Nowy album w 2015

Wszystko na temat nowej płyty

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 6661

Re: Nowy album w 2015

Post autor: Deleted User 6661 »

Jestem przekonany, że takiej płyt już nie będzie...
Awatar użytkownika
Bamoko
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Bamoko »

W sumie 'Arry przy okazji promocji TFF twierdził, że to już koniec "progresowania", ale jak to bywa w przypadku IM - gadanie gadaniem, a czas pokarze.
Awatar użytkownika
hipcio_stg
-#Moonchild
-#Moonchild

Post autor: hipcio_stg »

A ja tam liczę na jakieś szybkie bomby, tylko z mniej wygórowanym wokalem. Bruś już się mocno męczy z wysokimi partiami. AH przez ME to pewnie był koszmar nie tylko dla niego ale i dla słuchaczy. Ostre numery z mało męczącą linią melodyczną i będzie cacy.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Post autor: RALF »

A ja bym się wcale nie zdziwił, gdyby Ironi wcale nie wydali w tym roku nowego albumu, mało tego - nie wydali już pełnoczasowego albumu wcale. TFF biorąc pod uwagę same notowania na listach sprzedaży, byłoby idealnym zamknięciem kariery Brytyjczyków, za to w związku z obchodami 40 lecia IM mogą zafundować jakieś retrospektywne wydawnictwo przynoszące np. trzy nowe kawałki, wznowienia dyskografii na CD w wersjach DELUXE i ... ruszyć w oficjalna trasę wieńczącą ich karierę w latach 2016 - 2018. Oczywiście NA SERIO OSTATNIĄ.
Moim zdaniem to byłoby logiczne i konsekwentne - zobaczmy, Motley Crue - tak właśnie teraz robią i źle na tym nie wyszli.
Lepiej odejść w stosownym czasie, niż rozmienić się na drobne, jak wiele niegdysiejszych legend...
Moze to nawet i lepsze rozwiazanie, niż nagrywanie nowych płyt studyjnych, które nie dorównają klasycznym dokonaniom, natomiast sprzedaż płyt jest od lat na całym świecie mizerna.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Post autor: Dejavu »

Wszystko wskazuje na to, że ta płyta będzie, zresztą takie były wypowiedzi zespołu po wydaniu TFF. I nie rozumiem, czym są spowodowane te ciągłe rozważania o emeryturze zespołu bądź o tym, żeby może lepiej już nie nagrywali. Grają dobre koncerty? Grają. Nagrywają dobre płyty? Nagrywają. Więc o co chodzi, czemu tak ich chcesz wysyłać na tę emeryturę :)?
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2015 12:30 pm przez Dejavu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mikojaski
-#Clairvoyant
-#Clairvoyant

Post autor: Mikojaski »

eee, jak mają nie wydać jak już jest nagrany. :razz:
RALF pisze:Moze to nawet i lepsze rozwiazanie, niż nagrywanie nowych płyt studyjnych, które nie dorównają klasycznym dokonaniom
ironi nigdy nie zeszli i nie raczej zejdą poniżej pewnego poziomu, więc na krążek czekam (jak zapewne wielu innych) z zapartym tchem. ;-)
While you sleep in earthly delight, Someone's flesh is rotting tonight
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Najzwyczajniej, mają prawo do odpoczynku.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Pewnie, że mają, ale mam wrażenie, że trochę przesadzasz z tym ich zmęczeniem planując im już pożegnalną trasę ;).
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Sami Ironi do tego skłaniają. Póki co nie ma żadnych nowin z ich obozu.
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Teraz już w 100% przesadzasz ;) To, że Maiden nie udzielają informacji, żeby zaspokoić ciekawość i niecierpliwość fanów na forach w internecie, nie oznacza, że skłaniają się do kończenia kariery.
Awatar użytkownika
Ace
-#Prisoner
-#Prisoner

Post autor: Ace »

zaczęły mi drżeć ręce ze szczęścia jak zobaczyłem "Iron Maiden World Tour 2015 -2016 " - ledwo trafiłem w to myszką...

dadzą znać, pewnie codziennie dostają tysiące maili żeby się przyspieszyli
The lover of life's not a sinner.
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Ale zes Ralf dowalil :facepalm:
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Bo się dziady ociągają - brytyjscy flegmatycy.
Awatar użytkownika
Saimon1995
-#Moderator
-#Moderator

Post autor: Saimon1995 »

To, że milczą to nie znaczy, że odchodzą na emeryturę. :facepalm:

Mnie też to już wkurza to ich ociąganie. Fajnie gdyby w końcu ogłosili coś na temat nowego studyjniaka. Albo chociaż umieścili na stronie jakieś odliczanie do ważnych ogłoszeń. Zawsze byłoby coś więcej wiadomo. ;-)

Trzeba widocznie uzbroić się w cierpliwość, bo panowie chcą zbudować odpowiednie napięcie i potem nie stąd, ni zowąd, walną porządnym newsem (może pójdą drogą U2 albo Radiohead - nie mówię tu o dystrybucji muzyki, ale o takiej wiadomości znikąd - cisza, cisza, a tu nagle wielkie ogłoszenie). Pożyjemy, zobaczymy. He he.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Może, na darmowy transfer bym nie liczył ale - kto ich tam wie? Nawet za ćwierć ceny za płytę tego co dostało U2 by się im opłacało amuzyka trafiłaby do milionów ludzi, zaś dla takich maniaków jak my przygotowaliby jakieś ekskluzywne wydanie "sklepowe"...
Awatar użytkownika
remi
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Post autor: remi »

Ale z drugiej strony, skoro planują premierę na okres wakacyjny by potem album w wakacje popromować koncertami, to w sumie jeszcze za wcześnie. Ogłoszą 2 miesiące przed premierą by "hype" nie opadł. Bym się nie zdziwił jakby pierwszy singiel został opublikowany w marcu, a premiera w maju. Trasa, jak już inni pisali, w wakacje.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

To ogłoszenie trasy w lutym...
Awatar użytkownika
Dejavu
-#Clansman
-#Clansman

Ja obstawiam czerwiec premiera albumu, większe i dokładniejsze informacje na temat płyty i trasy za jakieś dwa miesiące.
RALF
-#The Alchemist
-#The Alchemist

Trasę prawdopodobnie zaczną w lipcu od USA. Natomiast album mogą wydać kilka tygodni przed startem tournee. Mam też nadzieję, że w miarę ciekawe widowisko przygotują. Oczywiscie pod nowy album...
Awatar użytkownika
Budziol
-#Administrator
-#Administrator

Post autor: Budziol »

Wydaje mi sie czy hyles przekonany ze takowego w ogole nie bedzie? :roll:
ODPOWIEDZ