Nowy album w 2015
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Nowy album w 2015
W sumie 'Arry przy okazji promocji TFF twierdził, że to już koniec "progresowania", ale jak to bywa w przypadku IM - gadanie gadaniem, a czas pokarze.
- hipcio_stg
- -#Moonchild

A ja tam liczę na jakieś szybkie bomby, tylko z mniej wygórowanym wokalem. Bruś już się mocno męczy z wysokimi partiami. AH przez ME to pewnie był koszmar nie tylko dla niego ale i dla słuchaczy. Ostre numery z mało męczącą linią melodyczną i będzie cacy.
A ja bym się wcale nie zdziwił, gdyby Ironi wcale nie wydali w tym roku nowego albumu, mało tego - nie wydali już pełnoczasowego albumu wcale. TFF biorąc pod uwagę same notowania na listach sprzedaży, byłoby idealnym zamknięciem kariery Brytyjczyków, za to w związku z obchodami 40 lecia IM mogą zafundować jakieś retrospektywne wydawnictwo przynoszące np. trzy nowe kawałki, wznowienia dyskografii na CD w wersjach DELUXE i ... ruszyć w oficjalna trasę wieńczącą ich karierę w latach 2016 - 2018. Oczywiście NA SERIO OSTATNIĄ.
Moim zdaniem to byłoby logiczne i konsekwentne - zobaczmy, Motley Crue - tak właśnie teraz robią i źle na tym nie wyszli.
Lepiej odejść w stosownym czasie, niż rozmienić się na drobne, jak wiele niegdysiejszych legend...
Moze to nawet i lepsze rozwiazanie, niż nagrywanie nowych płyt studyjnych, które nie dorównają klasycznym dokonaniom, natomiast sprzedaż płyt jest od lat na całym świecie mizerna.
Moim zdaniem to byłoby logiczne i konsekwentne - zobaczmy, Motley Crue - tak właśnie teraz robią i źle na tym nie wyszli.
Lepiej odejść w stosownym czasie, niż rozmienić się na drobne, jak wiele niegdysiejszych legend...
Moze to nawet i lepsze rozwiazanie, niż nagrywanie nowych płyt studyjnych, które nie dorównają klasycznym dokonaniom, natomiast sprzedaż płyt jest od lat na całym świecie mizerna.
Wszystko wskazuje na to, że ta płyta będzie, zresztą takie były wypowiedzi zespołu po wydaniu TFF. I nie rozumiem, czym są spowodowane te ciągłe rozważania o emeryturze zespołu bądź o tym, żeby może lepiej już nie nagrywali. Grają dobre koncerty? Grają. Nagrywają dobre płyty? Nagrywają. Więc o co chodzi, czemu tak ich chcesz wysyłać na tę emeryturę
?
Ostatnio zmieniony wt sty 27, 2015 12:30 pm przez Dejavu, łącznie zmieniany 1 raz.
eee, jak mają nie wydać jak już jest nagrany.

ironi nigdy nie zeszli i nie raczej zejdą poniżej pewnego poziomu, więc na krążek czekam (jak zapewne wielu innych) z zapartym tchem.RALF pisze:Moze to nawet i lepsze rozwiazanie, niż nagrywanie nowych płyt studyjnych, które nie dorównają klasycznym dokonaniom
While you sleep in earthly delight,
Someone's flesh is rotting tonight
Najzwyczajniej, mają prawo do odpoczynku.
Pewnie, że mają, ale mam wrażenie, że trochę przesadzasz z tym ich zmęczeniem planując im już pożegnalną trasę
.
Sami Ironi do tego skłaniają. Póki co nie ma żadnych nowin z ich obozu.
Teraz już w 100% przesadzasz
To, że Maiden nie udzielają informacji, żeby zaspokoić ciekawość i niecierpliwość fanów na forach w internecie, nie oznacza, że skłaniają się do kończenia kariery.
zaczęły mi drżeć ręce ze szczęścia jak zobaczyłem "Iron Maiden World Tour 2015 -2016 " - ledwo trafiłem w to myszką...
dadzą znać, pewnie codziennie dostają tysiące maili żeby się przyspieszyli
dadzą znać, pewnie codziennie dostają tysiące maili żeby się przyspieszyli
The lover of life's not a sinner.
Ale zes Ralf dowalil 
Bo się dziady ociągają - brytyjscy flegmatycy.
- Saimon1995
- -#Moderator

To, że milczą to nie znaczy, że odchodzą na emeryturę.
Mnie też to już wkurza to ich ociąganie. Fajnie gdyby w końcu ogłosili coś na temat nowego studyjniaka. Albo chociaż umieścili na stronie jakieś odliczanie do ważnych ogłoszeń. Zawsze byłoby coś więcej wiadomo.
Trzeba widocznie uzbroić się w cierpliwość, bo panowie chcą zbudować odpowiednie napięcie i potem nie stąd, ni zowąd, walną porządnym newsem (może pójdą drogą U2 albo Radiohead - nie mówię tu o dystrybucji muzyki, ale o takiej wiadomości znikąd - cisza, cisza, a tu nagle wielkie ogłoszenie). Pożyjemy, zobaczymy. He he.
Mnie też to już wkurza to ich ociąganie. Fajnie gdyby w końcu ogłosili coś na temat nowego studyjniaka. Albo chociaż umieścili na stronie jakieś odliczanie do ważnych ogłoszeń. Zawsze byłoby coś więcej wiadomo.
Trzeba widocznie uzbroić się w cierpliwość, bo panowie chcą zbudować odpowiednie napięcie i potem nie stąd, ni zowąd, walną porządnym newsem (może pójdą drogą U2 albo Radiohead - nie mówię tu o dystrybucji muzyki, ale o takiej wiadomości znikąd - cisza, cisza, a tu nagle wielkie ogłoszenie). Pożyjemy, zobaczymy. He he.
Może, na darmowy transfer bym nie liczył ale - kto ich tam wie? Nawet za ćwierć ceny za płytę tego co dostało U2 by się im opłacało amuzyka trafiłaby do milionów ludzi, zaś dla takich maniaków jak my przygotowaliby jakieś ekskluzywne wydanie "sklepowe"...
Ale z drugiej strony, skoro planują premierę na okres wakacyjny by potem album w wakacje popromować koncertami, to w sumie jeszcze za wcześnie. Ogłoszą 2 miesiące przed premierą by "hype" nie opadł. Bym się nie zdziwił jakby pierwszy singiel został opublikowany w marcu, a premiera w maju. Trasa, jak już inni pisali, w wakacje.
To ogłoszenie trasy w lutym...
Ja obstawiam czerwiec premiera albumu, większe i dokładniejsze informacje na temat płyty i trasy za jakieś dwa miesiące.
Trasę prawdopodobnie zaczną w lipcu od USA. Natomiast album mogą wydać kilka tygodni przed startem tournee. Mam też nadzieję, że w miarę ciekawe widowisko przygotują. Oczywiscie pod nowy album...
Wydaje mi sie czy hyles przekonany ze takowego w ogole nie bedzie?