of Pain, Screaming From the Sky, In the Name of God i wiele innych...ahh
nie wiem, mnie tam to równo kopie ;]
jesli mowimy o mniej slawionych plytach Slaya to najbardziej lubie Divine Intervention , druga, ktora poznalem zaraz po Decade of Agression :]
Jazz is not dead, it just smells funny.
slayer pisze:jesli mowimy o mniej slawionych plytach Slaya to najbardziej lubie Divine Intervention , druga, ktora poznalem zaraz po Decade of Agression :]
mam inne gusta, pierwsze plyty i ostatnia mi sie najbardziej podobaly
eh... mowilem o mniej slawionych plytach Slayera...
tzn. oczywistym jest , ze najwiekszymi dzielami kapeli jest SHow no mercy, Reign in Blood i Seasons...ale z mniej cenionych/lubianych to Divine Intervention wydaje mi sie ciekawa.
GHUA... hmm ogolnie ok, ma fajne brzemienie,ale czegos w tym mi brak...
tzn. oczywistym jest , ze najwiekszymi dzielami kapeli jest SHow no mercy, Reign in Blood i Seasons...ale z mniej cenionych/lubianych to Divine Intervention wydaje mi sie ciekawa.
GHUA... hmm ogolnie ok, ma fajne brzemienie,ale czegos w tym mi brak...
mam inne gusta, pierwsze plyty i ostatnia mi sie najbardziej podobaly[/quote]
Popieram, Show No Mercy, Hell Awaits, Reign In Blood, God Hate Us All wymiatają.
Własnie, mi osobiście GHUA bardzo się podoba, i jestem ciekaw czy zapowiadana nowa płyta będzie kontynuacją tej drogi, czy też powrotem do korzeni. Dla mnie oba te warianty są dobre
zobaczymy co nam wysmażą.
ja bym chciał kompozycje takie w klimacie starych albumów, ale brzmienie i ogólnie produkcję na wzór GHUA, ale to chyba średnio realne, bo to dwie rózne rzeczy są
A wogóle kiedy ma się ukazac?? Bo ja znalazłem datę 7 października ale ktoś to zdementował, jakoby to tylko plotka??
ja to dementowałem na tym forum już nawet nie raz ;]
czytałem na jakieś stronce wiarygodnej, że ten termin to kit
a kiedy się ukaże to tylko szatan wie
czytałem na jakieś stronce wiarygodnej, że ten termin to kit
a kiedy się ukaże to tylko szatan wie
dziś Slayer 22.10 na viva.pl wywiad kerry king
Oglądam właśnie:) Kerry mówił że nowa płyta ma być w styczniu 
moze i dobrzePink pisze:Oglądam właśnie:) Kerry mówił że nowa płyta ma być w styczniu
w 2006. Slayer wyda taka plyte,ze kopara opadnie, wpadna na gig do polski i tam juz pojade
i bede szczesliwy
pozatym trzeba bedzie obejzec powtorke tego wywiadu...
hehe, dziwne, bo lubie ta plyte, kawalek tytulowy miazdzy przez cale zycie...ale czegos mi w niej brak... nie wiem nie moge sie do caloksztaltu przekonac... zdecydowanie wole South of Heaven...the_trooper pisze:
Hell Awaits