Vorgel z wieśniakami rozmawiał nie będzie. On szlachcic muzyki jest ponad to
Thrash Metal
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Thrash Metal
No napisałeś wyżej że jest ENFORCED i ENFORCER i nawiązałeś, że obie grają kopię. To pewnie Tank i Tankard też są do siebie podobne.
- Adrian S.O.S.
- -#Rainmaker

Nazwa do czegoś zobowiązuje w końcu 
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Czytanie ze zrozumieniem boli. "Po prostu oba zespoły kopiują klasyków" tak napisałem. Masz jakiś problem z odszyfrowaniem co miałem na myśli? Poproś Zdana, on zakumał.
PS. Tank i Tankard to dwa zupełnie różne wyrazy. Enforced i enforcer powstały z tego samego wyrazu.
-
Deleted User 5490
-
Zakkahletz
- -#Rainmaker

Tja, Krawczyk odszedł na wieczną wartę, ale dzięki Niemu pan "wywiadowca" jest już (zapewne wciąż) żywą legendą. 
- Daveastate
- -#Clairvoyant

-
Deleted User 5490
A jest tam coś o inspiracjach Bondżowikiem? Bo jak nie, to nie czytam.. 
Thrash Till Death!!!
- Daveastate
- -#Clairvoyant

O cholera, coś czuję ze ominęła mnie tu ciekawa dyskusja. No to zabieram się do lekturyPierre Dolinski pisze: ↑ndz maja 02, 2021 9:39 am A jest tam coś o inspiracjach Bondżowikiem? Bo jak nie, to nie czytam..![]()
Mike z Destruction ulotnił się z zespołu. Ponoć niedługo oficjalne oświadczenie o tym, co się tam odwaliło.
Sam bym chciał wiedzieć. Lekki szok przeżyłem po tym newsie. Wiadomo, że ludzie ten zespół kojarzą przede wszystkim ze Schmierem, który z resztą jest liderem od powrotu w 1999, ale dla mnie bez Mike'a Destruction mógłby już nie istnieć.
No moim zdaniem bez Mike'a to Schmier niech sobie nawet gra utwory Destruction z Headhunterem ale niech nie wali ściemy. Inna sprawa, że ostatnie płyty Destruction to w większości nudne rzeczy jednak.
- Bon Dzosef
- -#The Alchemist

Faktem jest, że on w ostatnich latach to na koncertach wyglądał, jakby już ledwo dawał radę. Może to kwestie zdrowotne.
- LukaSieka
- -#The Man Who Would Be Spammer

Dla mnie to jest strasznie słaba wiadomość
So what if the master walked on the water.
I don't see him trying to stop the slaughter.